Σουγιάδες και Μαχαίρια

Η καλητερη ασφαλια σε σουγια ειναι το λινε λοκ που μπενει μια λαμα κατω απο την λαμα!!!! Δεν κλεινει με τιποτα ολοι οι σουγιαδες που εχω πλεων μονο με αυτη την ασφαλεια ειναι !! Ακομα και απο το λιντλ που πηρα τετοια ασφαλεια εχει
Αυτό το σύστημα έχει ου θκοςμ‼️browning ‼️ ομιλεί κ τα μανταριν-καντονιζ απταίστως‼️

Το ασφαλές μαχαίρι είναι το ακονισμένο με ατσάλι της προκοπής σωστά επεξεργασμένο και ο χρήστης να το χρησιμοποιεί για το σκοπό που κατασκευάστηκε. Δεν κόβουμε συρμα, δε σκίζουμε κούτσουρα κλπ. Για αυτά υπάρχουν κοφτες, τσεκούρια, πριόνια και κάθε λογής εργαλείο.

Ο άλλος έσκιζε κούτσουρα με σουγιά (battoning) κοπανωντας τον με ένα άλλο κουτσουρο και φυσικά ο σουγιάς γαμηθηκε. Και είπε περήφανα ότι ο σουγιάς απετυχε.
Κανένα χόρτο βγάζω, κανένα λεπτό κλαδί δέντρου το κόβω και το λιανίζω; Δεν μπορεί να 'ναι τόσο διαφορετικές οι γνώμες για τον opinel ! Ξεχάσαμε να ορίσουμε για τι τον θέλουμε τον σουγιά....

Ο άλλος έσκιζε κούτσουρα με σουγιά (battoning) κοπανωντας τον με ένα άλλο κουτσουρο και φυσικά ο σουγιάς γαμηθηκε. Και είπε περήφανα ότι ο σουγιάς απετυχε.
Αστο
Βλεπω κατι μαλακιες καμια φορα και λεω απο μεσα μου
Τωρα αυτος προσπαθει να πεισει οτι το χει με την φυση και την διαβιωση .sarcastic.

Η με κατι τυπους και με κατασκευες
Ολοι προσπαθουν να γινουν γιουτουπερ και ας ειναι ασχετοι με το αντικειμενο που θελουν να δειξουν

Να παρεις εναν τετοιο τυπο να τον βαλεις διπλα απο ενα παππου σε ενα χωριο που κανει τις αγροτικες του δουλειες η σε ενα βοσκο που χει το κοπαδι εξω και θα βγει αυτομολος σε μιση ωρα

Κανένα χόρτο βγάζω, κανένα λεπτό κλαδί δέντρου το κόβω και το λιανίζω; Δεν μπορεί να 'ναι τόσο διαφορετικές οι γνώμες για τον opinel ! Ξεχάσαμε να ορίσουμε για τι τον θέλουμε τον σουγιά....
Δε λέω για σένα αδελφέ. Κι εγώ τα ίδια κσνω. Για κάτι μαλακές λέω,

Με κανενα μαχαιρι μου δεν βγαζω χορτα καταστρεφεις τη κοψη στο αψε - σβησε και αν ξεχασεις να το ακονησεις μετα οταν το χρειαστεις δεν θα κοβει ουτε πεθαμενου α@@@@α :D :D ,εγω λογο και των αγροτικων δουλειων που εχω τα χρειαζομαι συχνα και κουβαλαω παντα στην τσεπη μου ενα και στο τσαντακι της μεσης ενα μαχαιρι και ενα πολυεργαλειο leatherman !!!

Παφιλο είναι... καθάριζα ένα Πουρναρι για γκλίτσα και στράβωσε 5 φορές...
Φετος μένω από μπαταρία στο μπιπερ παω να ξεβιδώσω έσπασε ένα κομμάτι και το αλλο στράβωσε... αν τον ζορίσεις κιολας η ασφάλεια πετάγεται έξω... είναι επικίνδυνο να φας τα δάχτυλα αν κάνεις καμιά σκληρή δουλειά...
Φέρνει η μάνα ένα αρνί μου λέει κόψε παω με το καρμπόν n8 στην αρχή πήγε καλά μετά μου έφαγε την πέτσα να το κόβω όλο στομωνε...
Το πρώτο έχει πετσικαρει λίγο.
Από αριστερά η από δεξιά ,αμεταχειριστα είναι που το είδες;

Ετημη η κατασκευη για ακονισμα.αντε ναδο τη εκανα,μπας και ακονισο κανενα θεοτικα,γιατη με το ακονισμα δεν τοχο .big smile. μενη ναι βρο την ρηθμηση γωνιας κοπης,μπας και ακονισο κανενα.big smile..hair.

Ετημη η κατασκευη για ακονισμα.αντε ναδο τη εκανα,μπας και ακονισο κανενα θεοτικα,γιατη με το ακονισμα δεν τοχο .big smile. μενη ναι βρο την ρηθμηση γωνιας κοπης,μπας και ακονισο κανενα.big smile..hair.
Ακονιστα θα μενουν γιατι θα βαριεσε καθε φορα αυτο το πραμα
Δεν εχεις ενα φιλο κασαπη να σε μαθει;
Η αποψη μου ειναι μην αφηνετε να στομωνουν πολυ
Χρηση και ακονισμα
Οπως και με το αλυσοπριονο
Αμεσως αποκτουν ευκολα ξανα τον αιθερα τους

Ακονιστα θα μενουν γιατι θα βαριεσε καθε φορα αυτο το πραμα
Δεν εχεις ενα φιλο κασαπη να σε μαθει;
Η αποψη μου ειναι μην αφηνετε να στομωνουν πολυ
Χρηση και ακονισμα
Οπως και με το αλυσοπριονο
Αμεσως αποκτουν ευκολα ξανα τον αιθερα τους
Σηγα μην ακονιζω και τα κουζινομαχερα .big smile. 2 καλα εχω 1 γδαρτη και 1 κρεατος,αντε και 1 σουγια.αυτα θελο ξυραφια μονο.ολα ταλα με κλασικο ακονηστηρι κουζινας και πολητους ειναι.very funny.

Χωρίς να είσαι ο Μαγκάιβερ μπορεί να σου δώσει λύση σε λάιτ δυσκολίες.Το παρακάτω πολυεργαλειο(δώρο ΚΤΕΟ) με έβγαλε από μπάνιο οτανView attachment 48732 έπεσε το πόμολο από την άλλη μεριά.
Και στο μπάνιο με πολυεργσλειο. Είσαι Θεος

Back