Μπαλαλάς εξαντλημένα, Γιαννουλάκης κάτι λίγα και εκείνα κλεισμένα από άλλους!
Μπαλαλάς εξαντλημένα, Γιαννουλάκης κάτι λίγα και εκείνα κλεισμένα από άλλους!
Κάτσε περίμενε, 7ευρω τα 28αρια!Ρουμελιοτη και ξέρω ψωμί το φυσηγγι του φτωχούς!!!!!!!!
Και που θα βρεις ποιο οικονομικό…!!!Κάτσε περίμενε, 7ευρω τα 28αρια!
Ακόμα δεν ξέρουμε! Προτιμώ 30,32 σε 7,50 Έτσι όπως πάει. ( για κυνήγι μιλάω εγώ)Και που θα βρεις ποιο οικονομικό…!!!
Μακαρι να βρούμε 32 μεχρει 7,50Ακόμα δεν ξέρουμε! Προτιμώ 30,32 σε 7,50 Έτσι όπως πάει. ( για κυνήγι μιλάω εγώ)
Θα γίνουμε Βρετανοί μου φαίνεται.
Φυσίγγια 28άρια, δικαννα και μετρημένες βολές.
Σε βρίσκω Ολόσωστο! Καλή Ανάσταση!Τιποτα δεν θα αλλαξει. Ο Ελληνας ειναι Ελληνας....και αυτος που εριχνε 30 -32 γραμμαρια θα συνεχισει να
τα ριχνει....και αυτος που εριχνε την τριπλετα στον κοτσυφα θα συνεχισει να το κανει.
Λιγη ''γκρινια'' στην αρχη οσον αφορα τις τιμες των φυσιγγιων...και θα συνεχισει να κανει αυτο που εκανε !!!
Μηπως υπηρξε καποια αντιδραση για την ακρίβια των τροφιμων και δεν το πηρα χαμπαρι ??
Μηπως καποια αντιδραση για την βενζινη που επιασε τα 2 ευρω ??
Στην τελικη ολα τα καταπινουμε....και το μονο που μενει ειναι η γκρινια...!!!!
Σε βρίσκω Ολόσωστο! Καλή Ανάσταση!
28αρια αποκλειστικά; Ή σου κάνουν και 24αρια;Παιδια αν εχει κανεις καμια ακρη για οικονομικα σκοπευτικα και θελει , ας ριξει ενα συρμα γιατι θελω να παρω ποσοτητα και η κατασταση ειναι το λιγοτερο τραγικη με οποιον εχω μιλησει.
Παιδια αν εχει κανεις καμια ακρη για οικονομικα σκοπευτικα και θελει , ας ριξει ενα συρμα γιατι θελω να παρω ποσοτητα και η κατασταση ειναι το λιγοτερο τραγικη με οποιον εχω μιλησει.
Εχω τωρα 3 χρονια που ριχνω 24αρια και δεν εχω κανενα ιδιαιτερο θεμα... Αλλα τωρα τα βρισκω μια η αλλη με τα 28 αρια σε τιμη...28αρια αποκλειστικά; Ή σου κάνουν και 24αρια;
Ρώτησες ρουμελιοτηΕχω τωρα 3 χρονια που ριχνω 24αρια και δεν εχω κανενα ιδιαιτερο θεμα... Αλλα τωρα τα βρισκω μια η αλλη με τα 28 αρια σε τιμη...
Εχω μιλησει με ρουμελιωτη .κενταυρο ασπρογερακα και παρδαλακιΡώτησες ρουμελιοτη
ΤιμεςΕχω μιλησει με ρουμελιωτη .κενταυρο ασπρογερακα και παρδαλακι
Ok σεβαστόΔεν υπαρχει τπτ ενδιαφερον να σου πω απο τιμες και δεν θελω να γραψω μην γινει καμια.παρεξηγηση . δεν θελω ουτε να κακολογησω κανεναν ουτε να πω τπτ αρνητικο γιατι ολοι οι καταστηματαρχες εχουν εξοδα και μαγαζια να συντηρησουν.. απο κει και επειτα ο ρουμελιωτης ειναι πιο φτηνος αλλα εχει μεταφορικα... Και μετα ειναι ο κενταυρος...