Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το τσιχλοφυσηγγιο μου με την gm3 ειναι gm3 1,60×32 σε καλυκα fiem με 686 και z2m η giovanni. περιμενο τα υλικα μου να βαλο εμπρός ενδέχεται τσιχλοχρονια φετοσ .sarcastic.και για να μην ξεχναω την συνταγή μου εδωσε ο μιτσοσ(dimitris benelli)πρειν πολλά χρονια σε αλλο φορουμ και ολλοι πεσανε να τον φανε οτι δίνει φουρνελα..... :)
μια χαρα τουφεκια ειναι την γεμιζω και εγω αυτην.Ενας φυλος την ρηχνει ολλο τον χρονο σε νο3 στην φασα απεναντη,στην Ηπηρο.ο οποιος ειναι καθ. φασας, δεν θελει να ακουσει για αλλο φησ.

Ερώτηση! Σε 2 απο τα φυσίγγια με μαλλινη τάπα που έφτιαξα σε 69 αρη κάλυκα ρελιαστηκαν στα 62.3 χιλ. αντί στα 63 υπάρχει πρόβλημα;

Θα σου βγουν πιο σκληρα στην αισθηση Μυρο κ θα ανεβασουν κ καποιες πιεσεις παραπανω... Οι πιεσεις που θα ανεβουν εχουν να κανουν κ με τη συνταγη που γεμιζεις... Αν τα φυσιγγια ειναι ελαφρια κ οχι στα ορια της πυριτιδας ριξτα, αν οχι καλο θα ηταν να τα κοψεις κ να τα ξαναφτιαξεις...

Μπα δεν μου ερεσει και πολυ η MB36.....προτιμω ποιο προοδευτηκες για αυτα τα βαρη Π.Χ. M92s 2.15/38 688 draco 688 και 57 χιλ κλεισημο η F+Μ 688 σε 3'' ιτσο 38-39 αναλογα την εποχη και συγκετροτηρα αποσπομενου πατου μπολικο μπαφερ και χοντρο καλο σκαγιο...το ξερω που μερικοι θελουν να με κοπανισουν.hit. αλλα η mb36 δεν μου αρεση καθολου ισως για κανα διασπορας καλη ειναι.yelling.
Εκεινο το F+M τι ειναι ρε φιλε??Φωτης και Μαρια??????.very funny..very funny.

Αποσπομενο πατο να υποθεσω δικης σου κατασκευης???LB6 φελλοι και τα σχετικα??

Εκεινο το F+M τι ειναι ρε φιλε??Φωτης και Μαρια??????.very funny..very funny.

Αποσπομενο πατο να υποθεσω δικης σου κατασκευης???LB6 φελλοι και τα σχετικα??
Ακριβως .sarcastic..sarcastic. Φωτια+Μαγκαλι......σε 3ιτσο.my man.LB η Stell και φουστα απο χαμηλο συγκετροτηρα απο κατω....και πολυ μπαφερ......αααααα και μια κεντρικη ετσι για το κερασακι στη τουρτα

Ερώτηση! Σε 2 απο τα φυσίγγια με μαλλινη τάπα που έφτιαξα σε 69 αρη κάλυκα ρελιαστηκαν στα 62.3 χιλ. αντί στα 63 υπάρχει πρόβλημα;

Ότι λέει ο Άρις ισχύει απλά να διευκρινήσω ότι κάθε γιομισιά σου λέει πιο πρέπει να είναι το σωστό μήκος για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θεωρώ, επειδή δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα, ότι το 63 είναι αυτό που πρέπει. :)

Δημητρη η κοκκινουλα ειναι που παει μπαλα η ο spark-rex
ολες οι γκρανουλε λογω μικρου ογκου δινουν καλυτερη συμπεριφορά στους συγκεντρωτηρες στο σκασιμο , ο Ρεξ είναι μακραν ο συγκεντρωτικοτερος από ολους , εχω δει πολλες συνταγες να παιζουν από πολλα παιδια τις οποιες τις ειχα γραψει παλια , μπορει να ειανι τυχαιο μπορει και όχι , σημασια δεν εχει , η Granular εχει πιο ηπια συμπεριφορά από την Gm3 , η δευτερη είναι πιο πολεμικη , θελει πολύ κρυο , εκει βγαζει δοντια , φτιαξτε ένα παπιοφυσιγγι με 32 γρ με Gm3 λιγο ζορισμενο , οποιος το ριξει κατω από μηδεν δεν θα ξαναπαει σε άλλο φυσιγγι , καθαρα πολεμικα υλικα

Δεν εχω δοκιμασει ποτε granoular...μονο gm3 ισως θα επρεπε.εχω ριξει gm3 στο 1.65/32,5 με 688 σε 5/6 ανακατεμενα σε απογευματινα ηταν απλως σφαιρες....το εχω γραψει και ποιο παλια.με βαζεις στη μπριζα να δοκιμασω και τι μικρη τις αδελφη...το προβλημα ειναι τι να πρωτοβαλω που η ζωνη μου ειναι σαν το ουρανιο τοξο.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back