Ουτε η τιμη έχει αντιπαλο!Όταν έγραφα για μακριές κ ελαφρές κάνες με κορόιδευε ένας φίλος, αν μπορεις παρε παρκουρ , κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό το όπλο δεν έχει αντιπαλο
Ουτε η τιμη έχει αντιπαλο!Όταν έγραφα για μακριές κ ελαφρές κάνες με κορόιδευε ένας φίλος, αν μπορεις παρε παρκουρ , κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό το όπλο δεν έχει αντιπαλο
High Tech με κανες MX8 εννοω. Το κανονικο High Tech ειναι 4 κιλα με 81 εκ. και τσοκ. Το έχει εδω ένας σκοπευτής και το έχω ρίξει. ειναι σαν να έχεις 725 με βαρυ κοντάκι.... ( το όπλο μου). Δεν θα το αγόραζα.?????
Τα σκας κ δεν ασχολείσαι παλι φίλε, με τουφέκι σκοπευτικοΟυτε η τιμη έχει αντιπαλο!
Ξέρεις πολλούς που να το έκαναν αυτό; Οποιος έχει το μικρόβιο θα ψάχνεται για πάντα και καλά κάνει!!Τα σκας κ δεν ασχολείσαι παλι φίλε, με τουφέκι σκοπευτικο
Ξέρεις πολλους να έχουν τέτοιο όπλο φίλε Βασίλη ; δεν παιζεται σου λέωΞέρεις πολλούς που να το έκαναν αυτό; Οποιος έχει το μικρόβιο θα ψάχνεται για πάντα και καλά κάνει!!
Κανέναν! Αλλά και πάλι πιστεύω πως αυτό που σου λέω θα γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι αρρώστια όπως πολύ σωστά έχεις πει στο παρελθόν...Ξέρεις πολλους να έχουν τέτοιο όπλο φίλε Βασίλη ; δεν παιζεται σου λέω
Σίγουρα είναι κορυφή αλλά μόνο στο σπόρτινγκ. Όσες φορές το έπιασα στα χέρια μου, τόσες φορές το άφησα πίσω στον οπλοβαστό! Και ο φίλος που τα έχει έχει 3 τον αριθμό με 2 ζευγάρια κάννες το κάθε ένα!Τα σκας κ δεν ασχολείσαι παλι φίλε, με τουφέκι σκοπευτικο
Τελείωσε, αλλά δεν Το κλείδωσε, κιόλας!!!!Δεν είχε πει ότι "τελείωσε" ... αλλά ότι "έκλεισε" σαν γυναίκα ...
Κι εσύ λοιπόν "έκλεισες" σαν σκοπευτής ;;;
Λοιπόν εδώ και έναν μήνα περίπου , ίσως και παραπάνω, το έχω στην κατοχή μου. Το όπλο έχει ότι ακριβώς ήθελα από ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί πρωτίστως στο σκοπευτήριο και δευτερευόντως στο καρτέρι. Ήξερα για τα 76cm στις κάννες, την φαρδιά ρίγα, τους μεγάλους κώνους συναρμογής, τον διευρυμένο αυλό στα 18,6 , τα οκτώ τσοκ αλλά βρήκα και άλλα καλούδια όπως το ενδιάμεσο σκόπευτρο, την κεντρική αυλάκωση στην σκοπευτική ρίγα, τις χαρακώσεις συγκράτησης λιπαντικού στο σινεμπλόκ , το palm swell , την ρυθμιζόμενη σκανδάλη κ.α.Το έχω ένα χρόνο περίπου και στην κατηγορία του για εμένα είναι το value for money! Ωραίο μαμά κοντάκι 8 έσω έξω τσοκ πολύ καλές τουφεκιές για σκοπευτήριο και καρτέρι είναι ιδανικό!