Σουγιάδες και Μαχαίρια

Αυτο το μαχαιρι το εχεις ακονισει Νικο? Σε ρωταω γιατι αυτο απο το εργοστασιο εχει convex κοψη και θελει συγκεκριμενο τροπο.
Ειναι san mai με πυρινα ατσαλι 3g σκληροτητα 62 . το εχω δουλεψει πολυ φοβερο εργαλειο ,λιγες φορες το εχω περασει για να ξυριζει με το ακονι της εταιριας απο την κεραμικη πλευρα.

Ειναι san mai με πυρινα ατσαλι 3g σκληροτητα 62 . το εχω δουλεψει πολυ φοβερο εργαλειο ,λιγες φορες το εχω περασει για να ξυριζει με το ακονι της εταιριας απο την κεραμικη πλευρα.
Ειναι ενα απο τα καλυτερα μαχαιρια στον κοσμο Νικο.

Ειναι ενα απο τα καλυτερα μαχαιρια στον κοσμο Νικο.
15 εχω Κωστα μαχαιρια και σουγιαδες Faillkniven τα ξερω καλα Και ολα εκτος το volcano Που το εκανα δωρο στο γιο μου ειναι δοκιμασμενα σε σκληρες συνθηκες Ειναι εργαλεια να τα βρουν τα παιδια σου και τα εγγονια σου

Ψάχνω ρε παιδιά ένα μαχαιράκι γδάρτη και τεμαχιστή μικρό, έτσι μερακλίδικο, με το θηκαράκι του, αλλα να μη στομώνει για τα κουνέλια πιο πολύ αλλα και για τις Πέρδικες, έτσι στο μέγεθος του σουγιά του OPINEL(ανοιχτό)...δεν βρίσκω τίποτα...έχετε κάτι να προτείνετε?

Ψάχνω ρε παιδιά ένα μαχαιράκι γδάρτη και τεμαχιστή μικρό, έτσι μερακλίδικο, με το θηκαράκι του, αλλα να μη στομώνει για τα κουνέλια πιο πολύ αλλα και για τις Πέρδικες, έτσι στο μέγεθος του σουγιά του OPINEL(ανοιχτό)...δεν βρίσκω τίποτα...έχετε κάτι να προτείνετε?
1652190316519.jpeg

Η faillkniven εχει πολυ ωραιους σουγιαδες .Εγω στην περδικα παιρνω το U2 FALLKNIVEN με ατσαλι 3GPS παναλαφρος

Άι ρε που θες μαχαίρι για τα κνελια κι για τσ πέρδικεις‼️πάρει νυχουκοπτ‼️

Καπετάνιο αν θες σταθερη λεπιδα τσεκαρε αυτο. Η λεπιδα του ειναι σχεδον ιδιο μηκος με το οπινελ νο 8. Βεβαια το faillkniven που ειπε ο Νικος ειναι κορυφαια αλλα τσιμπανε στην τιμη.
https://www.kalkantzakos.com/Product/219/pendleton-hunter-vg-1,-mahairi-cold-steel

Last edited:
Καπετάνιο αν θες σταθερη λεπιδα τσεκαρε αυτο. Η λεπιδα του ειναι σχεδον ιδιο μηκος με το οπινελ νο 8. Βεβαια το faillkniven που ειπε ο Νικος ειναι κορυφαια αλλα τσιμπανε στην τιμη.
https://www.kalkantzakos.com/Product/219/pendleton-hunter-vg-1,-mahairi-cold-steel
Είναι πάρα πολύ καλό Κωστή! Ευχαριστώ!:)

Back