Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
θελουν δουλιτσα ακομη.ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ δεν μου αρεσει το ρελι που κανεις. ΣΤΟ χερι ειναι η ρελιαστρα??
Ακριβώς όπως το είπες, ούτε εμένα μου αρέσουν θέλουν δουλειά!!!!!! Ναι στο χέρι είναι η ρελιάστρα, μέχρι να οργανωθώ, δράπανο , στροφιο κτλ.

Και πιο όμορφο το 8* από το 6* έτσι δεν είναι; hosting image
Πολυ καλα ειναι για αρχη. Το αστερι ειναι συμμετρικο μου αρεσει και αφου οργανωθεις σιγα σιγα θα κανεις και το τελειο ρελι. Μονο και μονο οτι τα εφτιαξες εσυ αυτο πρεπει να σε ικανοποιει αρκετα

Πάρε το ατσάλινο στροφείο το ρηχό από το κέωταυρο με 17Ε,βαλε πάνω το στη ρελιάστρα και είσαι οκ(στη θέση του παλιού)
Ωραιο στροφειο του ρηχο του Λαναρα το δουλευαμε χρονια.Mυρο παρε ενα στροφειο αλλα πριν το βαλεις βγαλε το πισω αξονακι με το κοντρα και πηγαινε σε ενα μαγαζι και παρε καμια 20αρια ροδελες και βαλτες στο αξονακι απο την εξωτερικη μερια.my man..ετσι θα μπορεσεις να κανεις μια υποτυποδη ρυθμιση στα ποσα χιλ ρελιαζεις....δοκιμασε το δουλευει.να ξερεις πρεπει να βαλεις τη ρελιαστρα σου σε ενα υψος λιγο ποιο ψηλα απο τη ζωνη σου και να ρελιαζεις παντα ορθιος,το δεξι χερι γυριζει γρηγορα το λεβιεδακι του στοφειου και με το αριςτερο αλλα κυριος με το σωμα πιεζεις το χερουλι.....ετσι ρελιαζεις ποιο ξεκουραστα;).προσπαθησε να βρεις διαφορετικα παχη απο ροδελιτσες..καλα γεμισματα.well done.

Status
Not open for further replies.
Back