Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.hunter.1[/QUOTE]
έκανα προχθες τα εξης........
α1 1,70χ33 με 688 σε τ2 και ζ2μ21 με πατημα στο 57,5 Νο9
α1 1,65χ32 με 688 σε τ2 και Giovanni 22 πατημα 57,5 Νο9
α1 special 1,85x36 σε τ3 με drago 17 στο 57 Νο6

μακρινες τουφεκιες και ξερα.το τελευταιο κλωτσαγε λιγο αλλα και καλη κατανομή σε στοχο και μια καρακαξα στα 40+ ξερη.
σε καλες μερες θα θελει 686 ή cx1000
.hunter.1
Cx2000 σε ολλα και 686 στησ ζεστεσ

100 μετρα και να περνανε διπλα τους τα6-0 Α!!!!ρε τι εχουνε να παθουνε εκεινα τα ΚΟΠΛΑΜ τα δηφηλα.sex hard.τα ετιμαζω σε 60αβολα 3,5 inc Μα με sp2 φισικα..sarcastic.ρε θα ταφτασουμε ο κοσμος να χαλασει
Θα φανε κοψυδη φηλε του χαμου εκη που νομιζουν οτι εινε ασφαλες με τα τσιχλοφυσινγκα θα δυπλονουν και δεν θα ξερουν τη τους ειρθε ουτος η αλος ο ανθροπος πατηςε στο φεγκαρη εδω και πολλα χρονια λιγο κοψηδη λιγο τενα και τουφεκιμου χαχαχαχαχαχαχ.yelling..yelling..yelling..yelling..yelling.

εχω ακούσει για καψούλια 688 που δεν εσκαγαν.εμενα πάντως δε μου εχει συμβεί και μου αρέσει σαν καψούλι.

όντως όμως και το cx2000 κορυφή;) .
To καλύτερο καψύλι είναι το 688 για εμένα...και εγώ έχω ακούσει για συμβάντα αφλογιστίας αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ!

Λογω σκοπευτηριου εχω ριξει περιπου 2-3 χιλιαδες 616 με μια αφλογιστια, και καπου 1500 με καμμια. Αστοχιες θα υπαρχουν αλλα ειναι τοσο λιγες ή εμενα ετυχαν τοσο λιγες, που δεν τις θεωρω σημαντικες.

Λογω σκοπευτηριου εχω ριξει περιπου 2-3 χιλιαδες 616 με μια αφλογιστια, και καπου 1500 με καμμια. Αστοχιες θα υπαρχουν αλλα ειναι τοσο λιγες ή εμενα ετυχαν τοσο λιγες, που δεν τις θεωρω σημαντικες.

Βικτωρα προσοχη γιατι φετος αναφερονται παρα πολλες περιπτωσεις αφλογιστιας του 616 στην Ιταλια. Και οχι 1 στα χιλια, αλλα μερικα στα 100.

Το καψηλι ειναι 616 ποσοτητα μπαρουτης ζηγησες???!! Και γρ σκαγγια???
Πολυ περιεργος εισαι φιλαρακι....κατσε στις μαλλινες στα ρελια σου και στα δικανα.sarcastic.μην ακουσεις για MB θελεις αμεσως να μαθεις ποσο ειχε μεσαha haaa

Θα φανε κοψυδη φηλε του χαμου εκη που νομιζουν οτι εινε ασφαλες με τα τσιχλοφυσινγκα θα δυπλονουν και δεν θα ξερουν τη τους ειρθε ουτος η αλος ο ανθροπος πατηςε στο φεγκαρη εδω και πολλα χρονια λιγο κοψηδη λιγο τενα και τουφεκιμου χαχαχαχαχαχαχ.yelling..yelling..yelling..yelling..yelling.
Στεφανε κατσε καλα και μην βαζεις ιδεες στο κουμπαρακι μου......οχι τιποτα αλλο αλλα ο Κυργιας δεν εχει αλλα ανταλλακτικα .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back