gvp9000
Banned
Τι μονωτικές ταινίες έχεις βάλει στο κοντάκι βρε Παναγιώτη ????Και τα καινούργια μια χαρά είναι .View attachment 57567
Γρήγορα για σουλούπωμα αχαχαχαχαχ
Τι μονωτικές ταινίες έχεις βάλει στο κοντάκι βρε Παναγιώτη ????Και τα καινούργια μια χαρά είναι .View attachment 57567
Που χάθηκες εσυ ρε Τάκη?
Όλα καλά??
Λοιπόν το πέλμα είναι καλό pachmayr αλλά κολλάει στα ρούχα ,τη μονωτική ταινία τη βάζουν συνήθως οι σκοπευτές.Στην επωμιση κολλούσε και το μαμά πέλμα και μου είχε βάλει ταινία ο Πλαστουργος όταν το πήρα από το μαγαζί του .Τι μονωτικές ταινίες έχεις βάλει στο κοντάκι βρε Παναγιώτη ????
Γρήγορα για σουλούπωμα αχαχαχαχαχ
Βλέπω κάτι Ρωσικά βίντεο που τις χήνες και τι πάπιες τις καίνε με κάτι παλιά baikal πλάγια , βάζουνε πάντως ομοιώματα.
Αυτό έχει σημασία...!!Δοξα το Θεό,όλα καλά Τάσο μου...
Αχανείς εκτάσεις καλυμμένες με χιόνι , πληθώρα θηραμάτων και πολύ κυνήγι λαγού με ίχνηλασια .επιτρέπεται εκεί;Βρίσκεις πολλα τέτοια Ρώσικα βίντεο, με παλια πλαγια κ ποζε, καρτέρι η περπατητο στις όχθες....
Ένα από τα ωραιότερα.....
Αυτό έχει σημασία...!!
Ποιος ειπε οτι δεν παιρνουν βελτιωση τα παλια????Σωστή κίνηση...
Τα καινούργια μοντέλα πλαγιοκαννα παιρνουν βελτίωση στον Ήφαιστο,τα παλιά όπως ij 54 και 58 δεν παίρνουν...
Αφαίρεση κάτω ρίγας πρώτη φορά βλέπω Ηρακλή ... ανάμεσα στις ρίγες δεν υπάρχει καλάι υποτίθεται ?Ποιος ειπε οτι δεν παιρνουν βελτιωση τα παλια????
Οχι μονο παιρνουν αλλα γινωνται και μοναδικα!!!!εδω ενα 58αρι που εκανε τον κατοχο του ευτυχισμενο!!! ..........περιποιημενο απο τους H&H
View attachment 57602
View attachment 57603
View attachment 57605
View attachment 57609
Και τα Darne χωρίς κάτω ριγα είναι, αν σημαίνει κατι αυτό......Τα ωραιότερα και πιο ωραία ζυγισμενα δίκανα, προσωπικό μου γούστο, είναι χωρίς την κάτω ρίγα στα πλαγιοκανα και χωρίς την πάνω στα ποζε.
Δεν ξέρω Γιάννη στα καινούργια ... στα παλιά με καλάι ήταν γιατί η ασημοκόλληση θέλει υψηλές θερμοκρασίες.Έχουν αφαιρεθεί και οι δύο ρίγες και επάνω έχει μπει τύπου Τσώρτσιλ αυτό καταλαβαίνω από το φωτό .Οι ρίγες είναι με ασιμοκοληση στα περισσότερα όπλα.
Στα Baikal η συγκόλληση των ριγών γίνεται με κασσιτεροκόλληση.Έχουν αφαιρεθεί και οι δύο ρίγες και επάνω έχει μπει τύπου Τσώρτσιλ αυτό καταλαβαίνω από το φωτό .Οι ρίγες είναι με ασιμοκοληση στα περισσότερα όπλα.