Ναι ντοκ!
εργοστασιακός ο 18.5 αυλός;;;;
Και πολυ πολυ καλη,βλητικα,καννη!
Διαφορετικα,θα ειχαν χωρισει οι δρομοι μας!
Ναι ντοκ!
εργοστασιακός ο 18.5 αυλός;;;;
κάποιος την ζηλεύει και ψάχνεταιΝαι ντοκ!
Και πολυ πολυ καλη,βλητικα,καννη!
Διαφορετικα,θα ειχαν χωρισει οι δρομοι μας!
Λες??κάποιος την ζηλεύει και ψάχνεται
Εγώ από την αρχή της περιόδου χρησιμοποιώ το brain mr στην raffaello, μόνιμα βιδωμένο πάνω, δεν το αλλάζω με τίποτα. Κοντά - μακρυά γαζώνει. Τα άλλα δύο δεν τα γνωρίζω, πάντως ένα brilley και ένα gemini που είναι απίστευτα καλά, δε λέω, τα έχω παροπλισμένα.Σκέφτομαι για ένα τσοκ τρία* για τη m2 και είμαι ανάμεσα σε brain,briley, και anaconda. Θα ήθελα γνώμες για όποιος τα χρησιμοποιεί και εντυπώσεις.
Σκέφτομαι για ένα τσοκ τρία* για τη m2 και είμαι ανάμεσα σε brain,briley, και anaconda. Θα ήθελα γνώμες για όποιος τα χρησιμοποιεί και εντυπώσεις.
Για τρυγόνι,φασα,παπι,τσιχλαΠέτρο για ποια κυνήγια το προορίζεις;
Το brain το έχω σε bl το anacinda σε mid και long σε benelli 18.4 . Το mr anaconda είναι το κάτι άλλο.κοντα μακριά, φοβερή δύναμη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Για το bl brain θα τα πούμε στο ανάλογο ,topicΓια τρυγόνι,φασα,παπι,τσιχλα
Δηλαδή κάτι ανάμεσα στο 4* και τον κύλινδρο?Το Skeet αυξάνει το πεδίο δράσης.
Με βάση αυτά που έχω δει με το Briley Skeet που έχω στην Fabarm σε σχέση με τον ''μαμά'' κύλινδρο.
Βάλε καμια τουφεκια με το λονγκ κ 4αρια 45μετρα να δούμε κι εμείς...μιας κ έχουμε ίδιο αυλό!Εχω ξετρελαθει με τα ανακοντα καθως εχω ολοκληρωσει την συλλογη. Το σορτ το πηρα κυριως για ψυχολογικους λογους,οντας οτι θελω να μαθω να τα κυνηγαω αλλα ειχα φοβηθει λιγο απο κουβεντεσς για νταουλους στα κοντινα κλπ. Αφωνος εμεινα με λονγκ το οποιο δεν εχω βγαλει απο το οπλο. Μιλαμε για αυλο ,8.
Σκεφτομαι να τα παρω και για αυλο ,3 που διαθετω. Εχει κανενας αντιστοιχη εμπειρια?
Ποιο εννοείς;Που να βάλεις και την ανάποδη καμπάνα στην Α400, σε περπατητο δεν θα θες να το βγάλεις
Skeet το λέει αλλά έχει αρνητική σύσφιξη και νομίζω είναι το κόκκινο, δεν είμαι σίγουρος για το χρώμα.Εχει η beretta δικό της Τσόκ ανάποδη καμπάνα; Η εννοείς το skeet !