Έχω εγώ το black duck που είναι σχεδόν ίδια με το goose,αν μπορώ κάπου να βοηθήσω ευχαρίστωςΑλέξανδρε έχεις δοκιμάσει patternmaster black goose;
Έχω εγώ το black duck που είναι σχεδόν ίδια με το goose,αν μπορώ κάπου να βοηθήσω ευχαρίστωςΑλέξανδρε έχεις δοκιμάσει patternmaster black goose;
Ρίχνει και ατσάλινα και μολύβδινα...Εγώ μέχρι στιγμής το έχω ντουφεκίσει μόνο με μολύβι εκεί που κυνηγάω δεν χρειάζεται ατσάλινα...Είναι ένα τρομερό τσοκ που δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου να το μάθεις...Δεν το βγάζω από την μ2 με τίποτα!Thanks Νίκο! Είναι για ατσάλινα ή δουλεύει και μολύβδινα;
Σαν σύσφιξη στα μολύβδινα σε τι αντιστοιχεί;Ρίχνει και ατσάλινα και μολύβδινα...Εγώ μέχρι στιγμής το έχω ντουφεκίσει μόνο με μολύβι εκεί που κυνηγάω δεν χρειάζεται ατσάλινα...Είναι ένα τρομερό τσοκ που δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου να το μάθεις...Δεν το βγάζω από την μ2 με τίποτα!
Νίκο από πια περιοχή είσαι ,μήπως είμαστε κοντάΈχω εγώ το black duck που είναι σχεδόν ίδια με το goose,αν μπορώ κάπου να βοηθήσω ευχαρίστως
Από Πύργο Ηλείας φιλαράκιΝίκο από πια περιοχή είσαι ,μήπως είμαστε κοντά
Κατά την δική μου κρίση σαν φουλΣαν σύσφιξη στα μολύβδινα σε τι αντιστοιχεί;
Είμαστε πολύ μακριά ,εγώ είμαι Πειραιά και ήθελα να το δοκιμάσω σαν τσοκακι αλλά κάποιον θα βρω να είναι κοντάΑπό Πύργο Ηλείας φιλαράκι
Δυστυχώς δεν βγαίνει για τα πρώτα σπειρώματα optima & crio.Για την παλιά crio υπάρχει κάποιο code black έστω και με σπείρωμα Beretta?
Εγώ το πήρα χωρίς να το δοκιμάσω και με δικαίωσε απόλυτα σαν αγορά...Για τι κυνήγι προορίζεται?Είμαστε πολύ μακριά ,εγώ είμαι Πειραιά και ήθελα να το δοκιμάσω σαν τσοκακι αλλά κάποιον θα βρω να είναι κοντά
Φασσες και παπια γιατί δεν έχω στενό τσοκ και χρειάζομαι έναΕγώ το πήρα χωρίς να το δοκιμάσω και με δικαίωσε απόλυτα σαν αγορά...Για τι κυνήγι προορίζεται?
Θα το χαρείς πολύ!Φασσες και παπια γιατί δεν έχω στενό τσοκ και χρειάζομαι ένα
Το εχω ακομα φιλε το goose, η εταιρεια το εχει σαν xfull γιατι του δινει 70 γιαρδες ενω το duck το εχει σαν φουλ και του δινει 60 γιαρδες.Αλέξανδρε έχεις δοκιμάσει patternmaster black goose στην ρέμι;
Θα στο ζητούσα για δοκιμή αλλά έχουμε και άλλο σπείρωμα γαμώτο!!!Το εχω ακομα φιλε το goose, η εταιρεια το εχει σαν xfull γιατι του δινει 70 γιαρδες ενω το duck το εχει σαν φουλ και του δινει 60 γιαρδες.
Ειναι ενα παρα πολυ καλο τσοκ φρενου που το εχει πιο πολυ για ατσαλινα σκαγια αλλα δουλευει πολυ καλα και στα μολυβδινα, βγαζει πολυ καλες τουφεκιες και ειναι πιο ευκολο απ το Kicks που εχω λογω πιο ανοιχτης ροζετας και καλυτερης περιφερειας.
Οτι βοηθεια θες εδω ειμαι
Αν ειχαμε ιδιο σπειρωμα δεν θα υπηρχε κανενα θεμα δοκιμης, αλλα δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο το probore...Θα στο ζητούσα για δοκιμή αλλά έχουμε και άλλο σπείρωμα γαμώτο!!!
Δεν υπάρχει κανείς. Τους έδιωξε όλους ο Τζίμης με τον τρόπο του. Εμείς όταν τα φέρναμε στην Max Gear υποφέραμε με τον τύπο.Γνωρίζει κανείς κάποιο ευρωπαϊκό site για να πάρω τα muller chokes;
Τόσο παπάρας?Δεν υπάρχει κανείς. Τους έδιωξε όλους ο Τζίμης με τον τρόπο του. Εμείς όταν τα φέρναμε στην Max Gear υποφέραμε με τον τύπο.