μπραβο ρε εργαλειο!δεν ξέρω τί γίνεται με εμένα αλλά πάντα στην 1η πούλα κοιμάμαι
2ος Β και τρίτοι ομαδικό 266/300
μπραβο ρε εργαλειο!δεν ξέρω τί γίνεται με εμένα αλλά πάντα στην 1η πούλα κοιμάμαι
Δεν είναι μπαρουφα δυστυχώς για τον ψιλλακη
Γιωργο για το σκορ μου και το 17 στην τελευταία πουλά αν θες μπορώ να στο εξηγήσω σε προσωπικό μήνυμα γιατι επέλεξα να το αφήσω εκει
Μπραβο Παύλο και για την συμμετοχή πάνω από όλα αλλα και για το σκορ! Πολυ δυνατή τριάδα πραγματικα! Καλή συνέχεια να έχεις προσωπικα αλλά και το team!
Συμβαίνει αυτό σε πάρα πολλούς Παύλο . Η Εθνική skeet Ρωσίας ανδρών-γυναικών κάνουν 15λεπτο ελαφρό τροχαδάκι πρίν να μπούν στον αγώνα ....δεν ξέρω τί γίνεται με εμένα αλλά πάντα στην 1η πούλα κοιμάμαι
δεν ξέρω τί γίνεται με εμένα αλλά πάντα στην 1η πούλα κοιμάμαι
Μπράβο Παύλο!!!
Συμβαίνει αυτό σε πάρα πολλούς Παύλο . Η Εθνική skeet Ρωσίας ανδρών-γυναικών κάνουν 15λεπτο ελαφρό τροχαδάκι πρίν να μπούν στον αγώνα ....
Συγχαρητήρια Παύλο κ σε ατομικές πρωτιέςδεν ξέρω τί γίνεται με εμένα αλλά πάντα στην 1η πούλα κοιμάμαι
Επίσκεψη σήμερα στα Ψαχνά. 8 γήπεδα σπόρτινγκ! Ωραία δουλειά μέσα στην φύση. Στα δύο αριστερα γήπεδα δεν βλέπεις κάν τις μηχανές.Πετάγονται τα πιάτα μέσα από τα σχοίνα,
Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο λόγω ότι έστρωναν πίσσα σήμερα και αφήσαμε τα αυτοκίνητα μακριά αλλα κατά τ άλλα ήταν υπέροχα!
Οποιος δεν έχει πάει το προτείνω ανεπιφύλακτα.