Σουγιάδες και Μαχαίρια

Tι υπεροχα εργαλεία για αυτό που πληρώνεις και για αυτά που περνάνε στα χέρια γνωστικών και άσχετων, τα οποία όπως είπες επίσης Χρύσανθε επίση τροχίζονται εύκολα ακόμα και στο πυρότουβλο του τζακιού αν υπάρχει ανάγκη. Με τέτοιο κουζινομάχαιρο ξεκίνησα και συνεχίζω ακόμα να κεντρώνω χωρίς το πραμικρό πρόβλημα 20 χρόνια τώρα...
View attachment 48741
Η πλάκα είναι πάντως πως ο πιο πολύς κόσμος δεν ξέρει ότι τροχίζονται όταν χάνουν το ακόνισμα τους και απλά τα πετάνε... Οικογενειακή μας φίλη μια φορά μας παραπονιόταν πόσο ψεύτικα ήταν και ότι ήθελε καινούργιο κάθε μήνα, αφού μετά από λίγο δεν έκοβε... όταν της έδειξα ότι τροχίζεται και μάλιστα εύκολα, η έκφρασή της μπορεί να συγκριθεί μόνο με του πρώτου νεάτερνταλ όταν είδε ότι ένας άλλος φίλος του μπορούσε να ανάψει φωτιά μόνος του...
Κ στο παράθυρο του αυτοκινήτου ‼️

Να το δω σε κανένα καινούργιο mercedes η bmw και τι στον κόσμο.
Δεν παθαίνει τίποτα ,κατεβάζεις το παράθυρο αρκετά κάτω απ' τη μέση ,κάθεσαι ...κ το περνάς....φραστ φρουστ φρουστ φραστ έτοιμο‼️το περνάς κ λίγο από ταμπλό να φτιάξει επιδερμις‼️ ....κ δοκιμή στις τρίχες απ' το πόδι‼️

Ωραιο και λειτουργικο σχημα λεπιδας.
Κάποιος γεωπόνος τα έδινε.. κάποια εταιρεία για μπόλιασμα.. δεν θυμάμαι...
Εχει καλή ασφάλεια ωραίο μέγεθος... δεν κόβει καλα τώρα δεν ξέρω καμια φθηνή λαμα θα έχει δεν τονεχω τροχιση κιόλας... αλλα το εχω στο κυνήγι κοντά έχω βάλει και μαγνήτη για το μπιμπερ.. γιατι όλο τους χάνω .big smile.

Εχει καλή ασφάλεια ωραίο μέγεθος... δεν κόβει καλα τώρα δεν ξέρω καμια φθηνή λαμα θα έχει δεν τονεχω τροχιση κιόλας... αλλα το εχω στο κυνήγι κοντά έχω βάλει και μαγνήτη για το μπιμπερ.. γιατι όλο τους χάνω .big smile.
Για διαφημιστικός super καλός είναι... Η syngenta έχει γραφεία στην Ελβετία και είναι κινεζική στην πραγματικότητα. Ειδικεύεται σε σπόρους (το γράφει και ο σουγιάς) και σε φυτοφάρμακα...

Για διαφημιστικός super καλός είναι... Η syngenta έχει γραφεία στην Ελβετία και είναι κινεζική στην πραγματικότητα. Ειδικεύεται σε σπόρους (το γράφει και ο σουγιάς) και σε φυτοφάρμακα...
Δεν ξέρω αγγλικά τους έχω κάνει εμπάργκο από μικρός ;) :cool:

Γαμο της κλησης εχω γ@ μηση 2 μαχερια και τακανα μπουρδελο .big smile. .yel.:mad::mad::mad:
Αφου εχεις που εχεις τα γιαλοχαρτα και τα χεις περασει και σε ξυλο βρε αρχοντα!
Τι πιο ευκολο!

Ασε το μπιυρδελο το λαμακι στην ακρη!

Καντο με το χερι σε καθε γιαλοχαρτο!

Ειναι ωραια η κατασκευη σου αλλα ειναι μπελαλιδικη σαν κατι τροχιστικα αλυσιδας

Και βγαλε εκεινες τι βιδες που στερεωσες τα γιαλοχαρτα στο ξυλο! Μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι .big smile.
Στερεωσε τα με λιγο σελοτειπ

Δεν θα τα αλλαζεις μετα απο καθε ακονισμα, αντεχουν

Βαλε το ξυλο με το γιαλοχαρτο στο παγκο
Πιαστο με δυο σφικτηρες
Ακουμπα το μαχαιρι στην κλιση που εχει απο την μανα του και πιαστο με το δεξι σου χερι αν εισαι δεξιοχειρας
Βαλε τον αντιχειρα του αριστερου χεριου στην ακρη της λαμας για να χεια σταθεροτητα
Και φερτο προς εσενα συμφωνα με το σχημα της λαμας
Ξανα απο την αρχη
Αναλογα ποσο θελει καντο ας πουμε 4-5 φορες στην καθε πλευρα
Αλλαξε γιαλοχαρτο σε πιο λεπτο και προχωρα το ιδιο
Θα χεις τελειωσει σε μερικα λεπτα

Ο μαγνητης για το μπιπερ στο λεβιε ταχυτητων στο αμαξι !!! Τον εχει φιλος χρονια κολημενο πανω !!

Ο μαγνητης για το μπιπερ στο λεβιε ταχυτητων στο αμαξι !!! Τον εχει φιλος χρονια κολημενο πανω !!
Φίλε έχω επάνω στην βιδα της παπιας μαγνητακη και στο σουγιά..το θελω αν πάσα ώρα και στιγμή.. να κλίνω αν είμαι κοντά σε κοπάδι με ζωντανά όταν κάνω διάλειμμα όταν θέλω να αλλάξω τερέν σε καθαρό για περδικα όταν δω καμια φασσα μακριά κανα γουρούνι ;) ;) ;) πρέπει να είμαι έτοιμος.. έπρεπε να πάρω με τηλεκοντρόλ..

Αφου εχεις που εχεις τα γιαλοχαρτα και τα χεις περασει και σε ξυλο βρε αρχοντα!
Τι πιο ευκολο!

Ασε το μπιυρδελο το λαμακι στην ακρη!

Καντο με το χερι σε καθε γιαλοχαρτο!

Ειναι ωραια η κατασκευη σου αλλα ειναι μπελαλιδικη σαν κατι τροχιστικα αλυσιδας

Και βγαλε εκεινες τι βιδες που στερεωσες τα γιαλοχαρτα στο ξυλο! Μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι .big smile.
Στερεωσε τα με λιγο σελοτειπ

Δεν θα τα αλλαζεις μετα απο καθε ακονισμα, αντεχουν

Βαλε το ξυλο με το γιαλοχαρτο στο παγκο
Πιαστο με δυο σφικτηρες
Ακουμπα το μαχαιρι στην κλιση που εχει απο την μανα του και πιαστο με το δεξι σου χερι αν εισαι δεξιοχειρας
Βαλε τον αντιχειρα του αριστερου χεριου στην ακρη της λαμας για να χεια σταθεροτητα
Και φερτο προς εσενα συμφωνα με το σχημα της λαμας
Ξανα απο την αρχη
Αναλογα ποσο θελει καντο ας πουμε 4-5 φορες στην καθε πλευρα
Αλλαξε γιαλοχαρτο σε πιο λεπτο και προχωρα το ιδιο
Θα χεις τελειωσει σε μερικα λεπτα
Χρύσανθε μήπως να τα τροχισει με κινηση πανω κατω που ειναι πιο ευκολο απο το να ακολουθει το σχημα της λαμας. Με γυαλοχαρτα παιζει ετσι κι αλλιως. Γιαννη αν εισαι μεσα κοιτα τα βιντεο

Γαμο της κλησης εχω γ@ μηση 2 μαχερια και τακανα μπουρδελο .big smile. .yel.:mad::mad::mad::mad:
Δες την απαντηση στο Χρυσανθο. Να γυρισει ο αιθερας (Burr) που λεει αυτος απο την μια μερια πρωτα και μετα το γυρνας απο την αλλη. Ο μαλακς στο 2ο βιντεο εκοψε το γυαλοχαρτο με το μαχαιρι. Εσυ μη το κανεις

Χρύσανθε μήπως να τα τροχισει με κινηση πανω κατω που ειναι πιο ευκολο απο το να ακολουθει το σχημα της λαμας. Με γυαλοχαρτα παιζει ετσι κι αλλιως. Γιαννη αν εισαι μεσα κοιτα τα βιντεο

Δεν το χω δοκιμασει ετσι ποτε(διπλη κινηση) οποταν δεν ξερω να πω

Back