για ορτυκακι τσιχλουλα μμμμ τιμουλαα;;;
Έβγαλε ο δορκας 28αρια???? Ωρέ που πάμε ρε! Που πάμε!!
Τα πιο φθηνά πάρε ρε Σάκη.καμια γνωμη μιας και λεω να παρω κανα δυο κουτες,,lampro gompact 28,,,7,50 ευρω,,nsi dyo 28 8,00 ευρω lampro serries 2 28gr 8,oo
τα εχω ρηξη ολα εκτως τα nsi dyo, τωρα στα 50 λεπτα δεν κωλαω,,κατσε να παρουμε και φρεσκες τιμες του ρουμελιωτη στα 30γρΤα πιο φθηνά πάρε ρε Σάκη.
Καλύτερα Ρουμελιώτη τότε 30γρ κάπου στα 8ε ,τι τα θες τα άλλα.τα εχω ρηξη ολα εκτως τα nsi dyo, τωρα στα 50 λεπτα δεν κωλαω,,κατσε να παρουμε και φρεσκες τιμες του ρουμελιωτη στα 30γρ
Από μέσα τι λενε? οι ειδικοί έχουν εικόνα?
Τώρα πρέπει να τα έβγαλε.Από μέσα τι λενε? οι ειδικοί έχουν εικόνα?
Υπάρχουν πολύ καλύτερα 32 άρια σε αυτή την τιμή........Καλύτερα Ρουμελιώτη τότε 30γρ κάπου στα 8ε ,τι τα θες τα άλλα.
Πόσο έχουν αυτά Κώστα?
30αρια είπα.Υπάρχουν πολύ καλύτερα 32 άρια σε αυτή την τιμή........
Ποιά? Για πες σε αυτήν την τιμή?Υπάρχουν πολύ καλύτερα 32 άρια σε αυτή την τιμή........
Θα σου πω όταν παραλάβω γιατι εχω πρόβλημα με την ηλεκτρονική πληρωμή δεν ξέρω πως γίνεται και ψάχνει ο άνθρωπος λύση μόλις παραλάβω θα σου πω σε μήνυμα πίστεψε με δεν έχουν αντίπαλο κανένα ούτε καν την ιδιογομοση30αρια είπα.
Ποιά? Για πες σε αυτήν την τιμή?
Σίγουρα...Τώρα πρέπει να τα έβγαλε.
Για 8,5€ με 10€ το κοβωΣίγουρα...
Ουτε στο σάιτ του δεν τα έχει βάλει ακόμα..
Κ ωραίο κουτάκι ε ε ε??
Χρόνια τώρα είχα την απορία γιατί δεν έκανε το βήμα για σκοπευτικα φυσιγγια κ φυσιγγια για αγριοχοιρο....
Καλο αυτό....
Αν κ η τιμη δεν θα είναι κ η καλυτερη......
Νίκο να γράψεις όταν έχεις εικόνα, για όλους. Να μαθαίνουμε και εμείς πού δεν γνωρίζουμεΘα σου πω όταν παραλάβω γιατι εχω πρόβλημα με την ηλεκτρονική πληρωμή δεν ξέρω πως γίνεται και ψάχνει ο άνθρωπος λύση μόλις παραλάβω θα σου πω σε μήνυμα πίστεψε με δεν έχουν αντίπαλο κανένα ούτε καν την ιδιογομοση
Και ειχε αργησει....Έβγαλε ο δορκας 28αρια???? Ωρέ που πάμε ρε! Που πάμε!!
Δε γνωριζω...τα διαφημησαν σε καποιο σκοπευτηριο.Πόσο έχουν αυτά Κώστα?
Σιγουρα psb-5...βαση λογικης δηλαδη.Από μέσα τι λενε? οι ειδικοί έχουν εικόνα?