Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο καιρο της εχω βαλει στοματι τις ισπανικες αλλα λογω υγρασιας εδω κατω δεν ξερω αν θα αποδιδουν οσο πρεπει

Μια χαρα θα δουλεψουν Μιλτο, μην πεφτεις σε αυτη την παγιδα... Οτι θελεις εσυ θα φτιαξεις, μην την συγκρινεις με τα εμπορικα φυσιγγια... Εκει καλως η κακως δουλευονται κυριως συνταγες που ταιριαζουν ευκολα στο προκαθορσιμενο καθε πυριτιδες, εσυ μπορεις να παιξεις...
Παρεπιπτωντως φετος ηρθαν στα χερια μου καποια εμπορικα με CSB1 στο 1,8-32 με Drago κ ηταν πολυ καλα ακομα κ στο κυνηγι μπεκατσινιου με φουλ υγρασια, ισως λιγο χειροετρα απο οτι στον ηπιο καιρο αλλα κ παλι πολυ αποδοτικα...

Παρεπιπτωντως φετος ηρθαν στα χερια μου καποια εμπορικα με CSB1 στο 1,8-32 με Drago κ ηταν πολυ καλα ακομα κ στο κυνηγι μπεκατσινιου με φουλ υγρασια, ισως λιγο χειροετρα απο οτι στον ηπιο καιρο αλλα κ παλι πολυ αποδοτικα...
Μήπως είχε και καλυκα κόκκινο FIEM 688 12/70/12 με ελαφρύ πάτημα βύσματος και ρηχό ρελι?
Αν ναι-και έχω καταλάβει σωστά- και στα δικά μου μπεκατσινοκυνηγια, ένα ομοσταβλό του με CSB1-πρασινο καλυκα FIEM 688 12/70/12- Ζ2Μ 21 βυσμα και 31 γρ. σκάγια, γάζωνε...;)

Και σαφώς πιο μαλακό από το κόκκινο...

Last edited:
Στα 32 γρ. (αν θυμάμαι καλά) και ο Δορκας το 2001 με PSB2 το γέμιζε και παρόμοιο στήσιμο... psb2 1,95×32
Μπράβο Ηλία κάτι τέτοιο θυμόμουν και γω απο ένα που' χα σφάξει αλλά δεν ήμουν σίγουρος, γιαυτο δεν το γραψα...
Οταν τα γέμιζε σε 8χιλ πάφιλα. είχαν χαρτονάκι 2χιλ. πανω στην μπαρούτη και μετά μια ταπα από χαροπολτό τύπου DIANA...
ενώ αργότερα που το γέμιζε σε 16χιλ. καλυκα δεν είχαν χαρτονάκι αλλα απευθείας πανω στην μπαρούτη την DIANA...

Αυριο έρχονται τα υλικα μου μαζι και 1κιλο psb1 την οποια θα τιμησο και εγω.φετοσ θα την βαλο σε καψουλι 688 και οκταστερο κλησημο.για να δουμε τι θα βγαλουμε.xm.
Με τι στήσιμο σκεφτεσαι Ηλία?
(Βύσμα, αναλογίες)

Την εστηνα 1,70×33 με Giovanni 22 σε καλυκα fiochhi 616.πολυ καλη λιγο ειχε θεμα με παρα πολυ υγρασια.πιστεύω με το 688 και ζ2μ21 μιασ και εχω παρα πολλουσ να ειναι ενταξη ηθελα να την βαλω με τον δρακο που λεει και ο γιαννησ στο 1,80×32.αλλα Δυστυχώς δεν εχει ο κενταυροσ

Την εστηνα 1,70×33 με Giovanni 22 σε καλυκα fiochhi 616.πολυ καλη λιγο ειχε θεμα με παρα πολυ υγρασια.πιστεύω με το 688 και ζ2μ21 μιασ και εχω παρα πολλουσ να ειναι ενταξη ηθελα να την βαλω με τον δρακο που λεει και ο γιαννησ στο 1,80×32.αλλα Δυστυχώς δεν εχει ο κενταυροσ
στο 170Χ32, με 688 και Z2M 21, μαλακό και συγκεντρωτικό πρέπει να είναι...
στο 180Χ32 με Drago και 688, πρεπει ναι είναι λίγο πιο χειμωνιάτικο...

Ηλια αστον τον δρακο γιατι δαγκωνει , εχεις την κορυφη που λεγεται Ζ2Μ , δεν παιζεσαι , καντον 8 φτερο , και 688 και λιγο πατημα παραπανω , οι ισπανιδες είναι μεν ευγενικες κυριες αλλα γουσταρουν και σκληρα αγορια

Ηλια αστον τον δρακο γιατι δαγκωνει , εχεις την κορυφη που λεγεται Ζ2Μ , δεν παιζεσαι , καντον 8 φτερο , και 688 και λιγο πατημα παραπανω , οι ισπανιδες είναι μεν ευγενικες κυριες αλλα γουσταρουν και σκληρα αγορια
θα δουμε μιτσο τωρα ήρθε η ωρα η σκέψεις να γίνουν Πράξεις το Αποτέλεσμα θα το δουμε στην πιστά αν θελουν σκηρα αγορια η χαδια.αλλα πιστεύω οτι ειναι λιγο μαζοχεσ η ισπανιδεσ θελουν κολπακια

Μήπως είχε και καλυκα κόκκινο FIEM 688 12/70/12 με ελαφρύ πάτημα βύσματος και ρηχό ρελι?
Αν ναι-και έχω καταλάβει σωστά- και στα δικά μου μπετσινοκυνηγια, ένα ομοσταβλό του με CSB1-πρασινο καλυκα FIEM 688 12/70/12- Ζ2Μ 21 βυσμα και 31 γρ. σκάγια, γάζωνε...;)

Και σαφώς πιο μαλακό από το κόκκινο...
Ελα γοριλακι, χτυπα το μπεκατσινακι...sarcastic.

Σημερα πηρα το μαχερακι του λαναρα το οκταστερο.δεν μου αρεση το χαραγμα που κανει αφήνει τρυπα στην μέση οσο και χαμηλα να το κατεβασα κανενασ που να το εχει με το ιδιο προβλημα η είναι για πεταμα:)
Ηλια,θελει καλα φρεζαρισμενο καλυκα.Και παλι θα σου αφησει λιιιγο κενο.

Status
Not open for further replies.
Back