Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Παλικάρια θέλω γνώμες για την πολύ πρόχειρη δοκιμή που έκανα στα 40 μέτρα (μετρημένα με αποστασιόμετρο, μου φάνηκαν ΠΟΛΥ μακριά, σε φάση δεν ξέρω αν θα σήκωνα όπλο σε λαγο π.χ).

Τα φυσίγγια ήταν κάτι παλιά ΒΩΣΣΟΣ 5αρια, ούτε καν ξέρω γραμμάρια :P Κατά πάσα πιθανότητα 34, βαριά βαριά 36. Τώρα για θερμοκρασιές κτλ, σούρουπο με αεράκι ήταν εδώ πριν λίγο, καύσωνα δε το λες με τίποτα.
Brain TM το ένα και εργοστασιακό 2* το άλλο:

20180905_192307.jpg

20180905_192102.jpg

Διάμετρος ""κύκλου"" 40 εκατοστά...

Στο ΤΜ στο πάνω αριστερό τεταρτημόριο του έκλεψες τρία σκάγια :p
καλές μου φαίνονται κι οι δύο, με τι όπλο έριχνες?
Χαχα ναι είναι ο κύκλος του χεριού...
Breda Astro (παλιά) 66εκ.
Κοίτα μου φαίνονται πολύ παρόμοιες οι δύο τουφεκιές. Θα κάνω και άλλες δοκιμές εννοείται (μετά τις 15 όμως μη μας πουν και τίποτα)... Στα 30 μέτρα φαντάζομαι πως το Brain θα έχει καλύτερη κατανομή από το 2, το οποίο το περιμένω πιο συγκεντρωμένο στο κέντρο. Και με φυσίγγια της προκοπής εννοείται :D

Μέσα... θα του ρίξουμε chipita στο δρόμο και μετά μέσα σε μια κλούβα .yelling.

Πατακια στον δρομο και στο τελος πλακοπαγιδα,τσουβαλιασμα και μεσα!
Μετα για 5 μερες θα του δινουμε να τρωει κουτες πατατακια αλλα καθολου
νερο μεχρι λυσαξει και να μας τα πει ολα.sarcastic.

Πατακια στον δρομο και στο τελος πλακοπαγιδα,τσουβαλιασμα και μεσα!
Μετα για 5 μερες θα του δινουμε να τρωει κουτες πατατακια αλλα καθολου
νερο μεχρι λυσαξει και να μας τα πει ολα.sarcastic.
Θα μάθεις μέχρι τη χρωμα σοβρακο φόραγε αυτός που εριχνε τα σκάγια στην πυρκαλ .sarcastic..sarcastic.

Παλικάρια θέλω γνώμες για την πολύ πρόχειρη δοκιμή που έκανα στα 40 μέτρα (μετρημένα με αποστασιόμετρο, μου φάνηκαν ΠΟΛΥ μακριά, σε φάση δεν ξέρω αν θα σήκωνα όπλο σε λαγο π.χ).

Τα φυσίγγια ήταν κάτι παλιά ΒΩΣΣΟΣ 5αρια, ούτε καν ξέρω γραμμάρια :p Κατά πάσα πιθανότητα 34, βαριά βαριά 36. Τώρα για θερμοκρασιές κτλ, σούρουπο με αεράκι ήταν εδώ πριν λίγο, καύσωνα δε το λες με τίποτα.
Brain TM το ένα και εργοστασιακό 2* το άλλο:

20180905_192307.jpg

20180905_192102.jpg

Διάμετρος ""κύκλου"" 40 εκατοστά...
Εγω γιατί βλέπω το ΤΜ πιο πυκνό από τα 2*; ιδέα μου είναι; το ΤΜ πόσα άστρα είναι; πάντως και τα δύο άνετα στον δίνουν τον λαγό αν σ' αυτήν την απόσταση υπάρχει η απαιτούμενη διάτρηση και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το λέω γιατί μια φορά, σε ανάλογη απόσταση και σε χαμηλή θερμοκρασία , σε λαγό που του έριξα 3 φυσίγγια 2 νο 4 και 1 νο3, 36 γρ., βρήκα πολλά σκάγια στο δέρμα που δεν είχαν περάσει μέσα.
ΥΓ γιατί να σου πουν τίποτα επειδή είσαι πριν τις 15; αν είσαι σε ζώνη μέσα κάνε όσες δοκιμές θες. (Εντάξει να μην ενοχλούμε και τους τρυγωνάδες στα καρτέρια τους)

Back