Μερικά είναι με ολοσωμη πλαστική μερικά γεμίζονται ακόμα με (μαλινη) αλλά με buffer ανάμεσα ενιαβολα.Της αλλης πλευρας του Ατλαντικου δε ξερω. Η απο δω πλευρα φτιαχνει τα Brenneke με ενσωματωμενη μαλλινη ταπα
Φιλε μου θα απαντησω πιο.κοσμια γιατη μου ειπανε οτι μιλησα ασχιμα στο χοριο μου λενε μια φραση ασε τον κοσμο να κιματε οπιος θελει να ξυπνησει ας βαλει ξυπνητιρι!!!Γιατι ειναι μια κατηγορια μονο του σε ποιοτητα κατασκευεις,και αξιοπιστιας,γιαυτο το λογο φυσικα,και γιαυτο το μοναδικο λογο και μονο αξιζει,να παρεις αυτο το οπλο και ας εχει στεννο αυλο,αμα ηταν σαν τα περισσοτερα σε ποιοτητα φυσικα δεν θα αγοραζα καραμπινα με στεννο αυλο με τιποτα.
Ας μην ανηκε στον ομιλο berretogloy για να μπορουςε να παρει οτι γραμμη ηθελε και θα βλεπαμε ποσα οπλα απο αλλες εταιριες θα πουλιοταν......οποιος καταλαβε καταλαβεΓιατι ειναι μια κατηγορια μονο του σε ποιοτητα κατασκευεις,και αξιοπιστιας,γιαυτο το λογο φυσικα,και γιαυτο το μοναδικο λογο και μονο αξιζει,να παρεις αυτο το οπλο και ας εχει στεννο αυλο,αμα ηταν σαν τα περισσοτερα σε ποιοτητα φυσικα δεν θα αγοραζα καραμπινα με στεννο αυλο με τιποτα.
Στεφανε βλητικα οποιο δρομο και να παρεις ειναι σωστος,αν δεν εκανε τιποτα η βελτιωση σε στεννους αυλους να εισαι σιγουρος δεν θα το στηριζα,οπως και καπου μετα το 18.4 γεματα δεν στηριζω των μακρυ κωννο για χοντρα σκαγια.Μονο αν δεν μετρας κανει τη διαφορα,το τι βλεπεις δεν συμβαδιζει με το τι θα μετρησεις.Φιλε μου θα απαντησω πιο.κοσμια γιατη μου ειπανε οτι μιλησα ασχιμα στο χοριο μου λενε μια φραση ασε τον κοσμο να κιματε οπιος θελει να ξυπνησει ας βαλει ξυπνητιρι!!!
Ορε ασε της ......... ας μην υπηρχαν τα αλεζουαρ και τα ντρεμελ και θα σουλεγα εγω αν υπιρχε μπενεληΑς μην ανηκε στον ομιλο berretogloy για να μπορουςε να παρει οτι γραμμη ηθελε και θα βλεπαμε ποσα οπλα απο αλλες εταιριες θα πουλιοταν......οποιος καταλαβε καταλαβε
Σοστος ξεφηγαμε ληγο συγνομη για το λαθοςΑς μην βγαίνουμε από το θέμα μας που είναι συνταγές και συμβουλές ιδιογόμωσης...
B&P F2X36.....Μπαρούτι από Rottweil tape 36g γνωρίζετε πιο είναι;
Βάρος 1.80g
![]()
Εάν είναι το Γερμανικό Rottweil, νομίζω ότι και η πυρίτιδα είναι RottweilΜπαρούτι από Rottweil tape 36g γνωρίζετε πιο είναι;
Βάρος 1.80g
![]()
Μου επιτρέπεις φίλε να απαντήσω για το Γιάννη;Μία ερώτηση προς τούς έμπειρους ιδιογωμοτες!
Αν σας έδιναν ΜΟΝΟ ΜΙΑ πυρίτιδα να γεμίσετε από 28 έως και 34 γρ.πια θα επιλέγατε;