Παυλο παμε να ριξουμε μια τριτη μαλακασα για να παω και εγω με καποιον που ξερει τα κατατοπια...και μακαρι να ανοιξει το σχιστο να πηγαινουμε πολυ τακτικα!Ηλία κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα που λένε αλλά κάνω υπομονή μπας και ανοίξει το Σχιστό
Ηλία θα ερχόμουνα ευχαρίστως αλλα φευγω ταξιδι ρε γαμώτο , μπορει όμως αλλα παιδια να ανέβουν τωρα που το ανάρτησες θα το δουν και θα σου απαντήσουν.Παυλο παμε να ριξουμε μια τριτη μαλακασα για να παω και εγω με καποιον που ξερει τα κατατοπια...και μακαρι να ανοιξει το σχιστο να πηγαινουμε πολυ τακτικα!
Και εγω ελειπα δεκαπεντε μερες...θα κατσω μια βδομαδα και την αλλη κυριακη ξαναφευγω...και δεν το εχω ριξει ακομα το οπλοΗλία θα ερχόμουνα ευχαρίστως αλλα φευγω ταξιδι ρε γαμώτο , μπορει όμως αλλα παιδια να ανέβουν τωρα που το ανάρτησες θα το δουν και θα σου απαντήσουν.
Εχεις χρόνο αρκετό μην αγχώνεσαι απλως είναι η λαχτάρα σου να το δοκιμάσεις και εγω ετσι θα είμουνα και χειρότερος ίσως.Και εγω ελειπα δεκαπεντε μερες...θα κατσω μια βδομαδα και την αλλη κυριακη ξαναφευγω...και δεν το εχω ριξει ακομα το οπλο
Ειτε μονος, ειτε με παρεα να πας κ να το λιωσεις!!!!Και εγω ελειπα δεκαπεντε μερες...θα κατσω μια βδομαδα και την αλλη κυριακη ξαναφευγω...και δεν το εχω ριξει ακομα το οπλο
Ηλια ισως μπορεσω να ερθω ,θα ξερω ομως σιγουρα αυριο...Και εγω ελειπα δεκαπεντε μερες...θα κατσω μια βδομαδα και την αλλη κυριακη ξαναφευγω...και δεν το εχω ριξει ακομα το οπλο
Αυτο θα γινει αριΕιτε μονος, ειτε με παρεα να πας κ να το λιωσεις!!!!
Θα περιμενω ενημερωσηΗλια ισως μπορεσω να ερθω ,θα ξερω ομως σιγουρα αυριο...
Αυτο δεν ειναι πολυ καλο κ ειναι ενδειξη οτι το οπλο με το οποιο ριχνεις δεν ειναι στα μετρα σου... Συνηθως ειναι πολυ κοντο η με λαθος κλιση στο πελμα... Στη θεση σου θα το κοιταγα αυτο, θα σε βολεψει οχι μονο στο σκοπευτηριο αλλα κ στο κυνηγι...αν και έφυγα με μελανιές στον ώμο
Το ξερω αλλα για πρωτη φορα πηρα αυτο που ειχα (tula toz34) το οπλο καθόλου δεν ειναι στα μετρα μου, ειναι ελαφρύ με κώνο που δεν βοηθάει και τ.λ. Συγουρα με αυτο δεν μπορώ να συνεχίσω και στα μέτρα μου να το φέρω. Πρεπει να το τραβήξω ομως μέχρι να αποφασίσω τι θα παρω. Σήμερα πηγα να δω το beretta 686 silver pigeon sporting ειχε μονο με 76 κάννες να μου δείξει εγώ ήθελα να δω με 71, γενικά ψάχνομαιΩραιος, καλη αρχη κ μακαρι να σου αρεσει κ να πηγαινεις που κ που... Βοηθαει παρα πολυ...
Αυτο δεν ειναι πολυ καλο κ ειναι ενδειξη οτι το οπλο με το οποιο ριχνεις δεν ειναι στα μετρα σου... Συνηθως ειναι πολυ κοντο η με λαθος κλιση στο πελμα... Στη θεση σου θα το κοιταγα αυτο, θα σε βολεψει οχι μονο στο σκοπευτηριο αλλα κ στο κυνηγι...
Συγχαρητηρια για το perfect score!Τι ωραία που ρίξαμε σήμερα, πολύ το ευχαριστηθηκα αυτό το δεξιό γήπεδο
Πολύς κόσμος, πολύ ψαγμενες τροχιές και πάνω από όλα χαίρομαι για τα μετρα του όπλου που όσο το συνηθίζω, τόσο γίνεται και πιο απολαυστικό. Η τελευταία πούλα ειδικά είχε απόλυτη επιτυχία με 25/25, με *,** και sporting Κένταυρος.
Συναντηθηκαμε και με τον Θεόφραστο και τον Στέφανο
Μπράβο Γιώργο αντε στον δρόμο που χάραξε ο Γεράσιμος.Τι ωραία που ρίξαμε σήμερα, πολύ το ευχαριστηθηκα αυτό το δεξιό γήπεδο
Πολύς κόσμος, πολύ ψαγμενες τροχιές και πάνω από όλα χαίρομαι για τα μετρα του όπλου που όσο το συνηθίζω, τόσο γίνεται και πιο απολαυστικό. Η τελευταία πούλα ειδικά είχε απόλυτη επιτυχία με 25/25, με *,** και sporting Κένταυρος.
Συναντηθηκαμε και με τον Θεόφραστο και τον Στέφανο