Εγω εχθες παρελαβα μια κουτα με maxam![]()
Ανταλαξτε 4-5κουτια να μην εχει κανενας παραπονο.Παρέλαβα 2 κουτες series 2 28άρια και ειναι με nobel κάλυκα και όχι maxam.
Εγω εχθες παρελαβα μια κουτα με maxam![]()
Ανταλαξτε 4-5κουτια να μην εχει κανενας παραπονο.Παρέλαβα 2 κουτες series 2 28άρια και ειναι με nobel κάλυκα και όχι maxam.
Παιδιά μήπως αρχικά τα έβγαλε με ΜΑΧΑΜ κάλυκα να δει πως πάει η παραγωγή τους εντός εργοστασίου,να κάνει κ τις βλητικές δοκιμές του τις μετρίσεις του γενικότερα κ αφού όλα πήγαιναν κατευχήν κ σιγούρεψε το προϊόν του έπειτα το συνεχίζει με nobelsport κάλυκα όπως το συνηθίζει άλλωστε σε όλα του τα φυσίγγια;think (πλιν τα mezzo).Ανταλαξτε 4-5κουτια να μην εχει κανενας παραπονο.
Καπως ετσι εγινε.δοκιμαστικα τα εβγαλε με maxam.Παιδιά μήπως αρχικά τα έβγαλε με ΜΑΧΑΜ κάλυκα να δει πως πάει η παραγωγή τους εντός εργοστασίου,να κάνει κ τις βλητικές δοκιμές του τις μετρίσεις του γενικότερα κ αφού όλα πήγαιναν κατευχήν κ σιγούρεψε το προϊόν του έπειτα το συνεχίζει με nobelsport κάλυκα όπως το συνηθίζει άλλωστε σε όλα του τα φυσίγγια;think (πλιν τα mezzo).
Για nobel οριστικο ακουγοταν...αλλαξε γνωμη το αφεντικο; αυριο ποιος ξερει τι;Με maxam θα τα καθιερωση
Από πού;;; 24 ώρες ;;; Πόσο ;;;2 κουτες πηρα χτες παντως, με nobelsport T1 ηταν
Ίσως να μην τα λένε σκοπευτικά και sporting ... Αλλά 28αρια παράγουν. Σήμερα ένας φίλος τα έριχνε στο σκοπευτήριο, και μάλιστα 2 διαφορετικά 28αρια, κι ένα 24αρι τραπ Νο 7,5 με άριστες εντυπώσεις, και μου έδωσε 2 φυσίγγια από τον κάθε τύπο για να τα σφάξω και να τα παρουσιάσω.για τα Sterling τουρκικα σκοπευτικά των 28γρ που λέγαμε
![]()
Εγώ ενιωσα ότι τα τα πρασινα ηταν ποιο σκληρα . εριξα 3 κουτια πρασινα και 3+ serius εναλάξ.(μου άρεσαν πάρα πολύ τα serius 2).θα τα ξαναρίξω και λογικά θα φορτώσω για καλοκαίρι.Σήμερα έριξα δυο πούλες, στη μια έριξα μισά-μισά Lambro sporting (πράσινο) και Lambro Series 2
Σταύρο με τη choke τα δουλεύεις αυτά τα σκοπευτικά;Δοκίμασα τα T1 Mirage 7.5 και τα Series 2 28gr 8.
Κανένα από τα δυο δε μου έκατσε καλά στα γούστα μου.
Από τα ετοιματζιδικα η επιλογή μου παραμένει NSI Due .και τα. Uno Prima σε 8.5
Κώστα σκοπευτήριο ανεξάρτητος τερραιν δουλεύω πάντα 2/3 τσοκαρισματαΣταύρο με τη choke τα δουλεύεις αυτά τα σκοπευτικά;
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση, γιατί θυμάμαι που το είχες αναφέρει προ ημερών ...,,,μου κάνει εντύπωση Στέλιο πως δεν είδες διαφορά από Lambro Series 2 και Mirage σε ανάκρουση,,,κατάλαβα την διαφορά από το 1ο φυσίγγι