Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
παλικαρια καλη σας μερα μια βοηθεια καμια καλη συνταγη με α1 υπαρχει? και αν γινεται ναναι λιγο γρηγορη η ριξια
Δοκίμασε στο 1,55 με 1,60 για το πρωινό στα 32 γραμμάρια με 686 Nobel sports καψουλι και 23 νούμερο συγκεντρωτηρα... Καλό φυσιγγι για αυτή την εποχή

Και εγώ , τις λίγες φορές που γεμίζω Α1 (δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα) στο 1,65 χ 32 είχα καλά αποτελέσματα , όπως και στο 1,70x33.

Last edited:
Λογο έλλειψησ καλυκεσ 12/70/12. Εβαλα το setup.με mb32 1,70×33z2m21.σε καλυκα 12/70/16.με αποτελεσμα να εχω ενα αρκετα πιο δυνατο φυσηγγι.μάλλον ανέβασε μπαρ λογο διαφορετικόυ καλυκα.πιο συγκετρωτηκο αλλα και με μεγαλύτερη δύναμη Με υγρασια90%/100%. σιγουρα θα δοση ρεστα.

O 16αρης καλυκας ειναι ο αγαπημενος μου για την ΜΒ32 στα 34 γρ κ χοντρα σκαγια... Κ ομως ακομα κ ο καλυκας κανει τη διαφορα κ δεν σημαινει παντα οτι οσο ψηλοτερος ειναι, τοσο καλυτερα... Καθε συνταγη εχει τις δικες της προτιμησεις...

O 16αρης καλυκας ειναι ο αγαπημενος μου για την ΜΒ32 στα 34 γρ κ χοντρα σκαγια... Κ ομως ακομα κ ο καλυκας κανει τη διαφορα κ δεν σημαινει παντα οτι οσο ψηλοτερος ειναι, τοσο καλυτερα... Καθε συνταγη εχει τις δικες της προτιμησεις...
Και μενα αρι χοντρα μονο 16αρικαλυκα. αλλα αυτην την συνταγη την εχω σε 12αρι καλυκα.και δεν την ειχα βαλη ποτε σε 16αρι.πιστεύω οτι ακομα κα στα μπασιματα τον οκτωβριο θα ειναι πολυ καλη.

την κλασσικη συνταγη που γεμιζω τοσα χρονια στην ΜΒ την γεμιζω σε 8αρι καλυκα. Παιζει να μη δω διαφορες, παιζει να μην εχει διαφορες εμφανεις τουλαχιστον, αλλα δεν το ρισκαρω. Oταν πειραματιζομαι επιλεγω να γεμιζω καλυκες που εχω σε αφθονια, παλι απο ανασφαλεια της σταθεροτητας.

εγω απο ανάγκη εκανα την αλλαγή λογο έλλειψης καλυκα με 12πελμα.αλλα τελικά βγήκε πολυ καλη αυτη η αλλαγη.θα ελεγα αναβαθμίστηκε σε all wheather setup.

Εμένα αυτό είναι το χειμωνιάτικο (Από μέσα Νοέμβρη και μετά) μου φυσίγγι το MB 1.70x33 με CX2000 και Gualandi SG22 , με 8άρια.

Εξαιρετικό ... έχω πάρει φάσα στα 35μ ξερή με τα 8αρια και 3* Carlson's με την 303 μου και δεν το πίστευα ότι είχε 8 σκάγια από την μέση και μπροστά.

Oπου το σηκωσω ειναι αυτες τις μερες η ΜΒ32 πραγματικα... Σε ολες τις αποστασεις τα τρυγονια καπνιζουν κ εμενα με αφηνει με ενα πλατυ χαμογελο στο προσωπο... Σημερα ενα πουλι το πηρα στα 50 μετρα τουλαχιστον, το διπλα καρτερι ηρθε να δει με τι τουφεκαω... :)

Το φυσιγγι το οποιο εχω λατρεψει στα 30 μετρα με τεσσερα αστρα... Η συνταγη αυτη που εχω γραψει κ στην αρχη MB32-cx2000-1,73-34-z2m21-57,5 σκαγια 8/9 αναμικτα, κλεισιμο αστεροειδες 8 πτυχων...

Αυτο αλλα με 33,5 γρ σκαγια και 7/8 αναμικτα...

Άρη στα 40μ το έχεις δοκιμάσει;

Ο Z2M είναι και εμένα από τους αγαπημένους μου συγκεντρωτήρες και στο 12αρι και στο 20αρι.

Βγάζει πολύ ομοιόμορφες κατανομές.

Γιαννη εχω ριξει περιπου στα 1500 φυσιγγια με αυτη τη συνταγη κ ειναι η αγαπημενη μου... Τη γεμιζω κ στα χοντρα σκαγια απλα ανεβαζω την πυριτιδα στο 1,77-78.. Δεν θυμαμαι αν εχω καμια φωτογραφια με κατανομη στα 40 μετρα στο σπιτι, αν εχω θα στην ανεβασω αλλα εμπειρικα κ με πληρη βεβαιοτητα τα 40 μετρα τα εχει για πλακα...

Και εγώ το ίδιο, το δικό μου αντίστοιχο με τον SG22 το έχω δοκιμάσει στα 50μ με Xfull Colonial Elite και έπαθα πλάκα - Η τουφεκιά είχε ακόμα περιθώρια ανάπτυξης .

Αν και οφ τοπικ γιατί αφορά φυσιγγια εμπορίου..
Ένα φυσίγγι μου έκανε μούτρα στην πρωινή υγρασία σε κυνήγι τσίχλας..(Πριν βγει για τα καλά ο ήλιος)..
Ήταν το Jordan κόκκινο ν9.32γρ με ακουιλα..και έριχνα κ με ντεμι(***)
Ότι έπεσε ήταν ζωντανό κ πλημμύρα στο αίμα.και σε απογευματινό τσίχλας τον Γενάρη σε υψομετρο και με κρύο ακριβώς το ίδιο συμβάν..Τα πουλιά δεν είχαν δύναμη να τρυπώσουν βέβαια αλλά ήταν γεμάτα στα αίματα κ ζωντανά.Ισως ήταν θέμα σεταπ..ίσως ήθελε ν8..

Status
Not open for further replies.
Back