Παιδιά εγώ και τάβλι να παίξω αγχώνομαι.
Να σπάει λίγο τους χρόνους του σκητ θέλει κ να μαθαίνει να σπάει το πιατο όπου κ αν είναι, έχει δίκιο ο Γεράσιμος ότι ο σπορτιγκας πρεπει να ρίχνει κ σκητ κ τραπ, κ αυτο γιατί σε πολλα γήπεδα κομπακ υπάρχουν τέτοια πιατα , εγώ απλά εννοουσα ότι σε προχωρημενο επίπεδο ο σκηταδορος θέλει να το πατησει άμεσα το πιάτο, κ αυτο σε μερικά πιατα μπορεί να οδηγήσει σε ζερο, στο φινάλε καταλήγουμε κ λέμε ότι ο σπορτιγκας πρεπει να κατέχει όλες τις τέχνεςΠιστεύω να γνωρίζεις ότι τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα ρίχνει κ τραπ κ κόμπακ.Γιατί άραγε?θα το μάθουμε σύντομα.
Πιστεύω η απάντηση θα έχει τουλάχιστον την λέξη "αέρας" μέσα και "αλλαγή πορείας"..
Εχει και εκεί χορηγίες?Παιδιά εγώ και τάβλι να παίξω αγχώνομαι.
Δόξα το θεό μας βοηθάει λίγο η amstelΕχει και εκεί χορηγίες?
Όταν αναφέρθηκα στην χρησιμότητα του Σπόρτινγκ εννοούσα την δεξιότητα της διαχείρισης διαφορετικών τροχιών και ταχυτήτων, όχι στο πάντρεμα των τεχνικών αυτών καθ' εαυτών. Προφανώς τόσο η στάση στο σκητ, όσο και η κίνηση και το τι συμβαίνει μέσα στην επώμιση έχουν αρκετές διαφορές με το σπορτινγκ.καλησπέρα κοουτς,
ηθελα να σε ρωτήσω για το σκεετ και το σπορτινγκ:
οταν προσπάθησα να ρήξω σκεετ δεν μπορούσα να κανω επόμηση με τον τρόπο που την κανω (μου έμαθες) στο σπορτινγ, καθώς πρεπει να κανεις μια γρήγορη κινηση περισσοτερο με το δεξί χέρι και όχι μονο μπροστά οπως στο σπορτινγκ. Δεν μπορώ να καταλαβω την βοήθεια που μπορεί να έχεις, αν πρεπει να αλλαξεις τα βασικά και να ρήξεις χωρίς καμία τεχνικη απλά με το ένστικτο....
Μηπως κατι δεν καταλαβαίνω??
δλδ τώρα εσύ θες με ένα - δυό μαθήματα ( εκτίμηση είναι )καλησπέρα κοουτς,
ηθελα να σε ρωτήσω για το σκεετ και το σπορτινγκ:
οταν προσπάθησα να ρήξω σκεετ δεν μπορούσα να κανω επόμηση με τον τρόπο που την κανω (μου έμαθες) στο σπορτινγ, καθώς πρεπει να κανεις μια γρήγορη κινηση περισσοτερο με το δεξί χέρι και όχι μονο μπροστά οπως στο σπορτινγκ. Δεν μπορώ να καταλαβω την βοήθεια που μπορεί να έχεις, αν πρεπει να αλλαξεις τα βασικά και να ρήξεις χωρίς καμία τεχνικη απλά με το ένστικτο....
Μηπως κατι δεν καταλαβαίνω??
θέλω να βελτιώσω ότι μπορώ, μεν αλλα και αν αυτό δεν ειναι εφυκτό, τουλαχιστον να μην χαλασω κάτι. Στην ηληκια μου τα κουσούρια μενουν δεν φευγουν.δλδ τώρα εσύ θες με ένα - δυό μαθήματα ( εκτίμηση είναι )
να μάθεις compak - sporting - skeet - trap - κυνήγι τσίχλας - κυνήγι πάπιας - κυνήγι αγριόγαλου - κυνήγι αγριογούρουνου - και δώρο να πάρεις και οδηγίες για το κυνήγι της ξανθιάς γειτόνισας.
κάτσε ρε φίλε , άμα ήταν έτσι όλοι θα ήμασταν πρωταθλητές .........
προφανώς έχεις καταλάβει ότι αστειεύομαι έτσι .......??θέλω να βελτιώσω ότι μπορώ, μεν αλλα και αν αυτό δεν ειναι εφυκτό, τουλαχιστον να μην χαλασω κάτι. Στην ηληκια μου τα κουσούρια μενουν δεν φευγουν.
Οσο για την γειτόνισσα σιγουρα δεν ...
όταν λέμε "καήκαμε" εννοούμε από τον ήλιο ?Χθες από το πρωί στο Σκοπευτήριο των Ψαχνών με αλλαγμένα όλα τα γήπεδα και με πανέμορφες τροχιές! Διάλλειμα το μεσημέρι σε ένα ταβερνάκι κάτω από την σκιά ενός Γεροπλάτανου για τηγανιά κοτόπουλο και λουκάνικο! Και στην συνέχεια παγωτό και καφεδάκι στο Σκοπευτήριο μαλακάσας! Με λίγα λόγια καήκαμε!
Οχι καήκαμε ρίχνοντας εννοω!όταν λέμε "καήκαμε" εννοούμε από τον ήλιο ?
γιατί εγώ όταν λέω "κάηκα" εννοώ άλλα πράγματα ..................
και δεν βλέπω να αναφέρεις νούμερα ( εννοώ τόσες πούλες εκεί , τόσες παραπέρα )
Άλλο ένα νούμερο κ το τζόκερ θέλωΟχι καήκαμε ρίχνοντας εννοω!
Υπάρχει κάποιος λόγος να αναφέρω νούμερα? Άντε να αναφέρω κάποια νούμερα!
3,5,8,12
Εντάξει?
Κ τι σχέση έχουν οι πουλες που ρίχνει ο καθένας με όλους τους άλλους φίλε ; αυτό είναι προσωπικο θέμα του καθενός, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι οι πολλες συνεχόμενες πουλες μόνο ζημιά κάνουνΑλήθεια ρε παιδιά, ας κάνουμε ενα μικρό αλλά ενδιαφέρον γκάλοπ... Οι περισσότερες πουλες που έχετε ρίξει σε μια μέρα πόσες είναι;;;
36 και τζόκερ το 2Άλλο ένα νούμερο κ το τζόκερ θέλω
Από σένα περίμενα νούμερο 25, έστω και για δελτίο joker!!!36 και τζόκερ το 2
Να εχουμε να λεμε φιλε μου, οκ?Κ τι σχέση έχουν οι πουλες που ρίχνει ο καθένας με όλους τους άλλους φίλε ; αυτό είναι προσωπικο θέμα του καθενός, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι οι πολλες συνεχόμενες πουλες μόνο ζημιά κάνουν
3 ώρες πήγαινε έλαΟχι καήκαμε ρίχνοντας εννοω!
Υπάρχει κάποιος λόγος να αναφέρω νούμερα? Άντε να αναφέρω κάποια νούμερα!
3,5,8,12
Εντάξει?
24 στα Ψαχνά .Αλήθεια ρε παιδιά, ας κάνουμε ενα μικρό αλλά ενδιαφέρον γκάλοπ... Οι περισσότερες πουλες που έχετε ρίξει σε μια μέρα πόσες είναι;;;