Ουτε κι εγω γεμιζω, αλλα πιστευω δεν θα ειναι τυπου no limitΦυσίγγια τύπου no limit με αφήνουν αδιάφορο. Άσε που δεν γεμίζω .
Ουτε κι εγω γεμιζω, αλλα πιστευω δεν θα ειναι τυπου no limitΦυσίγγια τύπου no limit με αφήνουν αδιάφορο. Άσε που δεν γεμίζω .
Ηπαρχει μια συνταγη με κικς ιδιογομοση που βγαζει στα 80 μτ πανω απο 75% συγκεντρωση αλλα δεν βαρας κοντα και οχι κατι εξηδυκευμενο 36 γρ το εχουν ανακαληψει κατι φιλοι αμερηκανοι το εχω δοκημασει και εγω αλλα δεν θα το πω τωρα μολης τελοιωσει το κυνηγι θα το παρουσιασω
Ωραια φιλε μου, με το kicks τα εχω τα 100 ευκολα τοτεΝα σου πω και τα Ελληνικα μαντατα πανω στην ιδιογομωση,71 καννη με 4*??
1)Στα 50μ παει μονοβολο.
2)Στα 80μ 89 διαμετρο.
34gr N5.
Ουτε κικς ουτε Αμερικανικες σαλτσες,εργοστασιακα τσοκακια.
Ωραια φιλε μου, με το kicks τα εχω τα 100 ευκολα τοτε
Για να το λες κατι θα ξερεις!Ουτε 30 μετρα δεν θα βγαλειςΘα στα σκορπισει.
Σε 155 που είχα το kicks το lf κένταγε.απλα έφυγε τ όπλο γιατί δεν ήταν 153Θα συμφωνήσω με τα λεγολεγό σας ακριβώς δεν ψάχνω το υπέρ τσοκακι και σάλτσες τέτοιες όχι όχι μια χαρά είμαι το ξαναειπα,,,, είμαι υπέρ καλυμμένος με τον ρωσοποντιο που έχω χαχαχα .
Απλά θέλω μια πιο σφιχτή τουφεκιά για τα πολύ μακρινα , και πιστεύω είναι ψυχολογικο λίγο να ανεβαίνει η ψυχολογία χαχαχαχα .
Δεν με πειράζει και έξτρα φουλ το όπλο το ξέρω καλά δεν έχω θέμα στόχου κ.λ.π.
Για να το λες κατι θα ξερεις!
Θα περιμενω τον Μαρτιο να μας πει ο Τεο τη συνταγη για τα kicks τοτεΤο 4* ειναι το καταλληλοτερο,δεν παραμορφωνει το κυαθιο,ας ειναι και ported.
Δεν διαφωνούμε σε αυτό εγωειπα ότι είναι ο συνδιασμός κώνου αυλού τσοκ και φυσιγγίου που θα δώσει το σωστό αποτέλεσμα.......δεν είναι ο διευρυμένος αυλός και ο μακρύς κώνος πανάκεια. Απλά το καθένα αποδίδει με διαφορετικά φυσίγγια και συνθήκες........ Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι το μεταλο της κάνης δεν επηρεάζει το βλητικα αποτέλεσμα......Και όμως...υπάρχουν ντουφέκια με νορμάλ κώνους, στενούς αυλούς και σταθερά τσοκ που βγάζουν ντουφεκιές κέντημα...
Σωστά όλα τα παραπάνω που γράφεις, αλλά και η ελαστικότητα του ατσαλιού και η αρμονική διαστολή της κάννης κατά τη διέλευση της γόμωσης... παίζουν τον ρόλο τους...
Φίλε ΘεοδωρεΗπαρχει μια συνταγη με κικς ιδιογομοση που βγαζει στα 80 μτ πανω απο 75% συγκεντρωση αλλα δεν βαρας κοντα και οχι κατι εξηδυκευμενο 36 γρ το εχουν ανακαληψει κατι φιλοι αμερηκανοι το εχω δοκημασει και εγω αλλα δεν θα το πω τωρα μολης τελοιωσει το κυνηγι θα το παρουσιασω
Πρεπει να παρεις εργαλεια να αρχηζεις να γεμηζεις μιας και εισαι της ΜΑΚΡΙΑΣ τουφεκιαςΘα περιμενω τον Μαρτιο να μας πει ο Τεο τη συνταγη για τα kicks τοτε
Εχω ριξει κανα 50ρια τετοια σε παπια εχω παρει 10 αλλα μηλαμε για πολυ μακρια τα υποληπα φυγαν αλοβητα γιατι δεν τα πετηχα αυτα που πεσαν ηταν ξερα με απλα φυσηγγια απλα θα τα κηταγα επησης ενας φιλος απο παλιο φορουμ που εχω κρατησει επαφες πηρε 4 φασες σε κοπαδι ψυλα με μια τουφεκια οποτε νομηζω εχουν χρηση απλα πρεπει να ξερεις τη θα τουφεκησειςΦίλε Θεοδωρε
Το φυσίγγι αυτο να το καταλάβω για τους αμερικανικούς αγριόγαλους, που περπατάνε βηματάκι -βηματάκι και οι κυνηγοί περιμένουν ακίνητοι για ώρες και πληρως καλυμμένοι στο δάσος για 2-3 πουλια τη χρονιά, με υπεσυγκεντρωμενη τουφεκιά στο λαιμό και το κεφάλι του πουλιού, με ειδικα σκοπευτικά (τηλεσκόπια, Red Dot κτλ)
Εδω που θα το χρησιμοποιήσουμε ;
Στα παπιά ή τις φάσσες που πετάνε με ταχύτητες 70-90 χιλιόμετρα την ώρα ή 20-25 μέτρα το δευτερόλεπτο;
Που μεχρι να φτάσουν τα σκάγια στα 80 μέτρα εχει περάσει χρόνος 0,30+ εκατοστά του δευτερολέπτου και το πουλί εχει προχωρήσει απο 6 - 8 μέτρα και το άνοιγμα της τουφεκιάς σου θα ειναι μόλις 75 πόντοι;
Τι πιθανότητες έχεις ακομη και αν το πουλί το βάλεις πανω σε ...σιδηροτροχιά ;
Και εστω οτι το χτυπησες. Απο αυτο το ύψος ή την απόσταση, που θα πέσει ; και πως θα το βρεις ; στους βιότοπους που κυνηγάμε (βουνά, λαγκάδια, λόγγους, βάλτους), οι περισσότεροι χωρις σκυλο εξειδικευμένο στην επαναφορά;
Καλα τα στοιχεία σου για εγκυκλοπαιδική γνώση αλλα φοβάμαι πως οι περισσότεροι που θα το χρησιμοποιήσουν, ελάχιστα πουλια θα βάλουν στην τσάντα και πολύ περισσότερα χαμένα (αν δεν έχουν παιδεία).
Σίγουρα ομως θα δούμε περισσότερα βίντεο στο ....YouTube, με τις λίγες πετυχημένες τουφεκιές.
Δεν εχω χωρο Τεο δεν εχω χρονο και τα θεωρω λιγο δυσκολα ολα αυταΠρεπει να παρεις εργαλεια να αρχηζεις να γεμηζεις μιας και εισαι της ΜΑΚΡΙΑΣ τουφεκιας
Φίλε Θεωδωρε.Εχω ριξει κανα 50ρια τετοια σε παπια εχω παρει 10 αλλα μηλαμε για πολυ μακρια τα υποληπα φυγαν αλοβητα γιατι δεν τα πετηχα αυτα που πεσαν ηταν ξερα με απλα φυσηγγια απλα θα τα κηταγα επησης ενας φιλος απο παλιο φορουμ που εχω κρατησει επαφες πηρε 4 φασες σε κοπαδι ψυλα με μια τουφεκια οποτε νομηζω εχουν χρηση απλα πρεπει να ξερεις τη θα τουφεκησεις
Παντως δεν ειναι τιπου no limits
Φίλε Θεόδωρε, Με αδικείς.Φιλε ποσηδονα εχεις μια ταση να αμφησβητεις τα παντα μου θυμηζεις αυτους που λενε οτι τα ορια του λειοκανου ειναι 35 μτ οποτε δεν το σηνεχηζω γιατι δεν βγενει πουθεμα
Φιλικα παντα
Τα 60+ μετρα ειναι απολυτως εφικτα με φυσιγγια εμποριου χωρις να χρειαζεται κατι ιδιαιτερο...τωρα με ιδιογομωση παμε αρκετα παραπανω στα μετρα
Τωρα τα ειπες καλλαΝα μαστε καλα να τα λέμε.