Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Της αλλης πλευρας του Ατλαντικου δε ξερω. Η απο δω πλευρα φτιαχνει τα Brenneke με ενσωματωμενη μαλλινη ταπα
Μερικά είναι με ολοσωμη πλαστική μερικά γεμίζονται ακόμα με (μαλινη) αλλά με buffer ανάμεσα ενιαβολα.

Γιατι ειναι μια κατηγορια μονο του σε ποιοτητα κατασκευεις,και αξιοπιστιας,γιαυτο το λογο φυσικα,και γιαυτο το μοναδικο λογο και μονο αξιζει,να παρεις αυτο το οπλο και ας εχει στεννο αυλο,αμα ηταν σαν τα περισσοτερα σε ποιοτητα φυσικα δεν θα αγοραζα καραμπινα με στεννο αυλο με τιποτα.
Φιλε μου θα απαντησω πιο.κοσμια γιατη μου ειπανε οτι μιλησα ασχιμα στο χοριο μου λενε μια φραση ασε τον κοσμο να κιματε οπιος θελει να ξυπνησει ας βαλει ξυπνητιρι!!!

Γιατι ειναι μια κατηγορια μονο του σε ποιοτητα κατασκευεις,και αξιοπιστιας,γιαυτο το λογο φυσικα,και γιαυτο το μοναδικο λογο και μονο αξιζει,να παρεις αυτο το οπλο και ας εχει στεννο αυλο,αμα ηταν σαν τα περισσοτερα σε ποιοτητα φυσικα δεν θα αγοραζα καραμπινα με στεννο αυλο με τιποτα.
Ας μην ανηκε στον ομιλο berretogloy για να μπορουςε να παρει οτι γραμμη ηθελε και θα βλεπαμε ποσα οπλα απο αλλες εταιριες θα πουλιοταν......οποιος καταλαβε καταλαβε

Φιλε μου θα απαντησω πιο.κοσμια γιατη μου ειπανε οτι μιλησα ασχιμα στο χοριο μου λενε μια φραση ασε τον κοσμο να κιματε οπιος θελει να ξυπνησει ας βαλει ξυπνητιρι!!!
Στεφανε βλητικα οποιο δρομο και να παρεις ειναι σωστος,αν δεν εκανε τιποτα η βελτιωση σε στεννους αυλους να εισαι σιγουρος δεν θα το στηριζα,οπως και καπου μετα το 18.4 γεματα δεν στηριζω των μακρυ κωννο για χοντρα σκαγια.Μονο αν δεν μετρας κανει τη διαφορα,το τι βλεπεις δεν συμβαδιζει με το τι θα μετρησεις.

Για μενα μετραει μια ετερια φιλε με τη φονικοτητα κατασκεβαζετε ενα οπλο τη να το κανο το χαρτη η το μετριμα οταν τα θυραματα με το 90 τα 100 τον φισιγκιον που θα δοκημασω σε ενα οπλο φεβγουν τραβματισμενα η τα κυνηγαω το απολητο επισεις νε ειμε υπερ του φτιαξηματος του οπλου οταν δεν παραγει φονικοτητα οσο για τους αυλους δεν υπαρχει λογος να παρω οπλο με στενο αυλο οταν στο εμποριο κικλοφορουν πολλα αξυοπιστα οπλα που εχουν ειδι διεβρημενους αυλους απο 18,5 εος 18,8

Μη λες
Ας μην ανηκε στον ομιλο berretogloy για να μπορουςε να παρει οτι γραμμη ηθελε και θα βλεπαμε ποσα οπλα απο αλλες εταιριες θα πουλιοταν......οποιος καταλαβε καταλαβε
Ορε ασε της ......... ας μην υπηρχαν τα αλεζουαρ και τα ντρεμελ και θα σουλεγα εγω αν υπιρχε μπενελη

Μπαρούτι από Rottweil tape 36g γνωρίζετε πιο είναι;
Βάρος 1.80g
IMG_5211.jpg

Status
Not open for further replies.
Back