Να πάω να το πάρω? Το έχασα το Mora.Από τις πιο καλές και τίμιες απομιμήσεις του mora companion
Να πάω να το πάρω? Το έχασα το Mora.Από τις πιο καλές και τίμιες απομιμήσεις του mora companion
Το mora conpanion 0.5mm πιο παχύ με τελικό πάχος στη ράχη 3.5 και λίγο πιο "μούρη"! Τιμή του κάπου στα 15 ευρό.Ποιο είναι αυτό και πόσο έχει... αυτο είναι μουφα το Sweden ; ;;
Εσενα δεν γράφει με τα 8 made in SwedenΤο mora conpanion 0.5mm πιο παχύ με τελικό πάχος στη ράχη 3.5 και λίγο πιο "μούρη"! Τιμή του κάπου στα 15 ευρό.
Και όχι δεν είναι μούφα το bacho,ΑΥΤΟ (υπάρχει νεότερο μοντέλο λίγο διαφορετικό σχέδιο,αλλά κινέζικο)!
Για την ιστορία ...
Το bacho είναι το αντίγραφο του cliper (παλιότερο σχέδιο του companion) και είναι εξαιρετικό!!! Το κατασκευάζει η ίδια εταιρεία (morakniv) και το δίνει στη bacho!
Εσενα το εχει άλλη σφραγίδα από μας και το ενα με το αλο τα δικά σου ή μια είναι βαθιά πατουρα.Στο ιδιο εργοστάσιο κατασκευάζονται View attachment 77828View attachment 77829
Πω πω πω! Ρε τι σαι εσύ?Εσενα δεν γράφει με τα 8 made in Sweden
Εσενα το εχει άλλη σφραγίδα από μας και το ενα με το αλο τα δικά σου ή μια είναι βαθιά πατουρα.
Παντός είναι κομμένα με πρεσα
double click test
Εσενα δεν γράφει με τα 8 made in Sweden
Εσενα το εχει άλλη σφραγίδα από μας και το ενα με το αλο τα δικά σου ή μια είναι βαθιά πατουρα.
Παντός είναι κομμένα με πρεσα
double click test
Πολύ καλά για την τιμή τουςView attachment 77923
Δύο πολύ χρηστικά μαχαίρια που δόθηκαν σαν δώρο από τον κυνηγετικό σύλλογο. Ξυράφια από κατασκευής..... μαζί με το άλλο Mora heavy duty που έχω τα θεωρώ τίμια για αγορά.... κόστος από 15 έως 28 -30 ευρώ είναι μια πολύ καλή επιλογή και δε σε νοιάζει αν χαθεί....
Μιλάμε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έχω κι εγώ!View attachment 77923
Δύο πολύ χρηστικά μαχαίρια που δόθηκαν σαν δώρο από τον κυνηγετικό σύλλογο. Ξυράφια από κατασκευής..... μαζί με το άλλο Mora heavy duty που έχω τα θεωρώ τίμια για αγορά.... κόστος από 15 έως 28 -30 ευρώ είναι μια πολύ καλή επιλογή και δε σε νοιάζει αν χαθεί....
Εσενα είναι καλύτερα; ;; ποιο ακριβα;;;View attachment 77913
Ίδιες είναι και οι δύο
8-10 €το ένα σε χρωματοπωλειο δεν τα έχω χρησιμοποιήσει έχω πολλά.Εσενα είναι καλύτερα; ;; ποιο ακριβα;;;
Η απλα ποιο καινούργιο;
Η Knipex είναι κορυφαία εταιρεία εργαλείων χειρός, κυρίως σε πένσες, τανάλιες κλπ.Το "ότι πληρώνεις παίρνεις" δεν ισχύει πάντα.
Καλοφτιαγμένο και φθηνό σουγιαδακι :
View attachment 78507
Γδαρτης καλωδίων για ηλεκτρολόγους.Το "ότι πληρώνεις παίρνεις" δεν ισχύει πάντα.
Καλοφτιαγμένο και φθηνό σουγιαδακι :
View attachment 78507
Ηλεκτρολόγος βλεπεις ο Παναγιώτης .Γδαρτης καλωδίων για ηλεκτρολόγους.
Δεν είναι άσχημο και για μπόλιασμα.
Ωραία κόλπα παραδοσιακα με νερόπετρες ούτε ταινίες ούτε έξοδα. Για να κάνεις τέτοια διαμόρφωση στον ταινιολειαντήρα θα χρειαστείς τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ταινίες των οποίων το κόστος δεν είναι και ευκαταφρόνητο.Νομίζετε ότι μάθατε να ακονίζετε? ΓΑΤΑΚΙΑ!
ΈτοςΈναν τέτοιο είχα χρεωμένο στον στρατό...