Perazzi και τον ντουμπλε αναποδαΓια πες
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία Μάνο και σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα κολακευτικά σου λόγια!Σήμερα ήταν από τις πιο ευχάριστες επισκέψεις που είχα στο σκοπευτήριο. Αρχικά είχα κανονίσει με πολύ καλή παρέα τον Ηλία και το Τεό 2 παιδιά που πάντα χαίρομαι να είμαστε παρέα. Έπειτα επιτέλους γνώρισα και αντάλλαξα δυο κουβέντες με τον δάσκαλο Leo. Παρότι προετοιμασμένος από γνωστούς και φίλους για το επίπεδο ανθρώπου που θα συναντούσα, ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος που με 2 απλές κουβέντες μου έδειξε τον μεγάλο πλούτο γνώσεων που κατέχει στο συγκεκριμένο άθλημα και τη μεταδοτικότητα. Ανυπομονώ να πραγματοποιήσω το μάθημα που σχεδιάζω εδώ και λίγο καιρό. Τέλος, να πω ότι τουφέκισα με ένα dt10 και ένα perazzi mxs. Οπλάρες και τα δύο διαφορετικής φιλοσοφίας.
Τα ΜΧS σε 81 είναι κουραστικα μπροστοβαρα, πολυ βαριές κάνες, βέβαια γουστα είναι αυτάPerazzi και τον ντουμπλε αναποδα
Σε μένα δεν φαίνεται αυτό Μήτσο! Ένα τέτοιο θα με βοηθούσε λίγο παραπανω απο το μπερετα..... Αλλά οικονομικά δεν....Τα ΜΧS σε 81 είναι κουραστικα μπροστοβαρα, πολυ βαριές κάνες, βέβαια γουστα είναι αυτά
Πάντα Ηλία να θυμασαι οτι όλο το έργο ειναι σε μακριές αλλά ελαφρές κανεςΣε μένα δεν φαίνεται αυτό Μήτσο! Ένα τέτοιο θα με βοηθούσε λίγο παραπανω απο το μπερετα..... Αλλά οικονομικά δεν....
Eίναι για τα νιάτα αυτά τα όπλα.. Εσείς να πάτε για ύπνο..Τα ΜΧS σε 81 είναι κουραστικα μπροστοβαρα, πολυ βαριές κάνες, βέβαια γουστα είναι αυτά
Eίναι για τα νιάτα αυτά τα όπλα.. Εσείς να πάτε για ύπνο..
Αρα αποκλείουμε perazzi- digweed ,randulovich, και άλλους..Πάντα Ηλία να θυμασαι οτι όλο το έργο ειναι σε μακριές αλλά ελαφρές κανες
Τα μαλλιά κοιτούσες¨? Τα σπασίματα δεν?Πάντως πολύ άσπρο μαλλί είδα εγώ.
Δεν κατηγόρησα το όπλο σου, την γνώμη μου έγραψα, κ μπορεί φυσικά να είναι λάθος, ο παγκοσμιος πρωταθλητης Hustwaite είχε πει σε βίντεο ότι το ιδανικό είναι μακριές κ ελαφρές κάνες, κ παλι θα, πω γουστα είναι αυτάΑρα αποκλείουμε perazzi- digweed ,randulovich, και άλλους..
Γυμναστικούλα παιδιά
Κρίμα τα μπράτσα του....Δεν κατηγόρησα το όπλο σου, την γνώμη μου έγραψα, κ μπορεί φυσικά να είναι λάθος, ο παγκοσμιος πρωταθλητης Hustwaite είχε πει σε βίντεο ότι το ιδανικό είναι μακριές κ ελαφρές κάνες, κ παλι θα, πω γουστα είναι αυτά
Μαλι βαμβάκι ........... φαρμακιΠάντως πολύ άσπρο μαλλί είδα εγώ.
Άρη προχωρα και μην σκέφτεσαι τίποτα!!!!Θα τον σπάσω εγώ τον μύθο με τις βαριες κάννες.Καλά είπε και ο leo ... το επόμενο 86cm....
Άρη προχωρα και μην σκέφτεσαι τίποτα!!!!
Θα τον σπάσω εγώ τον μύθο με τις βαριες κάννες.Καλά είπε και ο leo ... το επόμενο 86cm....