Το εχω ,Οτι καλυτερο αν του παρεις το κολπο, Στις μοιρες ειναι το βρειςΕγώ έχω βολευτεί με αυτήν πάντως για τον αιθέρα!!
Ε ναιΔημήτρη βλέπω και καινούργια εργαλεία δέρματος...
Απο Γιουχάν ;;;![]()
Κοιτα για ενα με μηκος απο 11-15 εκατοστα μηκος λαμας μαξ και πλατος κοντα στα 2 εκ για να μπορεις να δουλεψεις με λεπτομερεια συνηθως φιλεταρισματος αναφεροντε ή σε ιαπωνικου στυλ που τα θεωρω απο τα ωραιοτερα τα yanagiba..εχει αρκετα στην αγορα πολυ καλη επιλογη ειναι και τα wusthof αν και λιγο τσιμπημενα στην τιμη αλλιως καποιο χειροποιητο..Παιδιά για μαχαίρι φιλεταρίσματος ψαριού τι μήκος λάμας να επιλέξω. Δεν θα φιλετάρω και τέρατα. Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάποιο;
Ετσι πρεπει να ειναι Μανο γιατι θα πρεπει να ακολουθησουν καμπυλες και να κοψουν με λεπτομερεια φετες αναμεσα απο κοκκαλα..εκτος απ τα yanagiba που ειναι λιγο πιο μεγαλα και δυσκαμπτα αλλα φοβερα κοφτερα και με χρηση φιλεταρισμα τονουΣε ευχαριστώ πολύ Μίλτο. Γενικά είδα ότι τα περισσότερα χαρακτηρίζονται ως λεπτά και εύκαμπτα.
Κατάλαβα, άμα δεν κατέβει ο Μπιλ Ελλάδα, τσάμπα θα πάειΤελικά πήρα ένα wusthof, πρώτα περιμένω να έρθει και μετά να πιάσω κανένα ψάρι να δω τι κάνει.
Κατάλαβα, άμα δεν κατέβει ο Μπιλ Ελλάδα, τσάμπα θα πάει![]()
Ειναι πολυ καλα εργαλεια..σε ευρωπαϊκα μαχαιρια κουζινας μαζι με τα γαλλικα M&C ειναι πολυ καλα..αργοτερα παρε και μια νεροπετρα για να το κρατας καλοακονισμενοΤελικά πήρα ένα wusthof, πρώτα περιμένω να έρθει και μετά να πιάσω κανένα ψάρι να δω τι κάνει.
Ειναι πολυ καλα εργαλεια..σε ευρωπαϊκα μαχαιρια κουζινας μαζι με τα γαλλικα M&C ειναι πολυ καλα..αργοτερα παρε και μια νεροπετρα για να το κρατας καλοακονισμενο
Οταν καταλαβεις οτι δεν κοβει τοσο καλα οσο πρεπει..τι grit ειναι αυτη που εχεις;Έχω πάρει μία που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Ακόνισμα κάθε πότε θέλει;