Με τι όπλο και τι τσόκ;Σημερα εστισα και εγω ενα φυσινγκιο με 1,95 τεκνα cx2000 49 γραμαρια νουμερο1 και ενα γραμαριο μπαφερ με βισνατοσι κετσε και ταπα κλασικι η δοκιμη εγινε 55 μετρα 65 μεγαλα βιματα τα αποτελεσματαfree upload
Τ3 cheddite 8,50ευρο αυτουσ βαζω εγω.ILIA B εκτός από τους b&p τ3 κάλυκες (οι οποίοι έχουν 16,50 € οι 100) έχεις βρει πιο οικονομικους κάλυκες...
Browunig a5 την κενουρια με φουλΜε τι όπλο και τι τσόκ;
Η ταπα ανεκαθεν ακουει στο τσοκ αυτο νομιζω το ξερουν ολοι απο εκη και περα πεζει ρολο το τσοκαρησμαΕιδες τη κανη κετσες-ταπα,θαυματα
Τι εγηνε παλικαρακι? Θελεις να φτασεις εκινα τα πουλακια εκει επανω που πετανε??Η ταπα ανεκαθεν ακουει στο τσοκ αυτο νομιζω το ξερουν ολοι απο εκη και περα πεζει ρολο το τσοκαρησμα
.seveys.Πολυ καλες....αλλα λιγεςγια κανα σαρσελακι πρεπει να ειναι καλουτσικες
![]()
Φυλαρακη ειπα 55 μετρα οχη 105 μετραha haaaΤι εγηνε παλικαρακι? Θελεις να φτασεις εκινα τα πουλακια εκει επανω που πετανε??![]()
Αν μπο σε αυτη τι διαδικασια θα αλαξω και νουμερο θα παω σεBB το οπιω εινε ακομα σε πηραματικο σταδιο το οπιο θα δοκημαστει αβριοdrive carΒαλε stell κιαθιο και θα δεις με ανηκτο παντα τσοκ.με 8 πεταλα 5 χηλ βαθος
Θα ερθω κοντασου γιατι εχεις ξεφιγη..pop..badboys.Αν μπο σε αυτη τι διαδικασια θα αλαξω και νουμερο θα παω σεBB το οπιω εινε ακομα σε πηραματικο σταδιο το οπιο θα δοκημαστει αβριοdrive car![]()
Εεεε τωρα μπενης στα καλα παιχνηδια χαχαχαΑν μπο σε αυτη τι διαδικασια θα αλαξω και νουμερο θα παω σεBB το οπιω εινε ακομα σε πηραματικο σταδιο το οπιο θα δοκημαστει αβριοdrive car![]()
Εεεε τωρα μπενης στα καλα παιχνηδια χαχαχα
Αφου ξερης φιλαρακη αδηναμιες ελα κονταμου και δεν θα χασεις ξερεις εση!!!!!!.shoot..shoot..shoot.Θα ερθω κοντασου γιατι εχεις ξεφιγη..pop..badboys.
Λες να τριπανε αυτα τα στραγαλακια??ενοιτε παντα μου αρεσαν !!!!!και το επομενο σταδιο 6/0
100 μετρα και να περνανε διπλα τους τα6-0 Α!!!!ρε τι εχουνε να παθουνε εκεινα τα ΚΟΠΛΑΜ τα δηφηλαΔεν εχεις αναγκη εση το πολυ πολυ να σπασει κανας μαλακτηρας στο ελεοτριβιο![]()