Γίνονται τέτοια πράγματα σε κατηγορία 4 αστέρων; fgrΈχει γίνει λάθος στην καταμέτρηση όχι σε όλους αλλά σε κάποιους έδωσαν και παραπάνω πιάτα να πάνε στα μετάλλια
Έχουν ζητηθεί τα χαρτια για έλεγχο
Και αυτό που λές έπαιξε με ένα"D"που σε κάποιους το πήγαινε ο αέρας στου διαόλου.. και σε αλλους μέσα στην κάννη..η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δεχθώ είναι οι διαφορετικές συνθήκες.
π.χ. κάποιοι έριξαν πρωί με κανονικές συνθήκες και κάποιοι αργότερα το μεσημέρι που π.χ. είχε πολύ ήλιο και πολύ αέρα και τα πιάτα "πήγαιναν" αλλού για αλλού , ή κάτι αντίστοιχο.
Γίνονται τέτοια πράγματα σε κατηγορία 4 αστέρων; fgr
ΝΑΙΕύκολα ήταν,,,και θα βγουν τώρα κάποιοι να πουν πω γ...α τον ψιλλακη η πωωω ίδια ρίξαμε
Η αλλοίωση δηλαδή των αποτελεσμάτων από ότι καταλαβαίνω είναι συνηθισμένη τακτική ή αυτό συνεπάγεται από την τυχόν μειωμένη απόδοση των πρωτοπόρων;Και σε 5* ακόμα Γιώργο αλλά μη το συγκρίνεις με αυτά που λέγαμε προχθες
Eγώ που μίλησα με 3 "πρωτοπόρους" δεν μου ανέφεραν κανένα παράπονο αλλοίωσης αποτελεσμάτων.Η αλλοίωση δηλαδή των αποτελεσμάτων από ότι καταλαβαίνω είναι συνηθισμένη τακτική ή αυτό συνεπάγεται από την τυχόν μειωμένη απόδοση των πρωτοπόρων;
Αν συμβαινει το πρώτο γιατί δεν το καταγγέλετε αποδεικνύοντας το; Αν συμβαίνει το δεύτερο γιατί τότε συμμετέχετε στους αγώνες; Αν δηλαδή θεωρείτε εξ ορισμού ότι πρέπει να υπερισχύει το φαβορί και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο αγώνας είναι στημένος, ποιος ο λόγος να συμμετέχετε;
Τότε πως ήταν αγώνας ανύψωσης ηθικού; Έριξαν επίτηδες δίπλα στον δίσκο για να ανέβει το ηθικό των υπολοίπων;Eγώ που μίλησα με 3 "πρωτοπόρους" δεν μου ανέφεραν κανένα παράπονο αλλοίωσης αποτελεσμάτων.
Ηταν ευκολες τροχιες λέμε ρε Γιώργο και έπαιξαν στραβοπατήματα από την μία και φωτοβολίδες από την αλλη.Τότε πως ήταν αγώνας ανύψωσης ηθικού; Έριξαν επίτηδες δίπλα στον δίσκο για να ανέβει το ηθικό των υπολοίπων;
Δεν έκανα εγώ λόγο για αλλοίωση. Εγώ απλά εδώ το διάβασα!Ηταν ευκολες τροχιες λέμε ρε Γιώργο και έπαιξαν στραβοπατήματα από την μία και φωτοβολίδες από την αλλη.
Δεν είναι δύσκολο να έρθει αυτό το αποτέλεμα.
Και εγώ που δεν είμαι εμπειρος θα μπορουσα να ρίξω καλά σε αυτές τις συνθήκες.(εχω κάνει φωτοβολίδα με 25άρι και 25 φυσίγγια σε αγώνα)
Δεν μπορώ όμως συνέχεια.
.(εχω κάνει φωτοβολίδα με 25άρι και 25 φυσίγγια σε αγώνα)
Δεν μπορώ όμως συνέχεια.