Dimitris benelli
Banned
Στέλιο συγχαρητήρια για την συμμετοχή για την πολύ καλή απόδοση σου κ για την διοργάνωση νυχτερινού αγώνα. Θέλω πολύ να ρίξω σε τετοιον αγώνα κάποτε. Μια φορά μόνο βρέθηκα στο Σχιστο Τετάρτη απόγευμα χωρίς όπλο κ είχε τέτοιο αγώνα. Μου άρεσε πολύ σαν εικόναΈγινε με επιτυχία χθες βράδυ ένας νυχτερινός αγώνας στο σκοπευτήριο, για ενίσχυση του συλλόγου "Ορίζοντας" που στηρίζει παιδιά αλλά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους ...
Ήθελα να πάρω μέρος, γιατί δεν κάναμε φέτος άλλο νυχτερινό, γι' αυτό μόλις ήρθα από το χωριό πήγα κι εγώ. Είχε πάρα πολύ κόσμο, συν γυναιξί και τέκνοις, πάνω από 70 συμμετοχές νομίζω, ξεκίνησε στις 8.30' μμ - εμένα ήρθε η σειρά μου να ρίξω (34ος) γύρω στις 10.30' και κατά τις 12.00 και κάτι μετά τα μεσάνυχτα που έφυγα δεν είχαν τελειώσει ακόμη, ήταν να ρίξουν ακόμη 5-6 άτομα ...
Ο αγώνας ήταν 25 δίσκων (1 πούλα), έτσι κι αλλιώς δεν έπερνε ο χρόνος για παραπάνω. Κατά τις 11.00' όσοι είχαμε τελειώσει μπήκαμε στην αίθουσα και φάγαμε, βραστό κρέας και πιλάφι, και ήπιαμε ένα κρασάκι ... (Δεν ξέρω οι τελευταίοι αν πρόλαβαν να φάνε τίποτα !!!)
Μέχρι εκείνη την ώρα ένας είχε κάνει 23 (ο φίλος και μέλος του φόρουμ Σωτήρης) και τέσσερεις από 21, μεταξύ αυτών κι εγώ ... Όταν όμως έφευγα που ξαναρώτησα, είχε κάνει ένας 22 κι άλλος ένας 23 επίσης (πήγαινε για 25 κι έχασε τον τελευταίο ντουμπλέ, ένα γρήγορο αριστερό καθοδικό πιάτο κι ένα λαγό ...). Έτσι εμείς οι 4 με τα 21 βγήκαμε εκτός 3άδας ... και έτσι αποφύγαμε και το shoot-off ...
Δεν ξέρω βέβαια τα τελικά αποτελέσματα, γιατί μπορεί στο τέλος να είχε κι άλλες αλλαγές, δεδομένου ότι έμενε να ρίξουν ακόμη κανα-δυο "καλά τουφέκια" ....
Γενικά περάσαμε πολύ όμορφα, το σχήμα δε θα τόλεγα ιδιαίτερα δύσκολο, ήταν σχετικά κοντινά πιάτα, με καλή ποικιλία τροχιών. Εντυπωσιακά τα πιάτα υπό το φως των προβολέων, και το σπάσιμό τους ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό!!! Είχε που και που και κανένα δισκάκι φλάς ... φανταστικό θέαμα, κι όπως δεν φυσούσε κιόλας αέρας, έμενε το χρωματιστό συννεφάκι να αιωρείται για μερικά δευτερόλεπτα !!! Εμένα όμως δεν μου έτυχε κανένα τέτοιο ... ο Βίκτωρας νομίζω πέτυχε ένα !!
Εγώ έριξα, ως συνήθως, φυσίγγια Lambro 2 (28gr No8) και με τσοκάκια Brain BL και MR ... όπως αποδείχθηκε σωστή επιλογή ...
View attachment 2703