60m πιάτο στο 5??? Καλά που τη στήσατε τη μηχανή, στην Αιδηψό???Τα είδα κι εγώ σήμερα Άρη. Ξεκίνησα από το 4 με 24 και από εκεί έπεσε η μέση επίδοση, αλλά όχι για καταστροφή. Κατά μέσο όρο έπαιξα στα 22 πιάτα. Ποιος να το περίμενε ότι θα φτάναμε να λέμε το 3 το πιο εύκολο!!!
Τα 65 μέτρα δεν τα είδα πουθενά, αν και το D στο 5 ίσως να φλερταρε με τα 60 στην κορύφωση, κι αυτό βάσει της χρονοκαθυστερησης για να σπάσει. Τα Β στο 6 και στο 4 είναι κάπου στα 45, άντε 50 βαριά.
Πολύ μου αρέσει πάντως που έχουμε τα άντερα να δυσκολεύουμε τόσο το παιχνίδι ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Μόνο καλό θα μας κάνει!
κάποιοι είπαν του Παντελάκη ότι τα Ψαχνά έχουν γίνει παιδική χαρά , και αυτός είπε ........60m πιάτο στο 5??? Καλά που τη στήσατε τη μηχανή, στην Αιδηψό???
Α!!!! Γι'αυτό δεν εμφανίστηκες εχθές πουλάκι μου....... Είχες πάει εκδρομήκάποιοι είπαν του Παντελάκη ότι τα Ψαχνά έχουν γίνει παιδική χαρά , και αυτός είπε ........
- έτσι εεεεε , καλά θα δείτε ..............
και είδαμε ....................
Τον έπιασαν μεγάλα κέφια τον Νεκτάριο φίλε60m πιάτο στο 5??? Καλά που τη στήσατε τη μηχανή, στην Αιδηψό???
Mε το πιτσιρικά με την μάσκα?Που σου είπα ότι θα πάω για τσίπουρο μετά? μετά????Στο 6 ή 7 γήπεδο αν θυμάμαι καλά?Εκεί ειμουν με έναν πιτσιρικά έριξα στο 6 και 8.
Λές εσύ..και ΠΟΛΥ καλά τα λές.3~ ώρες πήγαινε-έλα εγώ και νομίζω 5 εσύ και να παίζουν λίγα γήπεδα κ αυτά με κολλήματα,δεν μας έχουν συνηθίσει έτσι.Από τα 8 γήπεδο στην αρχή μόνο τα 4 και μετά και το 5. Πολλά no bird πολλές φορές εμπλοκές οι κονσόλες με συνέπεια να ξαναρχίζει η πουλα και πολλές φορές να μην αναγνωρίζουν οι κονσόλες την πουλα και να πρέπει να φωνάξεις τον υπεύθυνο .
Πρέπει να προσέξουν λίγο γιατί τρως το πακέτο του πήγαινε έλα για να δεις τα Ψαχνά που ήξερες. Αν δεν υπάρχουν αυτά τα Ψαχνά δεν έχω λόγο να τρέχω στην άλλη άκρη .
Λέω εγώ τώρα.
Εσύ δεν έλεγες χθες ότι είναι μάλλον 70;60m πιάτο στο 5??? Καλά που τη στήσατε τη μηχανή, στην Αιδηψό???