Ωχ.....Θα έχει πολύ κόσμο....αύριο θα έχει το event o Ναυπλιώτης και θα παρουσιάσει το Blaser F16 το οποίο θα μπορούμε να ρίξουμε,,,εκτός απροόπτου λέω να περάσω μια βόλτα
Αυτό θα γίνει , μιλησα πριν λίγο , το ένα γήπεδο θα ειναι ελευθερο , πρωι πρωι θα ανέβωΛογικά θα πιάσει ενα απο τα γήπεδα το άλλο θα είναι ελεύθερο
Ψήνεσαι ?Θα κατέβει κανένας στον κυριακάτικο αγώνα;
Ναι το έχω πάρει ζεστά να πάμε!για προπόνηση ποτέ το σκέφτεσαι;Ψήνεσαι ?
Δεν ξέρω αν μπορέσω λόγο δουλειάς, μάλλον χλωμό το κόβω. Υπ´οψην θα έχει κόσμο και αρκετή ταλαιπορια.Ναι το έχω πάρει ζεστά να πάμε!για προπόνηση ποτέ το σκέφτεσαι;
Ναι αλλά θα έχει και τέσσερα γήπεδα,πιστεύω θα είναι πολύ ωραία!Δεν ξέρω αν μπορέσω λόγο δουλειάς, μάλλον χλωμό το κόβω. Υπ´οψην θα έχει κόσμο και αρκετή ταλαιπορια.
Ναι τέσσερα,είναι σίγουρο!και κόσμο θα έχει αρκετό!Τέσσερα ? σίγουρα ? για δυο ξέρω
τέσσερα ναι,ετοιμάζουν καποιους αγώνες και θα λειτουργούν όλα σπορτινγκΝαι τέσσερα,είναι σίγουρο!και κόσμο θα έχει αρκετό!
Μάκη είναι έξτρα ή στο γήπεδο σκεετ και τραπ θα γίνουν;τέσσερα ναι,ετοιμάζουν καποιους αγώνες και θα λειτουργούν όλα σπορτινγκ
2 φορές που πήγα την περασμένη εβδομάδα είδα τις αλλαγές που γίνονται και το άκουσα σε συζητήσεις
απ ότι κατάλαβα είναι έξτρα,στα σταντ τραπ και σκεετ δεν είδα επεμβάσεις τουλάχιστον τις 2 μέρες απόγευμα που ήμουνΜάκη είναι έξτρα ή στο γήπεδο σκεετ και τραπ θα γίνουν;