Μάλλον ίδια εταιρεία Στέλιο και το θηκαρι ίδιο?View attachment 11344
View attachment 11349
Τι λέει άραγε αυτό το μαχαίρι; Το είδα προχθές σε ένα μαγαζί γεωργικών ειδών που μπήκα να πάρω κάποια πράγματα, και το πήρα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είναι σουηδικό, μοιάζει κάπως με το Mora companion, και η τιμή του μου φάνηκε αστεία, 8 € ... Τώρα από ποιότητα δεν ξέρω ... Το έχει δοκιμάσει κανείς ;;; Για ποιες χρήσεις είναι κατάλληλο ;;;
Πολη καλη λαμα.τοχο 10 χρονια.ακονηζετε πολη ευκολα αντεχη πολη στο στραπατσοView attachment 11344
View attachment 11349
Τι λέει άραγε αυτό το μαχαίρι; Το είδα προχθές σε ένα μαγαζί γεωργικών ειδών που μπήκα να πάρω κάποια πράγματα, και το πήρα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είναι σουηδικό, μοιάζει κάπως με το Mora companion, και η τιμή του μου φάνηκε αστεία, 8 € ... Τώρα από ποιότητα δεν ξέρω ... Το έχει δοκιμάσει κανείς ;;; Για ποιες χρήσεις είναι κατάλληλο ;;;
Το ειχα δει πρόπερσι στην έθεση αλλά πιο ακριβο .Φαινεται καλό,άλλωστε Σουηδικό ατσάλι ειναι.Μάλλον ίδια εταιρεία Στέλιο και το θηκαρι ίδιο?
Έχω αγοράσει 4-5 και τα χω διασκορπισμένα στο σπίτι κι έχω χαρίσει άλλα τόσα!View attachment 11344
View attachment 11349
Τα πουλάω και εγώ στο μαγαζί αρκετά κοφτερό αλλά σκουριάζει εύκολα στο ψαρεμα που το χρησιμοποιώView attachment 11344
View attachment 11349
εδω σκουριασες εση για το μαχαιρι λεςςςςΤα πουλάω και εγώ στο μαγαζί αρκετά κοφτερό αλλά σκουριάζει εύκολα στο ψαρεμα που το χρησιμοποιώ
Εισαι ωραιος!!
Να σημειωθεί ότι έφτιαξε μάστορας την λαβή εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά.. ήθελα να μου πεις αν ξέρεις επειδή θέλω να του φτιάξω θυκαρι από τομάρι αρνιού.. έχω ένα ξέρω κομμάτι.. Η θέλει φρέσκο και να το ράψω αμέσωςΕισαι ωραιος!!
Eπεξεργασμενο δερμα θελει.Να σημειωθεί ότι έφτιαξε μάστορας την λαβή εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά.. ήθελα να μου πεις αν ξέρεις επειδή θέλω να του φτιάξω θυκαρι από τομάρι αρνιού.. έχω ένα ξέρω κομμάτι.. Η θέλει φρέσκο και να το ράψω αμέσως
Καλορίζικο Στέλιο! Είναι πολύ καλό... τα κουνέλια με αυτό τα πελεκάμε... για όλες τις δουλειές κάνει..View attachment 11344
View attachment 11349
Φιλαράκι τα 7mm σε δίσκο κοβαλτίου,περα απ το οτι μπορεί να σε δυσκολέψουν ,μπορεί να μην έχεις και το σωστό αποτέλεσμα.