Ηλια,τι σετ απ κλεινεις την Α1 και παει στην υγρασια??με ενδιαφερει!!!.xm.Υπάρχει και μια λυσει a1για ολουσ τουσ καιρουσ![]()
Ηλια,τι σετ απ κλεινεις την Α1 και παει στην υγρασια??με ενδιαφερει!!!.xm.Υπάρχει και μια λυσει a1για ολουσ τουσ καιρουσ![]()
Ηλια,τι σετ απ κλεινεις την Α1 και παει στην υγρασια??με ενδιαφερει!!!.xm.
Ηλια μπορει να μην ξερω απο ιδιογωμοση αλλα είσαι τσακάλι!!ILIAS B3α8 said:για τσιχλα 1,70×32,5/33.καληκα fiocchi 12/70/12.καρδαρα 21/22.αναλογα το υψωσ του καλυκα.η εναλλακτικά με gualandi 19.πατημα 57,7 .σκαγια 8αρια.και το ιδιο σε καληκα cheditte.με Giovanni. Για φασα 1,75×34σε καληκα nobelsport12/70/16 σκαγια 6αρια.με παγετο ανεβενω 0,05 σε μπαρουτι
Τολη από τα λίγα που ξερω και έχω διαβάσει, σωστά το τοποθετείς για τους βιοτεχνες, προσωπική μου πάντα γνώμη είναι ότι έχουν ξεφύγει από την ιδιογομωση = μεράκι = προσωπική ικανοποιηση, και έχουν πάει σε άλλο τομέα : έμπορος = κέρδος με ότι αυτό συνεπάγεται. Γεμίζουν με ότι φτηνότερο βρίσκεται στην αγορά η αφαίρεση πυριτιδας και υπερβολικό πατημα στις ταπες με αποτέλεσμα αυξημένες πιέσεις, ανομοιομορφια και καταστροφή κατανομων. Άλλοι πάλι όπως έχει πει και ο Αρις φορτώνουν λίγο τα φυσιγγια τους για θέμα γοητρου σε όλους μας είναι γνωστές οι λεγόμενες αντρικες τουφεκιες ξέρω πολλούς που άμα το φυσίγγι δεν κλωτσαει σαν μουλαρι έχουν βγάλει κατευθείαν το συμπέρασμα ότι είναι άχρηστο. Και από τα κουτιά τους μπορείς να καταλάβεις μερικά πράγματα, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το φυσίγγι μόνο ένα long range και ένα high velocity. Υπάρχουν όμως και βιοτεχνες με φιλότιμο που βγάζουν καλά φυσίγγια και ποιοτικά και βάζουν τα γυαλιά στις μεγάλες εταιρίες με τρανταχτα ονόματα.Οκ συμφωνώ με τον Άρη ειδικά για την ιδιαιτερότητά του κάθε όπλου σε συνάρτηση με τα χούγια του χρήστη. Αλλά ας πούμε οι μεγάλες εταιρίες πουλάνε έτσι κ αλλιώς και στα πα@$%ρια τους το αποτέλεσμα , ΑΛΛΑ από την άλλη έχουμε τους τοπικούς κατασκευαστές που και αυτοί ξεκίνησαν σαν εσας, άνθρωποι με μεράκι στην ιδιογομωση κ έπειτα το τυποποίησαν, αυτοί επίσης δεν έχουν θέμα με μίξη υλικών διαφορετικών εταιριών, όπως επίσης λόγο μεγάλου ανταγωνισμού από άλλους μικρό κατασκευάστε και φυσικά τους κολοσσούς , θα έπρεπε να βγάζουν «φαρμακερά» φυσίγγια έστω κ με λίγο ποιο τσιμπημένη τιμαί (απολυτά αποδεκτό)!
Δεν βλέπω όμως κάποιον «μικρό παραγωγό» να ξεχωρίζει για τις φυσιγγαρες του? Τι έγινε ξαφνικά ξέχασαν αυτά που ήξεραν … χλωμό!!
και δεν αλλαζουν καθε χρονο τα σεταπ τουσ
Ηλια αποψεις θελουμε, να τους γραψεις γιατι οχι, δλδ οταν λεμε σχολια για φυσιγγια κανουμε διαφημιση? Αν εχεις κατι καλο στο νου σου, μοιρασου τοΥπάρχουν τοπική κατασκευαστές που που γιομηζουν με πολυ ποιοτικα υλικα και δεν αλλαζουν καθε χρονο τα σεταπ τουσ.και σαφοσ βαζουν τα γιαλια σε μεγαλεσ εταιρειεσ του χορου.αυτη πραγματικα αξηζουν να τουσ στήριξης.δεν λεο ονοματα για να μην μου πουν οτι κανο διαφήμιση
βρε Παυλο η Remi γιατι δεν το αλλαζει το setup 20 χρονια? Εμεις κ οι Ιταλοι ξυπνησαμε. Επισης ...το REMINGTON EXPRESS LONG RANGE, γιατι δεν μπορουν να το κοπιαρουν οι ιδιογομωτες? Εχει υλικα που δεν πουλιωνται ... αλλα ακομη κ ετσι με παρεμφερει μπορει να εβγαινε σωστα?Δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο την αλλαγη του setup στα κρυφα. Σπανια βελτιωθηκε ετσι φυσιγγι στο 90% των περιπτωσεων το φυσιγγι απο καλο που ηταν ειναι για τα πανηγυρια μετα.
Δεν βλέπω όμως κάποιον «μικρό παραγωγό» να ξεχωρίζει για τις φυσιγγαρες του? Τι έγινε ξαφνικά ξέχασαν αυτά που ήξεραν … χλωμό!!
βρε Παυλο η Remi γιατι δεν το αλλαζει το setup 20 χρονια? Εμεις κ οι Ιταλοι ξυπνησαμε. Επισης ...το REMINGTON EXPRESS LONG RANGE, γιατι δεν μπορουν να το κοπιαρουν οι ιδιογομωτες? Εχει υλικα που δεν πουλιωνται ... αλλα ακομη κ ετσι με παρεμφερει μπορει να εβγαινε σωστα?
Φιλε Β&P ριχνω 10 χρονια , οποτε γιατι να την αλλαξω, ειδικα που με ανωτερα υλικα εχει ιδια τιμη με τα δικα μας Ελληνικα.
και πιτουρο να βαλει μεσα τπτ δεν θα γινει
Hλια παλιοτερα ειχα δοκιμασει σαν το δικο σου σετ απ Α1x1.70x33xCX2000xgiovanni 22 και πατημα -11χιλιοστα.Κoντρα δοση ειναι και δεν ειναι να παιζουμε,υποψιν την εριξα με πολυ κρυο!!καλα και καθαρα σκοτωματα,αλλα με πολυ κρυο,στην υγρασια δε την δοκιμασα,ο λογος την εχω βρει με τη mb 32 που κατα τη γνωμη μου ειναι παντος καιρου!!!για τσιχλα 1,70×32,5/33.καληκα fiocchi 12/70/12.καρδαρα 21/22.αναλογα το υψωσ του καλυκα.η εναλλακτικά με gualandi 19.πατημα 57,7 .σκαγια 8αρια.και το ιδιο σε καληκα cheditte.με Giovanni. Για φασα 1,75×34σε καληκα nobelsport12/70/16 σκαγια 6αρια.με παγετο ανεβενω 0,05 σε μπαρουτι