Σε ευχαριστώ πολύ! Μου λείπει το φουλ τσοκ για το browning b 525sl και τα θέλω και Για την sx4. Στην sx4 τα μαμά τσοκ δεν Μ αρέσουν καθολουBrow fusion ,gold win sx2 sx3
Σε ευχαριστώ πολύ! Μου λείπει το φουλ τσοκ για το browning b 525sl και τα θέλω και Για την sx4. Στην sx4 τα μαμά τσοκ δεν Μ αρέσουν καθολουBrow fusion ,gold win sx2 sx3
Σκέφτομαι να το παρω και για την fabarm. Tribore...Λαθος σπειρωμα το πηρες...Invector+ και Optima HP μια χαρα θα ηταν
Εχεις Fadasma και συ ρε θηριο?Σκέφτομαι να το παρω και για την fabarm. Tribore...
Αστα... Αρρώστια...Εχεις Fadasma και συ ρε θηριο?
Σε ευχαριστώ φιλεΟ Πάνος έχει ωραία συλλογή απο οπλα και μαχαίρια.
TOB της Caterpillar....εργαλεία...εχουν στα νταμάρια στον Άραξο Αχαΐας...Δεν επιτρέπονται τηλέφωνα στη δουλειά.
Μόνο αυτή έβγαλα στη ζούλα με ένα φίλο.
CAT 793F
Μικτό 450τ
Καθαρό 237τ
Μολις που το εβαψα...και ηταν καινουργιο Fadasma...Αστα... Αρρώστια...
Πολυ ωραιο. Να το χαρεις φίλε. Είναι αρρώστια.Μολις που το εβαψα...και ηταν καινουργιο Fadasma...
Νατο to Fadasma και δεμενο μαζι με την Α350 (Sig dark grey)Πολυ ωραιο. Να το χαρεις φίλε. Είναι αρρώστια.
Νατο to Fadasma και δεμενο μαζι με την Α350 (Sig dark grey)
Πολυ καλη δουλειά. Ωραία βαφή φίλε. Μπράβο.Νατο to Fadasma και δεμενο μαζι με την Α350 (Sig dark grey)
Η πρωτη από αριστερά είναι και η δικιά μου. Εργοστασιακή αλλά είναι έρωτας. Και κατανομές και απόσταση και ολλα.Νατο to Fadasma και δεμενο μαζι με την Α350 (Sig dark grey)
Μάριε να τα χαρείς ,με το καλό να πάρεις και μια benelli .χιχιχιχιΝατο to Fadasma και δεμενο μαζι με την Α350 (Sig dark grey)
Πάρα πολύ ωραίο βάψιμο, κεραμική βαφή; και τι κόστος φίλε μου;;;Νατο to Fadasma και δεμενο μαζι με την Α350 (Sig dark grey)
Ναι κεραμικη απο τον Σκλαβη.Πάρα πολύ ωραίο βάψιμο, κεραμική βαφή; και τι κόστος φίλε μου;;;
Αν βγαλει κανενα μοντελο που θα αξιζει τον κοπο μου σιγουρα χαχαΜάριε να τα χαρείς ,με το καλό να πάρεις και μια benelli .χιχιχιχι
Αυτό το τουφέκι πρέπει να είναι σκύλος. Γουρκχορς. Γιορ Γκου του σοτγκαν.Αν βγαλει κανενα μοντελο που θα αξιζει τον κοπο μου σιγουρα χαχα
Για τωρα...1200f με benelli κανη