Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αν τα θέματα,είχαν είσοδο‼️το θέμα τουρκικά θα σε πληρώνει να μπεις‼️
Εχει κινηση. Σε καποια φαση πολυ μαλιστα. Εγω τα βρίσκω ενδιαφεροντα τα τουρκικα. Εχει και καλα εως πολυ καλα.
Για οπλα μιλαω, δε θελω να ξεκινησω τιποτα αλλο. Εχει εξαντληθει το θεμα ποικιλοτροπως

Εχει κινηση. Σε καποια φαση πολυ μαλιστα. Εγω τα βρίσκω ενδιαφεροντα τα τουρκικα. Εχει και καλα εως πολυ καλα.
Για οπλα μιλαω, δε θελω να ξεκινησω τιποτα αλλο.
Δεν τους γουστάρω καθόλου,με θυμώνει πολύ η στάση τους‼️
Επίσης μάλλον ούτε κ αυτοί δεν τους γουστάρουν τους γνήσιους Τούρκους...στα σηριαλς απ' ότι είδα ,ρουμανοσπερματα ,ελληνοσπερματα κλπ βάζουν‼️που είναι οι τουρκογυφτοι οι γνήσιοι❓ξεχασμένοι στα βάθη της Ανατολίας‼️

Επίσης μάλλον ούτε κ αυτοί δεν τους γουστάρουν τους γνήσιους Τούρκους...στα σηριαλς απ' ότι είδα ,ρουμανοσπερματα ,ελληνοσπερματα κλπ βάζουν‼️που είναι οι τουρκογυφτοι οι γνήσιοι❓ξεχασμένοι στα βάθη της Ανατολίας‼️
Εχεις απολυτο δικιο

Το ιδιο δεν ηταν και ο μπαμπακουλης τους, ο μπεκροκανατας τουρκογυφτοελληνας κεμαλ απο τη θεσαλλονικη??
Αι σιχτιρ με δαυτους..

Το ιδιο δεν ηταν και ο μπαμπακουλης τους, ο μπεκροκανατας τουρκογυφτοελληνας κεμαλ απο τη θεσαλλονικη??
Αι σιχτιρ με δαυτους..
Επειδή πολλά διαβάζω εδώ μέσα για τα τούρκικα όπλα μερικές παρατηρήσεις:
  • Ας μην είχαν τα ξύλα του Καυκάσου τζάμπα και θα βλέπαμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος . Τα μηχανικά μέρη είναι από εισαγόμενα μηχανήματα cnc πολλών χρόνων πίσω. Τα ξύλα είναι που πουλάνε.
  • Ο αλκοολικός δεν ήταν μπεκροκανάτας, ήταν "τσιπροπανιασμένος" που λεν και στο χωριό μου. Τουτέστιν τρείς κλάσεις αλκοολισμού παραπέρα. Κι εμείς αν δείτε πως φυλάμε το σπίτι του εδώ στην Θεσσαλονίκη - δυστυχώς το βλέπω καθημερινά επειδή μένω πολύ κοντά - θα πάθετε την πλάκα σας.
  • Τα τούρκικα σήριαλ προσπαθούν να διατηρήσουν την τούρκικη συνείδηση στους μετανάστες της Ευρώπης - Γερμανία , Γαλλία, Βέλγιο κλπ - που περνάνε την Εγνατία με τα κομβόι τους τους μήνες του καλοκαιριού - και που ζώντας σε Ευρώπη αρχίζουν και ξυπνάνε οπότε φοβούνται να μην τους χάσουνε .
  • Οσο για τους ανθρώπους από την Ανατολία, έχοντας επισκεφτεί την Πόλη πρόσφατα διαπίστωσα ότι η περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης πρέπει να έχει έναν πληθυσμό άνω των 22 εκατομμυρίων . Ότι έργα έγιναν εκεί , έγιναν με ευρωπαϊκά - ρωσικά κεφάλαια , ευρωπαίους - Ρώσους μελετητές και επιβλέποντες και - φτηνό - εργατικό δυναμικό από τα βάθη της Ανατολίας , οπότε μάλλον η Ανατολία μετανάστευσε εσωτερικά στην περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης.
  • Με τα παραπάνω νούμερα, αν κάποτε γίνει πραγματικότητα μετά από χρόνια και καιρούς το "δικά μας θα' ναι " θα πρέπει να μεταναστεύσει όλη η Ελλάδα στην Πόλη και πάλι η μισή άδεια θα μείνει.
Ομολογώ ότι πολλά από τα τούρκικα που βλέπω στο τόπικ μ' αρέσουν πάρα πολύ, αλλά , έχοντας την εμπειρία μιας καραμπίνας CZ- Churchill (την είχα κερδίσει από το Εθνος κυνήγι ) που έκαμνε ασυστόλως εμπλοκές και όταν την πήγα στον οπλουργό της αντιπροσωπείας άκουσα το "ε τούρκικο είναι, και μάλιστα καλό, αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα" - ... έφυγε αμέσως.

PS : αν η διαχείριση νομίζει ότι είναι οφφ τοπικ ας το μεταφέρει στα τούρκικα όπλα ή όπου θέλει.

Εχω την αισθηση οτι τα οπλα της τελευταιας 10ετιας μπορει και παραπανω δεν ειναι και τοσο ποιοτικα, στιβαρα να πω, δε ξερω.
Εχει κανεις αλλος παρομοια αισθηση?
Ότι τα ψιλοπουστεψαν τα ψιλοπουστεψαν ,αλλά είναι μόδα‼️

Εχω την αισθηση οτι τα οπλα της τελευταιας 10ετιας μπορει και παραπανω δεν ειναι και τοσο ποιοτικα, στιβαρα να πω, δε ξερω.
Κάτσε να περάσουν αλλά δέκα χρόνια και θα σου απαντήσω με σιγουριά .yel.

Πάντως πέρα από την πλάκα παλιά μοντέλα και με αστοχία υλικών δεν έχει τύχει να δώ
Δεν λέω για λάθος σχεδιασμό που διορθώθηκε,όπως έλεγαν για την 302 πχ για το κλείστρο και τα κενά που έκανε η πάπια λόγω αερίων που τα βελτίωσαν στην 303
Μιλάω για βαφές και για σκουργιές και πάπιες που παίζουν από όταν τα αγόρασες
Αν και οι πάπιες δεν έχουν να κάνουν με αστοχία υλικών.....

Ετσι είναι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.. Όταν βγήκε η Α400 lite και πήγα να την περιεργαστω όταν την έπιασα στα χέρια μου έδινε την αίσθηση ενός φτηνιαρικου όπλου χαμηλής αξίας συγκρινόμενη με την αίσθηση που έχω στα χέρια όταν κρατάω την 391 μου. Στον αντίποδα τώρα όταν επιασα την A400 extreme plus και την Fabarm xlr palumba columbus έβγαζαν την αίσθηση ποιοτικού όπλου. Οπότε αναλόγως το που θα πέσεις κατά την άποψή μου..

Εμ του άλλου του πονάει ο ώμος, του άλλου το ζυγωματικό, ο άλλος κουράζεται να κουβαλάει βάρος, βάλε πλαστικό, βάλε σιλικόνη, κόψε βάρος, πάρε έναν πούφτη στο τέλος.
Αν φτάσει το όπλο στα 5.000 φυσίγγια χωρίς ζημιά, είναι οπλάρα.
Εκεί έχουμε καταντήσει

Πάντως πέρα από την πλάκα παλιά μοντέλα και με αστοχία υλικών δεν έχει τύχει να δώ
Δεν λέω για λάθος σχεδιασμό που διορθώθηκε,όπως έλεγαν για την 302 πχ για το κλείστρο και τα κενά που έκανε η πάπια λόγω αερίων που τα βελτίωσαν στην 303
Μιλάω για βαφές και για σκουργιές και πάπιες που παίζουν από όταν τα αγόρασες
Αν και οι πάπιες δεν έχουν να κάνουν με αστοχία υλικών.....
γιωργο εαν μπορουσα να κατασκευασω οπλο αεριων θα εφτιαχνα ξανα μια 304 με ελαχιστες τροποποιησεις και τελος .Για μενα το καλυτερο αυτογεμες της Βερεττα

Status
Not open for further replies.
Back