Dimitris benelli
Banned
Ο Γεράσιμος έριξε δόλωμα, τσιμπησες ;Αν σπάσεις το Ε με σκούπα σε κερνάω παγωτό
Ο Γεράσιμος έριξε δόλωμα, τσιμπησες ;Αν σπάσεις το Ε με σκούπα σε κερνάω παγωτό
Αυτό που σου έρχεται και σε απειλεί?? Mία φορά πρόλαβα και το έριξα σήμερα..Το έσπασα και μετά δεν ξαναέβγαλε γμτ^%#$%^&^&.Αν σπάσεις το Ε με σκούπα σε κερνάω παγωτό
Και το απόγευμα που σε είδα "γλυκό" μου το έλεγες. Υπογλυκαιμία έχεις;Αυτό που σου έρχεται και σε απειλεί?? Mία φορά πρόλαβα και το έριξα σήμερα..Το έσπασα και μετά δεν ξαναέβγαλε γμτ^%#$%^&^&.
Ωραίο γλυκό γήπεδο έγινε!
Είδε το σχεδιάγραμμα και έβγαλε συμπεράσματα το γατάκιΟ Γεράσιμος έριξε δόλωμα, τσιμπησες ;
Δεν ψαρωνω με πλαστικουρες.
Στο σπάω με οποία τεχνική μου υποδείξεις δάσκαλε Λεώ!Αν σπάσεις το Ε με σκούπα σε κερνάω παγωτό
πλαστικούρα μεν ( ) ζυγισμένη δε....................Δεν ψαρωνω με πλαστικουρες.
αν βγει , γιατί από ότι λέει και ο Άρης δεν .........................Στο σπάω με οποία τεχνική μου υποδείξεις δάσκαλε Λεώ!
Μωρέ θα βγει και θα πει και ένα τραγούδι!αν βγει , γιατί από ότι λέει και ο Άρης δεν .........................
τελικά το σκοπευτήριο του Άσπροπύργου είναι ότι πιό κοντινό σε κυνήγι ,
ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχει πουλιά ....................................
Όσο ψαρώνω και με το καραμπίκανο της Πενέλιπλαστικούρα μεν ( ) ζυγισμένη δε....................
και ναι ................ ψαρώνεις..................
Πιπέριαν βγει , γιατί από ότι λέει και ο Άρης δεν .........................
τελικά το σκοπευτήριο του Άσπροπύργου είναι ότι πιό κοντινό σε κυνήγι ,
ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχει πουλιά ....................................
Κάνε μας την τιμή εσύ να δούμε την αρχοντιά σου και θα στο πετάμε και με το χέρι στην ανάγκηΜωρέ θα βγει και θα πει και ένα τραγούδι!
Κάνε μας την τιμή εσύ να δούμε την αρχοντιά σου και θα στο πετάμε και με το χέρι στην ανάγκη
πάλι ??????????Πιπέρι
εννοείται ότι φοβάσαι , τι το πέρασες .............Ψαχνά ????Απαπαπα δεν έρχομαι εγώ εκεί ρε.. Φοβάμαι!
Αυτό λέω και γω!εννοείται ότι φοβάσαι , τι το πέρασες .............Ψαχνά ????
καλημερα.εγω θεωρο οτι το 4 γηπεδο,ειναι αρκετα δυσκολο,για να μην πω πολλυ δυσκολο.ειναι ολες μακρινες ντουφεκιες,γρηγορες πολλυ καποιες μηχανες,οπως η Α κΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ τροχιεςοπως η c που το δισκακι ερχεται κατακοριφα απο μακρια.βλεπονταστο σαν μυγα.το δε Α φευγει σαν στιταχ,και οχι σαν πιατο,προσομιαζοντας,στοχο κυνηγιου.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ρε παιδια αυτο το c στο 4 γηπεδο, τι φοβερο πιατο ειναι... δυσκολο μακρινο τεχνικο, ολοι το παιζανε συνεχεια, τυχαιο?