Α ρε φίλε και εγώ λέω ποιος είναι αυτός και δεν τον ξέρω!Όχι και σκοπευτήριο έχω να πάω από το Σεπτέμβρη....εάν δεν κατάλαβες πλάκα έκανα!... πάντως έτσι πού το περιγράφεται το c εγώ μάλλον δεν θα το βλέπω!
Τον @neptune τον ξέρεις δηλαδή;Α ρε φίλε και εγώ λέω ποιος είναι αυτός και δεν τον ξέρω!
τσου ρε λάκη ...................Πάμε Ασπρόπυργο?
άσε εσύ παίζεις σε άλλη κατηγορία , δεν μετράει .....................Πότε θέλεις να με δεις φιλαράκι!
είχαμε και ένα extreme πιατάκι και πήγες και το χάλασες .....................Το C στο 4 άλλαξε σήμερα. Όχι πια δάκρυα!
Τίποτα (ακόμα).αύριο τα championia θα πάνε Ψαχνά και εμείς οι υπόλοιποι Ασπρόπυργο να δούμε τι άλλο χάλασε ο @leo
Μήπως εννοείς ότι οι δημότες αυτών των δήμων υφίστανται απαγορεύσεις; Αυτό ισχύει καιρό τώρα λόγω του ότι είναι σε ειδικό lock downμόλις διάβασα ότι η ΓΓΠΠ έβγαλε ανακοίνωση για τον Ασπρόπυργο και μερικούς άλλους δήμους ότι απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός των ορίων τους .
Δεν κατάλαβα , ξέρει κανείς κάτι ??
Έμαθα ότι σε δυσκόλεψε και το αλλαγμένο C;είχαμε και ένα extreme πιατάκι και πήγες και το χάλασες .....................
θα πάω να το παίζω από τον δρόμο ............................
Άστον μωρέ μη τον πειράζεις.. Ρίχναμε παρεούλα σήμερα!Έμαθα ότι σε δυσκόλεψε και το αλλαγμένο C;
Θα μπει να γράψει τα απομνημονεύματα του σε λίγο!Άστον μωρέ μη τον πειράζεις.. Ρίχναμε παρεούλα σήμερα!
Εκδότη, τυπογράφο και βιβλιοδέτη να βρει πρώτα!Θα μπει να γράψει τα απομνημονεύματα του σε λίγο!
Ποιος Σπύρος;εγώ πάντως ξέρω ότι μόλις έφυγε ο ROBO εγώ άρχισα τα 25άρια ................
με κομπλάριζε ..................
ξεμάθαμε και από την "ένταση" των αγώνων......................
πάντως πλάκα - πλάκα το προηγούμενο C το "είχα" πιό καλά , σε αυτό έκανα το λάθος να βλέπω που προσπαθούσαν όλοι να το πάρουν στο πέσιμο , που θεωρητικά είναι κοντά , και έκανα και εγώ την ιδια χαζομάρα .
την επόμενη θα είμαι πιό "διαβασμένος " ..................
σήμερα όμως χάρηκα τον Σπύρο , ήταν ο καλλίτερος Σπύρος που έχω δει .
Μήπως να "προσθέσει" λίγο βάρος στην πανάλαφρη κάννη του ?????
λέω εγώ .......... μήπως ...............
(και επειδή @leo δεν θα καταλαβαίνεις τι λέω , ρώτα τον @BeReT )
ποιός Σπύρος έχει το όπλο των ονείρων σου ??Ποιος Σπύρος;