Λεβεντακο μου εσυ είσαι έτη φωτός μπροστά!!!
Άμα έχεις τον Ψυλλάκη να στα πρήζει κάθε τρεις και λίγο..
Λεβεντακο μου εσυ είσαι έτη φωτός μπροστά!!!
Ποτε θα κανείς την πρώτη εξόρμηση;Άμα έχεις τον Ψυλλάκη να στα πρήζει κάθε τρεις και λίγο..
Ποτε θα κανείς την πρώτη εξόρμηση;
Να φερω και τον κεντροντουφεκαω να τον κεράσουμε τσαγακι;Κάθε Σάββατο σχεδόν είμαι Ψαχνά.. Έλα να κεράσω καφεδιά!
Να φερω και τον κεντροντουφεκαω να τον κεράσουμε τσαγακι;
Να φερω και τον κεντροντουφεκαω να τον κεράσουμε τσαγακι;
Το καλύτερη αφέψημα για τον ασσουλη μουΒαλεριάνα καλύτερα!
Μην το γκαντεμιασεις παλι κ παμε για Ιουλιοέλα ,έλα ....... όλο την καταστροφή φέρνετε .
τίποτα δεν θα αλλάξει , απλά θα περιμένουμε λίγο παραπάνω.
τα θέματα που έχουν να λύσουν είναι πολλά και τεράστια , σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν για την δίκαιη λύση της λειτουργίας των σκοπευτηρίων.
Για εμάς τους κοινούς θνητούς ( σκοπευτές ) εκεί μετά τις 18/5 το βλέπω , μόλις θα επιτραπούν οι μετακινήσεις σε όλη τη χώρα , θα έχουν αρχίσει και τα σχολεία , οπότε θα μπουκάρουμε και εμείς.....................
Ρε Λιπτον λαβε τα μετρα σουΤώρα τελευταία οχλαγωγεις πολύ κ θα σου έρθει απότομα η έκπληξη...
Καί εγώ Βόλο ανήκω.Δηλαδή εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν ,μιας και εγώ ανήκω στον Βόλο διότι τότε που την έβγαλα ο Βόλος ήταν τα μισά χρήματα από αυτά που ζηταγαν στην Αθήνα
Φίλε στην αρχή υπήρχε ένα άγχος όταν άκουγα βαρυγδουπες προκλήσεις... Πλέον έχει γίνει ρουτίνα η διαδικασία...Ρε Λιπτον λαβε τα μετρα σου
θα κανεις μια μαγκια να πας με το alcione κ αυτο κερναει τσαι με μια κουταλια μελι...Φίλε στην αρχή υπήρχε ένα άγχος όταν άκουγα βαρυγδουπες προκλήσεις... Πλέον έχει γίνει ρουτίνα η διαδικασία...
Για πες ρε φιλε λεπτομερειες κ σε εμας τους δισκοπαθειςΠολύ ωραία τα πιάτα για τον επόμενο αγώνα στα Ψαχνά.. Ειδικά στο 7 γήπεδο είναι πολύ τεχνικά όλα.. Κεντάει ο Μητσιάλης.. Επίσης πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησαν τα Extreme..
Ανοιξε? Τι χρειαζεται?Για πες ρε φιλε λεπτομερειες κ σε εμας τους δισκοπαθεις
Δημήτρη άσε , οι πρωταθλητές είναι σνομπ και δεν λένε.......................Για πες ρε φιλε λεπτομερειες κ σε εμας τους δισκοπαθεις
Περιμενω ανταποκρισηΔημήτρη άσε , οι πρωταθλητές είναι σνομπ και δεν λένε.......................
θα πάω εγώ και θα σου πω........................ χεχεχεχε.
Δημήτρη άσε , οι πρωταθλητές είναι σνομπ και δεν λένε.......................
θα πάω εγώ και θα σου πω........................ χεχεχεχε.
Για πες ρε φιλε λεπτομερειες κ σε εμας τους δισκοπαθεις