Παιδιά η αληθεια είναι κάπου στην μέση , συμφωνώ με τον Δημήτρη ότι πρεπει να ξεκινάμε απο το σκοπευτήριο, το διαπιστωσα με τον μεγάλο μου γιο που τον ξεκίνησα το 2011 και σιγα σιγα βγήκε στον κυνηγότοπο ετοιμος σκοπευτικά αλλα κυριώς γνωρίζοντας κανόνες ασφαλείας. Εγω αντιθετως ξεκίνησα ανήλικος με λειόκανο εμαθα οτι εμαθα, αλλα ομολογώ οτι το εμαθα επικυνδυνως, (λαθος γομώσεις, λαθος τσοκαρίσματα,οπλα επικυνδυνα κ.λπ) και οταν το 2011 αρχισα να εμπλεκομαι και εγώ με το σκοπευτήριο διαπίστωσα οπως λεει ο φιλος μου ο Δημήτρης τι εχανα τοσα χρονια , και ποσα πραγματα που περασαν δεκαετίες για να τα βελτιωσω με την ενασχολησή αυτη τα έμαθα σε λιγο χρονικό διαστημα.Η επιδοση μου στο κυνηγι ανεβηκε 30% τουλάχιστον και σταθεροποιήθηκε ξεχασα αυτες τις κακες ημέρες που ολα πήγαιναν στραβά. Αυτο που εχω να πω στα νεα παιδιά του φορουμ πηγαινετε σκοπευτηριο και στους μεγαλυτερους πηγαίνετε με τα παιδια σας και ρίξτε και οι ίδιοι μονο καλο θα σας κάνει και δεν ειναι απαραίτητο να κάνετε πρωταθλητισμό.
Last edited: