Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το φυσίγγι είναι το MB το tricolor!
Άνοιξα ένα να δώ τι τάπα είχε!
Βρήκα Diana 17 mm! με πλαστικό εμφρακτηρα. 1.885 πυρίτιδα και 35.8 σκάγια!
Με παραξένεψε γιατί είχε 3.7mm βάθος ρελιου!!! λογικό.....
Και το καλό ???? το τζαμακι ήταν ανάποδα (με τις εγκοπές κάτω )

ΜΒ36 έχω και δεν έμοιαζε καθόλου .
Αυτή ήταν ασημί χρώμα ΌΧΙ δίχρωμη...

2e1hair.jpg

Το φυσίγγι είναι το MB το tricolor!
Άνοιξα ένα να δώ τι τάπα είχε!
Βρήκα Diana 17 mm! με πλαστικό εμφρακτηρα. 1.885 πυρίτιδα και 35.8 σκάγια!
Με παραξένεψε γιατί είχε 3.7mm βάθος ρελιου!!! λογικό.....
Και το καλό ???? το τζαμακι ήταν ανάποδα (με τις εγκοπές κάτω )

ΜΒ36 έχω και δεν έμοιαζε καθόλου .
Αυτή ήταν ασημί χρώμα ΌΧΙ δίχρωμη...

Mυρο η Β&P εχει 2 Trιcolor στην αγορα. 34 γρ σε 67 αρι καλυκα και 36 γρ σε 70 αρι. Το πρωτο ειναι γεμισμενο με ΜΒ36 το δευτερο που νομιζω πως ειναι αυτο που περιγραφεις με ΜΒ32.

Mυρο η Β&P εχει 2 Trιcolor στην αγορα. 34 γρ σε 67 αρι καλυκα και 36 γρ σε 70 αρι. Το πρωτο ειναι γεμισμενο με ΜΒ36 το δευτερο που νομιζω πως ειναι αυτο που περιγραφεις με ΜΒ32.
Το δεύτερο έκοψα Παύλο, 36 γρ σε 70 Αρι κάλυκα!
Δεν νομίζω να έχει MB 32 στα 36 γρ........

MB36:2 :615: Z2m18:36gr vo4 με νοτιαδουρα .βροχη.φουλ υγρασια οτι βαρασα απλα καηκε.Σε λιγες μερες που θα πεσει η θερμοκρασια θα δωκιμαστη στο τερεν και με cx 2000.;)αυτος ο ΣΒΕ1 μετα τον κονο .sex hard..shoot.
Aν μπορεις απο αποψη κλεισιματων, στο Cx2000 βαλε 37 γραμμαρια σκαγια, συγκεντρωτηρα Ζ2Μ15 κ κλεισε στα 57,7... Δοκιμασμενο... ;)

Aν μπορεις απο αποψη κλεισιματων, στο Cx2000 βαλε 37 γραμμαρια σκαγια, συγκεντρωτηρα Ζ2Μ15 κ κλεισε στα 57,7... Δοκιμασμενο... ;)
Δεν την ειχα σε εκτημηση σαν πηρητιδα. Ισος γιατι δεν την ειχα δωκ. σοβαρα,αλλα βλεπω πολλη καλα δηγματα..pop..love.

Α...και κατι που ξεχασα. Το briley to ic σηνεχηζει να κανει αυτο που ειχε σηνηθ. Απο εσενα...Να καπνηζει τα παπακια φησικα.Σε πολλη προινα και σε απογευματινα που το χρισημ.τα καπνηζει καμια φορα και σε αποσταση που ξανακιταζω τι εχω πανω στο οπλο για να σιγουρευτο..sarcastic..xm.

Α...και κατι που ξεχασα. Το briley to ic σηνεχηζει να κανει αυτο που ειχε σηνηθ. Απο εσενα...Να καπνηζει τα παπακια φησικα.Σε πολλη προινα και σε απογευματινα που το χρισημ.τα καπνηζει καμια φορα και σε αποσταση που ξανακιταζω τι εχω πανω στο οπλο για να σιγουρευτο..sarcastic..xm.

Αφου σου ειχα πει, παιρνεις τσοκ με ιστορια... ;) Παλι καλα που πηγε σε καλα χερια κ συνεχιζει την παραδοση....buy buy..sarcastic. Αναγκαστικα το εδωσε γιατι βρεθηα με 3-4 ΙC απο το πουθενα...
Στησε το φυσιγγακι με τον Ζ2Μ15 και τουφεκα διχως αυριο... Ο ταχογραφος στο V1,5 430 δινει για την ιστορια...

Status
Not open for further replies.
Back