Υπάρχουν.Τα πάντα υπάρχουν,με το ανάλογο τίμημα.Για μεταχειρ.μιλάω.υπάρχει αυτό το όπλο Ελλάδα? και αν ναι ποιο μοντέλο και με τι μήκος κάννης με ενδιαφέρει
Σωστός..Όλα αυτά εννοείται ότι είναι μέσης κατηγορίας όπλα έτσι?
Ποια αν επιτρέπεται ;και μετά το DT θα συνεχίσετε για καλύτερο γιατί υπάρχουν και καλύτερα.
Χατζιώτης km4 81cm 11-7 ρίγα, μασιφ πλαινές σε άριστη κατάσταση.θέλει κοντάκι.συγνώμη ρωτάω αν υπάρχει Ελλάδα γιατί θέλω να το δω από κοντά για την Κύπρο
το ξέρω
Δεν αισθάνεσαι ποιό ποιοτικό το zoli με το boss κλείδωμα??Ολα ειναι θεμα γουστου Μανο. Αλλο κλακ κανει το 687 αλλο το Kronos. Κανενα δε μου δινει την αισθηση του μη ασφαλους ομως
Ειμαι ακομα στα μελιαΔεν αισθάνεσαι ποιό ποιοτικό το zoli με το boss κλείδωμα??
πως είχε πει η Δήμητρα μετά τον Ανδρέα , ότι σαν γυναίκα τελείωσε ...............Μήν λές μεγάλα λόγια..
Kemen δεν έχεις ρίξει ακόμα..χε.χεχε...
Δεν είχε πει ότι "τελείωσε" ... αλλά ότι "έκλεισε" σαν γυναίκα ...πως είχε πει η Δήμητρα μετά τον Ανδρέα , ότι σαν γυναίκα τελείωσε ...............
έτσι και εγώ ........
μετά το DT σαν σκοπευτής ........τελείωσα ...............
Θυμάσαι που σου είχα πεί ότι θα το φάνε οι αράχνες το blazer όταν πήρες το Dt???πως είχε πει η Δήμητρα μετά τον Ανδρέα , ότι σαν γυναίκα τελείωσε ...............
έτσι και εγώ ........
μετά το DT σαν σκοπευτής ........τελείωσα ...............
K όμως τα Perazzi έχουν κάτι στην κίνηση που δεν έχει κανένα όπλο ΑρηΘυμάσαι που σου είχα πεί ότι θα το φάνε οι αράχνες το blazer όταν πήρες το Dt???
Κάτσε καλά σου λέω.....δεν έχουν τέλος αυτά.
ΑΝ καταφέρεις κ βάλεις τελεία θα είσαι ο καλύτερος του χωριού!!
Δεν λέω..οπλάρα το dt αλλά είναι κ γούστα αυτά.
Αν δεν ήταν τόσο ογκώδες εκει στον περαστό πείρο γύρω από την πεταλούδα, δεν θα είχε αντίπαλο για εμένα.
Το kemen να δείς.K όμως τα Perazzi έχουν κάτι στην κίνηση που δεν έχει κανένα όπλο Αρη
σωστός ......................Δεν είχε πει ότι "τελείωσε" ... αλλά ότι "έκλεισε" σαν γυναίκα ...
Κι εσύ λοιπόν "έκλεισες" σαν σκοπευτής ;;;
Όταν έγραφα για μακριές κ ελαφρές κάνες με κορόιδευε ένας φίλος, αν μπορεις παρε παρκουρ , κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό το όπλο δεν έχει αντιπαλοκαλημέρα από Μαλτα,
Εχοντας διαβασει όλα τα προηγούμενα θέλω να ρωτήσω
- βαρος βασης του DT10 πόσο είναι??
- βάρος βασης του 694 ποσο είναι??
- βαρος βασης το ΚΜ4 ποσο είναι???
Εχω πιασει το όπλο του Λεωνίδα και ήταν σουπερ, και επιασα ενα ιδιο 71εκ. εδω και ήταν μ@λ@κια
δεν έχω πιασει ποτέ KEMEN 'η Rizzini 460.
Ειχα ένα 682 gold E ήταν πού ώράιο στα 76 εκ. αλλα η βάση δεν ήταν 1000γρ (κανες 1400)
το ιδανικό δηλαδη είναι ή Κ80 ή 692 και παραγγελία κανες στην Ιταλια? Ποιά είναι η καλύτερη λύση?
ΥΓ. Οταν ξεκινησαν τα 692 έγινε παραγγελία καποια όπλα με κανες 1450 81 εκ στο εργοστάσιο για εταιρικους σκοπευτές. Σκοπευτές Perazzi έχουν οπλα με κανες απο ΜΧ8 σε καινουργιες βασεις. Η σκοπευτρια της Beretta έχει custom κανες με βαρος κοντα στου parcours στο DT11!
?????Σκοπευτές Perazzi έχουν οπλα με κανες απο ΜΧ8 σε καινουργιες βασεις.