View attachment 14872
View attachment 14873
View attachment 14874
θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ο αγώνας του HL .
1η θέση ο Jerry
2Η θέση ο caesar.......
Αν σκεφτείς ότι ο Ψυλλάκης ήλθε 4ος με 93 πιάτα καταλαβαίνεις πόσο δύναμη είναι Jerry και Caesar
Τι μπορείς να πεις για αυτά τα δύο παιδιά. Τα αποτελέσματα που φέρνουν συνεχώς είναι οι αποδείξεις ότι είναι στους κορυφαίους σκοπευτές στην Ελλάδα.
Μπράβο και στους δύο και να συνεχίσουν έτσι να μας κάνουν υπερήφανους.
Εγώ επιτέλους "κατάφερα" και δεν "πούλησα" πούλα. Και έκανα 90 πιάτα και τρίτη θέση στους senior και έκτη γενικής . Δεδομένων των συνθηκών ( απειρία αγωνιστική ) μιά χαρά θα έλεγα.
Ο chevy ( Άρης ) το έκανε ακόντιο γιατί την προηγούμενη το βράδυ έπινε μπύρες μέχρι τις δύο το πρωί. Που πας ρε Καραμήτρο ......... και θες να κάνεις και πιατάκια...............
Κάποια στιγμή μου λέει ο ALTAIR ...... άμα ήταν να κάνουμε μεροκάματο θα βγαίναμε στην απεργία να ζητήσουμε ανθυγιεινά λόγω ζέστης , εδώ πληρώνουμε κιόλας .................
οι πρώτοι .................
View attachment 14875
και η αφεντομουτσουνάρα μου στην τρίτη θέση στους senior ..............χεχεχεχε
View attachment 14876
λοιπόν να πω και στον φίλο μου τον Γιώργο ( caesar ) μπας και παρηγορηθεί ......... μπροστά μου ο Ψυλλάκης έριξε μία ολόκληρη πούλα σε αυτό το Α για να το καταλάβει και τελικά δεν το κατάφερε και στο τέλος είπε ...............
ρε τον μαλ....κα , τι πιάτα έφτιαξα...........

και ναι την επόμενη θα έλθω με την Κική (f3) και τρέμετε όλοι ...............χεχεχεχεχε........