Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σου ρε Βενετάτο Μάστορα με τσι κόντρα δόσεις σου!!! .my man.
Mαστορια νικο υπαρχουν στις οικοδομες....τι κοντρα δοση ρε νικολακι το Α1 1.60/165 με 31-32 6αρια;η που ειπα του ανθρωπου να παρει τα σκαγια του για εξεταση...αν ηταν ετσι τα μαστορια και οι κοντρα δοσεις.hair.

xμ..μια και μπαίνουμε και στη καρδιά του καλοκαιριού και περισσότερο ''φιλοσοφείν'' παρά ''πράττειν'' ιδιογομωτικώς ,να σας τσιγκλίσω λίγο; Εσεις οι ...εξτραφουλφρενοτσοκάκηδες :eek::) κλπ..κάντε και καμιά δοκιμή με μάλλινη ταπα όποτε δοθεί η ευκαιρία....hunter.1.what..what.:eek:.banana.

Eγω να σου πω την αληθεια το ρελιαστο θα το ηθελα για κατι πιο εξτριμ... Στο 2,05 ας πουμε την ΜΒ36 με συγκεντρωτηρα Θωδη 18 και 36 γρ ν3-4 αντιμονιου με cx2000, ρελιαστο... Καπως ετσι μου εχει ερθει μια εμπνευση...
Αν μπορω να κλεισω πιο ψηλα απο τα 58 χιλιοστα, αν μπορω να ανεβασω λιγο ακομα την πυριτιδα με απατητο συγκεντρωτηρα κ ρελι να μην ανεβασω πιεσεις, τοτε θα ειχε ενδιαφερον... Εκτος κ αν σκεφτομαι κατι λαθος οποτε καθε γνωμη δεκτη, δεν εχω γεμισει ποτε ρελιαστο...

D20 x 1,50 x 32 g νουμερο σκαγιου 6, gualandiSG22, fiocci 12/70/08

Μαχαιράκι, Κωνική χάραξη, Τρίτο στάδιο, Ρέλιασμα

Υψος κάλυκα 69,35, ελεύθερος χώρος 9,50 χιλιοστά, βάθος ρελιάσματος 1,50 περίπου. Τελικό ύψος κάλυκα 58,35 περίπου (η στεφάνη του ρελιού δεν έχει περιμετρικά παντού το ίδιο ύψος!!)

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.jpg

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image004.jpg

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image006.jpg

ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΑ

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image008.jpg

Σωστότερο είναι το ρέλιασμα στα αριστερά χωρίς την μικρή τρύπα?

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image010.jpg

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image012.jpg

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image014.jpg

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί η στεφάνη δεν είναι επίπεδη? Παρατήρησα πως κάποια σκάγια πιάνονται μέσα στο ρέλι κατά με αποτέλεσμα να ψηλώνει σε κάποια σημεία η στεφάνη!! Αυτό φταίει? Μπόρω να το αποφύγω με κάποιο τρόπο?

ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Επειδή παρατήρησα πως με τους GualandiSG22 που αγόρασα για να γεμίζω 30-32 γμρ πρόσεξα πως η στήλη των σκαγιών όσο που ξεπερνούσε το βύσμα και επίσης ο ελεύθερος χώρος από τα σκάγια ήταν το πολύ 9,30-9,40 χιλιοστά αντί για 10, χρησιμοποίησα ένα βύσμα που βρήκα από ένα φίλο ύψους 20 χιλιοστών (δεν ξέρω μάρκα). Το αποτέλεσμα ήταν να έχω ελεύθερο χώρο ελεφρως μεγαλύτερο των 10 χιλιοστών που ήθελα ΑΛΛΑ στο τρίτο στάδιο το φυσίγγιο έκλεισε όπως την παρακάτω φώτο:

C:\Users\antonis\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image016.jpg

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το τρίτο στάδιο πρέπει να γίνεται όπως αυτή την φωτογραφία ή όπως την πρώτη που έβαλα με όλα τα στάδια???

Παιδια προσπάθησα να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες από τα πρώτα φυσίγγια που γέμισα αλλά τελικά δεν ανεβαίνουν! Πως ανεβάζω φωτογραφίες? .what.

Status
Not open for further replies.
Back