Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νικο, μια απορια μονο. Σε ενα τετοιο σεταπ το τσοκ παιζει καποιο ρολο, η ειναι απλα για διακοσμηση?

Φιλικα
Παυλος

Το καλυτερο κατα τη γνωμη μου και αναλογα τη εχουμε κανει φυςικα ειναι 3 η 2 αστρα...καμια φορα τα χοντρα σκαγια και καποιοι συγκετροτηρες συμπεριφερονται καλυτερα σε τσοκ ποιο ανοιχτο απο 1αστρα...αλλα δεν υπαρχει φορμουλα μονο δοκιμες και τιποτα αλλο

ΕΣΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ UFO ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ.Μονο εκει θα βρεις αυτο που ζητας.
Μπαααααα πολλα τα ευροπουλακια φιλος...ετσι και αλλιως εγω κυνηγαω αλλο στυλ.yelling.ενα 2αρακι γιατι το δικο μου σαπισε μια χαρα μου ειναι.my man.

Εγω στη θεση σου θα εβαζα τη πυριτηδα που ηθελα-γουσταρα απο κατω μαλλινη η αμοντισερ απο συγκετροτηρα χαμηλο,απο πανω εναν LB χαραγμενο στα 6 η 8 μισο ποντο βαθος η και καθολου...μεσα στον LB απο μισο εως1 γρ σκαγια 10αρια και απο πανω τους μια χαρτινη ταπα απο 20αρι να σφραγιση....σαν αντιβαρο.φυσικα μπορεις να του κανεις και τρυπες στο πλαι 3χιλ η και φτερα οπως το fly control,πολλα μπορεις να κανεις αν εχεις ορεξη για δοκιμες. Θα επαιζα μονο σε 3ιτσο φυσικα οσα γραμμαρια σκαγια και να εβαζα...ισως 38-39 στη mb36 να ειναι μια χαρα για ρελι και 3ιτσο.το θεμα ειναι δοκιμεσδοκιμες δοκιμες για να δεις τη θα σου αρεση καλυτερα εσενα αλλα περισοτερο στο οπλο σου
Το fly control πως ειναι;;;; με πτερυγια κομενα για να ανοιγουν κοντρα στον ανεμο;;

ότι συγκεντρωτηρα και ότι σχεδιο κυαθιου να δουλεύουμε καλο και σωστο είναι να εχουμε τουλάχιστον 2 δεκατα συσφιξη από τον αυλο , και για να καλιμπραριστει σωστα στην εξοδο το βλημα γαιτι σαν βλημα βγαινουν οι steel και οι lb αλλα και για να μειωσουμε οσο μπορούμε την διαφυγη αεριων μπροστα από το κυαθιο , 2 δεκατα από αυλο , ένα IC τσοκ δηλαδή τουλαχιστον παντα , δικη μου προτιμηση στα 5 δεκατα , ισως η καλυτερη συσφιξη για ειδικου τυπου φυσίγγια , φυσικα τσοκ φρενου σε τετοια φυσίγγια είναι αχρηστα

Το fly control πως ειναι;;;; με πτερυγια κομενα για να ανοιγουν κοντρα στον ανεμο;;
Σακη το fly control εχει πολλες δουλειες να κανει το κυριοτερο ειναι να μπορεσει να ταξιδεψει ο συγκετροτηρας μονοκομματου τυπου σωστα και ευθεια.αλλη δουλεια του ειναι να ανοιξει τη ντουφεκια μας στην αποσταση που εμεις θελουμε...μπορεις να κανεις πτερυγια για να ανοιξουν κοντρα ,να κανεις τρυπες στο πλαι,τρυπα απο κατω,παραθυρακια στο πλαι....και πολλα αλλα μονο που τα αλλα ανεβαζουν μπαρ για πλακα οποτε δεν ειναι του παροντος

Σακη το fly control εχει πολλες δουλειες να κανει το κυριοτερο ειναι να μπορεσει να ταξιδεψει ο συγκετροτηρας μονοκομματου τυπου σωστα και ευθεια.αλλη δουλεια του ειναι να ανοιξει τη ντουφεκια μας στην αποσταση που εμεις θελουμε...μπορεις να κανεις πτερυγια για να ανοιξουν κοντρα ,να κανεις τρυπες στο πλαι,τρυπα απο κατω,παραθυρακια στο πλαι....και πολλα αλλα μονο που τα αλλα ανεβαζουν μπαρ για πλακα οποτε δεν ειναι του παροντος
O.k ευχαριστω :)

Καμιά συνταγή για τρυγόνι ρε παιδιά να την δοκιμάσω τώρα που άρχισα με αργούς ρυθμούς έχουμε; τα υλικά που έχω είναι: granular πυρίτιδα, σκάγια Νο 7 1/2 καρδαρας 27, κάλυκα Fiem με 686 μόνο σε ρέλι.

Καμιά συνταγή για τρυγόνι ρε παιδιά να την δοκιμάσω τώρα που άρχισα με αργούς ρυθμούς έχουμε; τα υλικά που έχω είναι: granular πυρίτιδα, σκάγια Νο 7 1/2 καρδαρας 27, κάλυκα Fiem με 686 μόνο σε ρέλι.
Μύρο πόσα τρυγόνια τουφεκάς τα τελευταία χρόνια?? Εγώ πέρυσι που πήγα όλη την σεζόν τράβηξα 8 τουφεκιές και έκανα 5 τρυγόνια...δεν ξαναγεμίζω για τρυγόνια γιατί στις τσίχλες θα φύγουν πάλι!

Μύρο πόσα τρυγόνια τουφεκάς τα τελευταία χρόνια?? Εγώ πέρυσι που πήγα όλη την σεζόν τράβηξα 8 τουφεκιές και έκανα 5 τρυγόνια...δεν ξαναγεμίζω για τρυγόνια γιατί στις τσίχλες θα φύγουν πάλι!
Οχι πολλά πάντως, πέρυσι αν θυμάμαι καλά Βασίλη 10 -15 πήρα , αλλά ότι μένει πάει για αγριοπεριστερα!!!

Μα βρε φίλε Βασίλη,για να ομορφείνεις ακόμα περισσότερο αυτό που με μία λέξη ονομάζουμε ''κυνήγι'' γίνονται όλα.Αν κάθεσε να τα μετράς όλα χάνεται ενα μέρος απο τη ..μαγεία.Ειδικά στην έναρξη είναι ακόμα πιο ωραίο αν είσαι με τα δικά σου φυσίγγια.Σε ρελιαστό Μύρο,και με το 686, θα πρότεινα 1,50χ31,5-32 σε κάλυκα κομένο 67,00

Οχι πολλά πάντως, πέρυσι αν θυμάμαι καλά Βασίλη 10 -15 πήρα , αλλά ότι μένει πάει για αγριοπεριστερα!!!
Ωραίος! Εγώ στα τρυγόνια χρησιμοποιώ νικελένια σκάγια εκτός από το πρώτο φυσίγγι που συνήθως είναι διασποράς. Δυστυχώς την granular δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω...

Μα βρε φίλε Βασίλη,για να ομορφείνεις ακόμα περισσότερο αυτό που με μία λέξη ονομάζουμε ''κυνήγι'' γίνονται όλα.Αν κάθεσε να τα μετράς όλα χάνεται ενα μέρος απο τη ..μαγεία.Ειδικά στην έναρξη είναι ακόμα πιο ωραίο αν είσαι με τα δικά σου φυσίγγια.Σε ρελιαστό Μύρο,και με το 686, θα πρότεινα 1,50χ31,5-32 σε κάλυκα κομένο 67,00
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη

Καπως ετσι το βλεπω και γω. Μπορει να ριξω μισο κουτι φυσιγγια στην καλυτερη των περιπτωσεων. Αλλα αλλιως ειναι η μαγεια του κυνηγιου αν εχεις φτιαξει εσυ εστω και αυτα τα 10 φυσιγγια που θα ριξεις.

Mυρο εγω την Granullar την ειχα δουλεψει με πολυ καλα αποτελεσματα στα 28, στα 29 και στα 33 γρ...
Στα 28 γρ... Ανεβαινει κ στο 1,45 αυτη με Z2m24...
granullar-cx2000-1,4-28-spark-58mm 8αστερο αστεροειδες n7 30m LΜ

Στα 29 γρ με μισοταπα Bior21... Mπαλα πανε οι μισοταπες, εγω τα λεω δεν με ακουτε...
granullar-cx2000-1,45-29-bior21-57,7mm 8αστερο αστεροειδες n9 35m demi

Κ στα 33 που γαζωνε στο κρυο με 1,60 πυριτιδα, καψουλι 686, Ζ2Μ21 στα 58 χιλ με σκαγια ν6 και ν7... Πιστευω αυτη η συνταγη θα μπορουσε ανετα να δουλεψει κ σε ρελιαστο φυσιγγι...

Last edited:
Παιζοντας λιγο με την απεικονιση ξεθαψα κ μια παλιοτερη δοκιμη με ενα φυσιγγακι με Tecna που αν θυμαμαι καλα ειχε αρεσει κ στον Δημητρη (dimar)... Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη αλλα τωρα που το ξεθαψα θα μπει παλι για Test drive... .eat.
Ειδατε σας βαζω κ ψαλιδι για να σας φτιαχνω... .evil.

TECNA 686-1,9-35-SG22-57,9 8αστερο αστεροειδες N5 40M IM

Last edited:
Mυρο εγω την Granullar την ειχα δουλεψει με πολυ καλα αποτελεσματα στα 28, στα 29 και στα 33 γρ...
Στα 28 γρ... Ανεβαινει κ στο 1,45 αυτη με Z2m24...
granullar-cx2000-1,4-28-spark-58mm 8αστερο αστεροειδες n7 30m LΜ

Στα 29 γρ με μισοταπα Bior21... Mπαλα πανε οι μισοταπες, εγω τα λεω δεν με ακουτε...
granullar-cx2000-1,45-29-bior21-57,7mm 8αστερο αστεροειδες n9 35m demi

Κ στα 33 που γαζωνε στο κρυο με 1,60 πυριτιδα, καψουλι 686, Ζ2Μ21 στα 58 χιλ με σκαγια ν6 και ν7... Πιστευω αυτη η συνταγη θα μπορουσε ανετα να δουλεψει κ σε ρελιαστο φυσιγγι...
Αρι ευχαριστώ πολύ! Την τελευταία θα δοκιμάσω λόγο του ότι έχω μονο ρελιάστρα χειρός προς το παρών . Συγκεντροτηρες πήρα για αρχή μόνο καρδαρα 27 θα έχω θέμα; η τα 58 χιλ.να τα ανεβάσω 60 λόγο συγκεντρωτήρα;

Status
Not open for further replies.
Back