Το bior είναι μεσόταπο;
Το bior είναι μεσόταπο;
Και το διασποράς του 36 γρ με s4 το έχει τώρα 7 ευρώ, 2 ευρώ μειον.Επισης ο fantom γράφει: "ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟ!! ΤRAP & SKEET κουτί 25τεμ.-4,10e"
Για να δούμε, θα σπάσει το φράγμα των 4€. Οι μισθοί έχουν πάει στα επίπεδα του 1998, γιατί να μην πάνε και οι τιμές των φυσιγγιων;Επισης ο fantom γράφει: "ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟ!! ΤRAP & SKEET κουτί 25τεμ.-4,10e"
Ε καλα ειπαμε....το σουβλακι εχει 2.50€! Φυσίγγια 3.90 θες εσυ τωρα?Για να δούμε, θα σπάσει το φράγμα των 4€. Οι μισθοί έχουν πάει στα επίπεδα του 1998, γιατί να μην πάνε και οι τιμές των φυσιγγιων;
Ναι.Ε καλα ειπαμε....το σουβλακι εχει 2.50€! Φυσίγγια 3.90 θες εσυ τωρα?
Η αύξηση της τιμής του μολύβδου είναι το παραμύθι με τον δράκο που δυστυχώς τους τελείωσε. Πατήστε στο Google lead price for last ten years....και τα ξαναλέμε .πολλα ελληνικα κυνηγομαγαζα ανεβαζουν τιμες πριν την ανοδο της τιμης του μολυβδου
Ολα προφαση ειναι..εδω βλεπεις αυξανεται η τιμη το βαρελι στο πετρελαιο 0.01 € και πας να βαλεις βενζινη και παει το λιτρο κοντα 0.10 € οποτε τι περιμενεις να γινει με τον απλο μολυβδοΗ αύξηση της τιμής του μολύβδου είναι το παραμύθι με τον δράκο που δυστυχώς τους τελείωσε. Πατήστε στο Google lead price for last ten years....και τα ξαναλέμε .
Ρε σεις νταξει στο κατεξοχην κυνηγετικο 32γραμμ, δεν υπάρχει καποια τρομερη τρομερη τιμη νομιζω...τωρα υπάρχουν αρκετοι που δεν επηρεάζονται ψυχολογικα και κυνηγουν χειμωνα καλοκαιρι με 28γραμ....δυστυχως δεν ειμαι απο αυτους!Δοκιμαστε και φορτώστε μάγκες... 4 μέχρι 5-5.50€ είναι όντως τζάμπα και ποιος ξέρει από Αύγουστο ίσως το μολυβι πάρει πάλι τα πάνω του.. ειδικά αμα έχει και μπασίματα (τα οποία ως γνωστόν επιρρεαζουν την τιμη του χρηματιστηρίου ) τότε σίγουρα θα πάνε 6+....
Να πάρεις τον Ατσόνιο (oscar) να του το πεις. Πάντως εγω θα σου έλεγα....για το κυνήγι με 28 αρια χειμώνα...δοκιμασέτο κ θα πάθεις πλάκα!! Τραβάνε καλύτερα απ τα 32αρια.
Θα του το στειλω στο φβ, αλλα ενταξει δε τρελαίνομαι κιολας πολλα συμβαινουν...θα δειξει στην πορεια γτ εχω παρει αρκετα κουτια..Να πάρεις τον Ατσόνιο (oscar) να του το πεις. Πάντως εγω θα σου έλεγα....για το κυνήγι με 28 αρια χειμώνα...δοκιμασέτο κ θα πάθεις πλάκα!! Τραβάνε καλύτερα απ τα 32αρια.
Καλά ναι δεν έγινε κ τίποτα....απλά να τον ενημερώσεις να εχει το νου του.Θα του το στειλω στο φβ, αλλα ενταξει δε τρελαίνομαι κιολας πολλα συμβαινουν...θα δειξει στην πορεια γτ εχω παρει αρκετα κουτια..
Έχουν έρθει τα blaser 28? Στην Ελλάδα? Κάτι μου πε ένας τύπος αλλά είμαι 90% σίγουρος ότι μπερδεύτηκε με άλλα...