Tolis SBE1
Banned
Σε ευχαριστώ φιλέ μουΚαλορίζικο Τόλη!
Σε ευχαριστώ φιλέ μουΚαλορίζικο Τόλη!
ευχαριστω πολυ φιλέ να ας καλά ειπα να το παρω για γενηκη χρήση τρυγωνι φασσα και ένα ufo θέλω αλλά μου το προλαβανε στο car.grΚαλορίζικο Τόλη!
Αυτό φίλε πιστεύω ότι οφείλεται στις λιγότερες τριβές υφίστανται τα σκαγια,γιατί ταξιδεύουν σαν ένα πιο συμπαγές σώμα.Ετσι διατηρούν καλύτερη σφαιρικότητα και ταχύτητες με αποτέλεσμα την αυξημένη δύναμη πρόσκρουσης .φιλέ μου μιλαω γ την κάθε τρυπα ξεχωριστά κάνανε μαγαλυτερα βαθουλοματα στον τενεκε και ριξανε μπολικά φυσίγγια ίδια παντα
Ναι φιλε μου ετσι αλλά νομίζω παιζει και κάτι άλλο παντως μονο εαν βρω καπιόν να μου το δανισει για δωκιμες μπωρει και να παρω γτ μέχρι τώρα βλεπω ότι δουλεύει σε διευρημενους αυλούς πιό πολυ στους οποιους έχουν μιωμενη άτρακτο αλλά εφευρεσαν κ τα τσοκ φρένου τι δαολο ταψι παει η τουφέκιαΑυτό φίλε πιστεύω ότι οφείλεται στις λιγότερες τριβές υφίστανται τα σκαγια,γιατί ταξιδεύουν σαν ένα πιο συμπαγές σώμα.Ετσι διατηρούν καλύτερη σφαιρικότητα και ταχύτητες με αποτέλεσμα την αυξημένη δύναμη πρόσκρουσης .
Ίσως κάποιο μέλος μας απαντήσει πιο εμπεριστατωμένα πάνω στο θέμα των τσοκ φρένου.Προσωπικα δεν τα έχω δοκιμάσει .
Πιό τριαρι το μαμά αχαχαχαχαχα δεν ασχολουμε με ατσαλινα εαν αυτό καταλαβες μονο μολιβδιναΚαι που κολας ρε φίλε μου. ΣΒΕ 1 Έχεις. Μην με τρελενεις τώρα ακου 40+....βγάλε το 4*και βάλε το 3*
Για το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να σε βοηθήσει εκτός τον skyfall και ο Άρης ο χελας που είναι έμπειρος ιδιογομωτης και κυνηγάει αρκετά χρόνια στον εβροΕχώ κι ένα πρόβλημα με τα καπως ψιλωμενα πρασινα στον εβρο τα τουφεκαω φρατς τα σκαγια επάνω τους τα παπια φεύγουν αλωβητα νομίζω ένα αντιαεροπορικο φυσίγγι θα μου τα λύσει αυτά απλα το φυσίγγι που είναι οεο!!!
ωραία φιλέ μιλάμε και για το ίδιο οπλο m2 οποτε είναι καταληλος για αυτό ριπα ότι δεν θέλω να μειωσω καπιούς δεν μπωρω να τους θυμαμε όλους άρη αν μπωρεις πες μας kicks η pattern master για το m2 για μακρυνες τουφεκιες και φυσίγγια εμπορειουΓια το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να σε βοηθήσει εκτός τον skyfall και ο Άρης ο χελας που είναι έμπειρος ιδιογομωτης και κυνηγάει αρκετά χρόνια στον εβρο
Κατά καιρούς ακουγα κάτι φουρνελα να πεφτουνε μέσα λες να την αυτός?Για το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να σε βοηθήσει εκτός τον skyfall και ο Άρης ο χελας που είναι έμπειρος ιδιογομωτης και κυνηγάει αρκετά χρόνια στον εβρο
φιλε αναρωτιωμουν τι βαρανε puntguns???Κατά καιρούς ακουγα κάτι φουρνελα να πεφτουνε μέσα λες να την αυτός?
Kicks φίλε τολη αν έχεις εμπιστοσύνη στα χέρια σου, anaconda αν θες να σε βοηθάει κ λίγο σκοπευτικα ...ωραία φιλέ μιλάμε και για το ίδιο οπλο m2 οποτε είναι καταληλος για αυτό ριπα ότι δεν θέλω να μειωσω καπιούς δεν μπωρω να τους θυμαμε όλους άρη αν μπωρεις πες μας kicks η pattern master για το m2 για μακρυνες τουφεκιες και φυσίγγια εμπορειου
Ευχαριστώ φιλέ μου γ την απαντηση πιό όμως και με τι να το σηνοδευσω ??? Παλια βρήκα ένα κικσ λιαιτ φουλ buck kicker για δραμια το πήρα λόγο τιμής καινούριο σφραγιστο 50€ αλλά για σκαγια δε πηρα τα αναμενόμενα στα δραμια κορηφη το δωσα σε γουρουναKicks φίλε τολη αν έχεις εμπιστοσύνη στα χέρια σου, anaconda αν θες να σε βοηθάει κ λίγο σκοπευτικα ...
Αυτός ο Ευριπίδης με δίνει στεγνά βλέπω...
τωρα ιδιογωμοση και μονο να υποθεσω???Θα το συνοδεύσεις με κάποιο φυσιγγι που εμπιστεύεσαι... Κάθε κυνηγός έχει άλλα γούστα... Εγω παλιότερα γουσταρα πολύ τα lambro κ τα nsi
Δεν εχεις να φοβηθης τιποτα....υπαρχουν αρκετα παιδια που θα σε βοηθησουν στα πρωτα βηματα σου...Να πετυχενεις το παππι και να μη τρυπανε τα φυσίγγια μεγάλος καημός μες την παγωνία ατιμη ιδιογωμοση πως σε φοβαμε αλλά δε βλεπω να σε γλυτωνω