Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
24 γρ ο Ρεξ , 26 ο Σπαρκ , το ονομαστικο φορτιο παντα , πιο συγκεντρωτικος ο Ρεξ , διφτερος όπως ειπε ο φωτοβολίδας αλλα και άλλο αμορτισέρ , κανε δοκιμες
Τους εχω σε πολυ εκτιμηση εδω και χρονια ιδικα τον Rex στα 31 με sipe η με s4 και 7μιςαρια για τα μπασιματα του οκτωμβρη.οι καλυτεροι συγκετροτηρες μαζι με τον ακουιλα και τον gt κατα τη γνωμη μου παντα.

Τους εχω σε πολυ εκτιμηση εδω και χρονια ιδικα τον Rex στα 31 με sipe η με s4 και 7μιςαρια για τα μπασιματα του οκτωμβρη.οι καλυτεροι συγκετροτηρες μαζι με τον ακουιλα και τον gt κατα τη γνωμη μου παντα.
+1000%s4 spark θανατηκοσ συνδιασμοσ

Κρεμαει ασχημα η S4 λιακο,καλυτερα Sipe1,50/31 686 και 2000 ποιο μετα στο χειμωνα
To χειμονα στο 1,45×33spark.με cx2000.πραγματικα δεν με εχει κρεμασει ποτε λιγο σε στεγνουσ καιρουσ κανη τσαλιμια.στα μπασιματα με 686 αλλα και εκει με υγρασια με στεγνουσ καιρουσ καρα κρεμαει.η ατιμη.sipe 1,50×32spark cx2000 θανατοσ.

Πολυ καλο σεταπ ειναι με σιπε το 1.45 30 με sg25 συνταγη απο τον φιλο Γιαννη τον Κρητικο..το εριχνα πολυ στις τσιχλες και ηταν φοβερο..βεβαια οταν βρηκα την f2x28 ριχνω μονο αυτη στις τσιχλες
Σε τη καλυκα τη βαζεις με τον sg25 σε 67αρι;

Λαθος δικο μου..ξεχασα να πω με εναν φελλο μεσα 3 χιλιοστα..σε 70αρη μπαινει..το δοκιμασα και σε 67αρη με σκετο τον sg25 αλλα δεν μου εκατσε καλα

Πολυ καλο σεταπ ειναι με σιπε το 1.45 30 με sg25 συνταγη απο τον φιλο Γιαννη τον Κρητικο..το εριχνα πολυ στις τσιχλες και ηταν φοβερο..βεβαια οταν βρηκα την f2x28 ριχνω μονο αυτη στις τσιχλες
Για πες την συνταγή με f2 φίλε Μίλτο :)

Εφτιαξα λιγα τρυγονοφυσηγγα με gm3 1,55×31.με καρδαρα 24 και καψουλι 688.πατημα 57,00 μου εχει δόση πολυ καλα αποτελεσματα τα προινα αυγουστου/Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου. στην maxus αυτο το setup.θα το δοκιμασο και στην 302 να δουμε τη κανει.sarcastic.

Εφτιαξα λιγα τρυγονοφυσηγγα με gm3 1,55×31.με καρδαρα 24 και καψουλι 688.πατημα 57,00 μου εχει δόση πολυ καλα αποτελεσματα τα προινα αυγουστου/Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου. στην maxus αυτο το setup.θα το δοκιμασο και στην 302 να δουμε τη κανει.sarcastic.
Δυνατουτσικο δεν το εκανες Λιακο για τοση ζεστη;και 688 και 1,55 και 57

Ναι ειναι λιγο αλλα η maxus το λατρευη.τα προινα εδω εχουμε 13/16 βαθμουσ με πολυ υγρασια μεχρει τησ 9 δηλαδη θερμοκρασίες Οκτωβρίου.για μετα βλέπουμε.

Ο φελλος μεσα στο συγκετροτηρα θελει λιγο ψαξιμο και στη δοσολογια και στο πατημα γιατι αλλαξει ολη τη ντουφεκια....εγω θα εβαζα 688-2000 ισως 31 και gt21 η ακουιλα22 μπορει να εβαζα και 1,55.δοκιμες δοκιμες δοκιμες

Status
Not open for further replies.
Back