καλημερα, σημερα κατα τις 6 θα παω μια βολτα γιατι καποιος απο εδω μεσα θελει να ριξει την α400 για να γινει μπερετακιας! οποιος αλλος θελει έρχεται
Δεν βάζουν μυαλό..... Ποιος παιρνει μπερετα?καλημερα, σημερα κατα τις 6 θα παω μια βολτα γιατι καποιος απο εδω μεσα θελει να ριξει την α400 για να γινει μπερετακιας! οποιος αλλος θελει έρχεται
Τουλάχιστον έχεις μια σταθερότητα στη συμπεριφορά... Γουστάρεις το τσάι... Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους με μακροχρόνιες συνήθειεςΔεν βάζουν μυαλό..... Ποιος παιρνει μπερετα?
Φλερτάρεις με αυτογκόλ...Δεν βάζουν μυαλό..... Ποιος παιρνει μπερετα?
εριξε πολυ καλα πάντως!Φλερτάρεις με αυτογκόλ...
εντύπωση μου έκανε οτι παρολο που το είχα μεσα στη μπιχλα και το πιστονι με πουρι εριξε και 24γραμμαρια κανονικαΔεν είναι κριτήριο το οτι έριξε καλα ο Ηλίας, αλλα οτι το όπλο του έδωσε ωραία συμπεριφορά. Ζύγισμα, ποιότητα, βλητικοτητα, βολικότητα αυτά μου περιέγραψε
Είναι πολυ σχολαστικός με την καθαριότητα του όπλου ο Σπυροςεντύπωση μου έκανε οτι παρολο που το είχα μεσα στη μπιχλα και το πιστονι με πουρι εριξε και 24γραμμαρια κανονικα
Έχει επίσκεψη σήμερα κατα τις 6,όσοι πιστοί προσέλθετε
Πρωί η απόγευμα ;Λέμε για Ψαχνά αύριο γιατί την Κυριακή έχει αγώνα.Να δούμε τις τροχιές μπάς και κάνουμε λίγο προκοπή..
Θύμισε μου να σου δώσω τα πράγματα σουΑπόγευμα.
θα παει σημερα κανεις;
κατα τις 7 λογικά θα ειμαι δεν προλαβαινω πιο νωριςΣπύρο λέω για Πέμπτη κατα τις 6
Πιτσιρίκο έτοιμασου , την Κυριακή το πρωί θα έχουμε μάχηκατα τις 7 λογικά θα ειμαι δεν προλαβαινω πιο νωρις
κυριακη πρωί θα είμαι κατακολο για μπανιο λογικα, θα κατεβω παρασκευηΠιτσιρίκο έτοιμασου , την Κυριακή το πρωί θα έχουμε μάχη