Άρα η κατάληξη είναι τα επωμίζω όλα και οποίο μου κάθεται καλυτερα έστω και με μικρή διαφορά το παίρνω εκει καταλήγετε όλοι όσο για τα υπόλοιπα τυχόν προβλήματα τα βλέπουμε σε δεύτερη φάση αυτό είναι η λύση στο πρόβλημα μου από ότι προτείνετε
Παρε μια Μ2 φιλε μου να ευχαριστηθεις τουφεκιες...την εχουν 3 φιλοι μου το οπλο ειναι κατι παραπανω απο καλο και απο θεμα κατανομων-καταβολης και απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες δεν κανει και οσο αυτο που λες για σκουριες κλπ μην σε ανυσηχει εαν σου βραχει απλα μετα το κυνηγι περασε τη με λιγο λαδι ετσι οπως θα εκανες δηλαδη με καθε οπλο μετα απο βροχη....και απο θεμα χρηματων πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη,στα λευτα της δεν υπαρχει για μενα κατι καλυτερο....Καλά ρε παιδιά όλα αυτά ,αλλά επειδή όλοι έχουν από μια άποψη και τη σέβομαι απόλυτα και ούτε μπορώ να πω ότι έχω μεγάλη εμπειρία με τα ημιαυτόματα ,δηλαδή ποιο όπλο θα αγοράζατε σε αριστερή έκδοση που το εμπιστεύεστε να δεχτώ Α 400 προβλήματα ,Franchi τι φοβόμαστε γιατί είχαν ακουστεί ότι σπάνε ράγες μπλα μπλα ,Μ2 καλό χρυσό αλλά δεν είναι λίγοι που λένε ότι η κάνες του σε αρκετούς ψιλό κάνει Σκουριές η γρατζουνιεται εύκολα ,fabarm αν και αρκετοί την υποστηρίζουν άλλοι τόσοι θέλουν να τα ξεφορτωθούν και δεν φεύγουν εύκολα ,Montefeltro απλά αίσχος τα ξύλα του που τα είδα από κοντά και οι απόψεις μοιρασμένες ,τι μας έμεινε η rafaello και η sbe2 λοιπόν τι κάνουμε τωρα επιλογές δεν υπάρχουν άλλες προς τα που θα ήταν σωστό να πάω και μην μου πείτε οποίο όπλο σου αρέσει επωμισετο και βλέπεις το σου κάθεται τα έχω κάνει όλα αυτά ο καλκατζακος σε λίγο θα με κερνάει καφέ για τις ώρες που του κάνω παρέα τα λέω αυτά γιατί ακόμα και να διαλέξεις κάτι όταν ακούς για εμπλοκές κτλ κτλ οσό να ναι σε τραβάει πίσω
Εαν οντως σου καθεται καλα στο ματι για μενα να κλινεις πως αυτη την επιλογη...και πολλα χρηματα δεν θα χαλασεις και θα εχει ενα οπλο που αξιζει πολυ περισσοτερα απο οτι θα δωσεις...Η αλήθεια είναι ότι η Μ2 μου έκατσε πολύ καλά το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι xlr5
Για μένα και είναι καθαρά προσωπική άποψη το βασικότερο κριτήριο για την αγορά όπλου πέραν της αξιοπιστίας είναι να μου αρέσει. Δεν μπορώ να κυνηγάω με ένα όπλο που δεν μου κάνει το κλικ που λένε. Τώρα αν δε μου κάθεται καλά δεν τρέχει και τίποτε, με 60€ το φέρνεις ακριβώς στα μέτρα σου.Και μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε όλοι την αντίληψη, επωμιζοντας ένα όπλο, αν μας κάθεται καλά.Πέρα από τη m2 σήμερα κοίταγα και L4s της Fabarm και πέρα από τα βάρος προσπαθούσα να καταλάβω ουσιαστικές διάφορες με την xlr5 η οποία είναι και ακριβότερη
Εγώ ψηφίζω xlr5 μακραν. Κι αυτο γιατι 8 χρονια τωρα δεν εχει βγαλει τιποτα, μηδενικες εμπλοκες και μια καννη που σκιζει. Μακραν το πιο αποδοτικο οπλο που ειχα. Επρεπε να φτασω στο 690 της beretta για να φτασω τις τουφεκιες της, οτι αλλο κρατησα στα χερια μου ξταν υποδεεστερο.Καλά όλοι αυτή η συζήτηση τώρα άνοιξε γιατί έτυχε ο μπάρμπας να θέλει να πληρώσει την διαφορά από Μ2 για να πάρω την Α400 απλά το αναφέρω μετά είχαμε συζήτηση για τα προβλήματα σε κάθε οπλο
Δεν εχω πιασει την l4s αλλα αυτο ππυ εχει εξτρα βιδα μεσα δε μου αρεσει γιατι ξεβιδωνεις την επανω ξεβιδωνεις τη μεσα...εξτρα κινησεις στο λυσιμο-δεσιμο. Θα δεις στο επομενο μοντελο θα καταργηθει αυτο. Παντως η xlr ειναι πολυ στιβαρη στο πιασιμο, νιωθεις οτι κρατας οπλο να πωΝομίζω ότι έχει ελαφρως καλύτερη ποιότητα σε ξύλα και μέταλλα η xlr λίγο που τις χουφτωσα ..μην ξεχνάς η xlr είχε ακόμα ψηλότερη τιμή