Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Θα μπορουσε να εξηγησει καποιος φιλος τη διαδρομη για το σκοπευτηριο γιατι δεν εχω παει ποτε και θα παω σημερα;
Ηλία εδώ ειναι η διαδρομή χωρίς διόδια

** νεο
https://goo.gl/maps/YjtU1QM6dwP2

Ηλια κάποια στιγμή μετα τον Αγ. Στέφανο (στον παράδρομο) σε βάζει το google map να πας αριστερά .. μην πας ! (δεν μπορώ να το αφαιρέσω ) συνέχισε ευθεία ώστε να έχεις παντα την εθνική στο αριστερό σου χέρι

Last edited:
Ηλία εδώ ειναι η διαδρομή χωρίς διόδια

** νεο
https://goo.gl/maps/YjtU1QM6dwP2

Ηλια κάποια στιγμή μετα τον Αγ. Στέφανο (στον παράδρομο) σε βάζει το google map να πας αριστερά .. μην πας ! (δεν μπορώ να το αφαιρέσω ) συνέχισε ευθεία ώστε να έχεις παντα την εθνική στο αριστερό σου χέρι
Ευχαριστω για τη βοηθεια...μιλησαμε και με τον φιλο averel και με κατατοπησε!μολις γυρισα!

Η πρωτη πουλα τραγικη...ουτε δεκα!ξενο οπλο ξενο μερος ολα αυτοματοποιημενα...κατι με ξενιζε!ο κοσμος ιδιαιτερα φιλικος θα ελεγα!η δευτερα πουλα πολυ καλυτερα...καλα κουμπωματα ωραια σπασιματα πολυ πανω απο το μετριο...λαθος τσοκαρισμα ειχα τα περισσοτερα πιατα ηταν ουτε εικοσι μετρα αποσταση!τα nsi uno μου ταιριαξαν ωραια!

Η πρωτη πουλα τραγικη...ουτε δεκα!ξενο οπλο ξενο μερος ολα αυτοματοποιημενα...κατι με ξενιζε!ο κοσμος ιδιαιτερα φιλικος θα ελεγα!η δευτερα πουλα πολυ καλυτερα...καλα κουμπωματα ωραια σπασιματα πολυ πανω απο το μετριο...λαθος τσοκαρισμα ειχα τα περισσοτερα πιατα ηταν ουτε εικοσι μετρα αποσταση!τα nsi uno μου ταιριαξαν ωραια!
Πολύ αυστηρά δεν κρίνεις στην πρώτη πούλα. Αν και δεν έχω ρίξει ακόμα στο σκοπευτήριο, μακαρι να κανω 10 ολη την ημέρα.....

Πολύ αυστηρά δεν κρίνεις στην πρώτη πούλα. Αν και δεν έχω ρίξει ακόμα στο σκοπευτήριο, μακαρι να κανω 10 ολη την ημέρα.....
Θεοφραστε αμα εχεις συνηθισει σε ενα συγκεκριμενο επιπεδο...εε σου κακοφαινεται καπως αλλα παιζει μεγαλο ρολο η απραξια...

Και γράψε εντυπώσεις για το εργαλείο, μην υπεκφεύγεις.....hunter.
Το οπλο μου εχει κανει εξαιρετικη εντυπωση...φοβερο ζυγισμα σταθερο και οχι αργο....λακτισμα μηδενικο...γενικα η μερα με την νυχτα με το φτηνο δικανο που ειχα!

Πως ενιωσες το νεο οπλο..? .hunter.εκανα καποιες επωμισεις ποζε στον καλκατζακο και μου κουμποσαν πολυ καλα το 686 berette ,και το 705 .victory.

Πως ενιωσες το νεο οπλο..? .hunter.εκανα καποιες επωμισεις ποζε στον καλκατζακο και μου κουμποσαν πολυ καλα το 686 berette ,και το 705 .victory.
Προσωπικη αποψη...μην φαω πετρες αλλα το 686 το 76αρι δεν μου αρεσε καθολου το ζυγισμα και η εργονομια του το ειχα δει και εγω...μονο για καινουριο κοιτας;

Ειμαι υπο σκεψη μεχρι να το αποφασισω υπαρχει δρομος.....το ψαχνω ομως να δω τι θα μου ταιριαξει
Ειναι και θεμα χρηματων εχω βαλει αγγελια ενα δικαννο ΑΥΑ που εχω αν το δωσω θα ειναι ποιο ευκολα τα πραγματα..

Το οπλο μου εχει κανει εξαιρετικη εντυπωση...φοβερο ζυγισμα σταθερο και οχι αργο....λακτισμα μηδενικο...γενικα η μερα με την νυχτα με το φτηνο δικανο που ειχα!
μπράβο Ηλία .. να το χαίρεσαι
για να προσαρμόστηκες καλά μέσα σε μια μέρα πέρα απο τιν ποιότητα του όπλου σημαίνει οτι είναι κοντά στα μέτρα σου ..
έχεις χρόνο να ασχοληθείς με δοκιμές και να το φέρεις κουστούμι πάνω σου .. ;)

μπράβο Ηλία .. να το χαίρεσαι
για να προσαρμόστηκες καλά μέσα σε μια μέρα πέρα απο τιν ποιότητα του όπλου σημαίνει οτι είναι κοντά στα μέτρα σου ..
έχεις χρόνο να ασχοληθείς με δοκιμές και να το φέρεις κουστούμι πάνω σου .. ;)
Εριξα δυο ντουφεκιες στον πινακα κεντρο και ελαχιστα πανω ημουν δηλαδη το ιδανικο για μενα γιατι ολα μου το οπλα ψιλοντουφεκανε γιατι με βολευει

Back