Να κάνω μια μαντεψια. Έριξες με τα μπλε 35γρ..Τα φυσίγγια ήταν κάτι παλιά ΒΩΣΣΟΣ 5αρια, ούτε καν ξέρω γραμμάρια Κατά πάσα πιθανότητα 34, βαριά βαριά 36
Χαχα ναι είναι ο κύκλος του χεριού...Στο ΤΜ στο πάνω αριστερό τεταρτημόριο του έκλεψες τρία σκάγια
καλές μου φαίνονται κι οι δύο, με τι όπλο έριχνες?
Όχι κόκκινος ο κάλυκας. Ίσα που φαίνονται τα γράμματα.Να κάνω μια μαντεψια. Έριξες με τα μπλε 35γρ..
Αν όχι πες μου χρώμα να σου πω..
16mm μεταλλο..33γρ ειναι..Όχι κόκκινος ο κάλυκας. Ίσα που φαίνονται τα γράμματα.
Ποιος είσαι τελοσπαντων;;;;;;;! think16mm μεταλλο..33γρ ειναι..
Ποιος είσαι τελοσπαντων;;;;;;;! think
Μέσα... θα του ρίξουμε chipita στο δρόμο και μετά μέσα σε μια κλούβαΞερει πολλα αυτος!Πρεπει να τον απαγαγουμε
Μέσα... θα του ρίξουμε chipita στο δρόμο και μετά μέσα σε μια κλούβα
Θα μάθεις μέχρι τη χρωμα σοβρακο φόραγε αυτός που εριχνε τα σκάγια στην πυρκαλΠατακια στον δρομο και στο τελος πλακοπαγιδα,τσουβαλιασμα και μεσα!
Μετα για 5 μερες θα του δινουμε να τρωει κουτες πατατακια αλλα καθολου
νερο μεχρι λυσαξει και να μας τα πει ολα
Εγω γιατί βλέπω το ΤΜ πιο πυκνό από τα 2*; ιδέα μου είναι; το ΤΜ πόσα άστρα είναι; πάντως και τα δύο άνετα στον δίνουν τον λαγό αν σ' αυτήν την απόσταση υπάρχει η απαιτούμενη διάτρηση και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το λέω γιατί μια φορά, σε ανάλογη απόσταση και σε χαμηλή θερμοκρασία , σε λαγό που του έριξα 3 φυσίγγια 2 νο 4 και 1 νο3, 36 γρ., βρήκα πολλά σκάγια στο δέρμα που δεν είχαν περάσει μέσα.Παλικάρια θέλω γνώμες για την πολύ πρόχειρη δοκιμή που έκανα στα 40 μέτρα (μετρημένα με αποστασιόμετρο, μου φάνηκαν ΠΟΛΥ μακριά, σε φάση δεν ξέρω αν θα σήκωνα όπλο σε λαγο π.χ).
Τα φυσίγγια ήταν κάτι παλιά ΒΩΣΣΟΣ 5αρια, ούτε καν ξέρω γραμμάρια Κατά πάσα πιθανότητα 34, βαριά βαριά 36. Τώρα για θερμοκρασιές κτλ, σούρουπο με αεράκι ήταν εδώ πριν λίγο, καύσωνα δε το λες με τίποτα.
Brain TM το ένα και εργοστασιακό 2* το άλλο:
Διάμετρος ""κύκλου"" 40 εκατοστά...
Έλα που δεν είμαιΥΓ γιατί να σου πουν τίποτα επειδή είσαι πριν τις 15; αν είσαι σε ζώνη μέσα κάνε όσες δοκιμές θες. (Εντάξει να μην ενοχλούμε και τους τρυγωνάδες στα καρτέρια τους)
Αμα δεν εισαι το νου σου τοτε, με τι οπλο ειναι η δοκιμη?Έλα που δεν είμαι