Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετα απο αρκετα φυσηγγια με την psb1 κατεληξα σε ενα εξερετικο σεταπ.σε καλυκα cheddite 12/70/16 (και με το 616 ειναι παρααααα πολυ καλο.)1,85×33. Με μαυροπουλου 22 το κενο αναμεσα στα σκαγια και το υψωσ του καλυκα είναι πολυ μικρο καπου 3/4χιλ. Και ο συγκετρωτηρασ πολυ πατιμενοσ μην σασ προβληματιζει αυτο το φυσηγγι είναι εξερετικο είναι αντιγραφη του παλιου καλου 3ΑΑΑ.με νοτια σημερα και υγρασια 100% τα σακατεβε τα πουλια η γρια μου εχω ριξη 5 κουτια με αυτο το σεταπ και ειναι ενα απο αφτα που θα μπουν στην παραγωγή για του χρωνου

Έφτιαξα για δόκιμη καμιά 40αριά φυσίγγια με κάλυκες που είχαν περισσέψει και πυρίτιδα SIPE N . Το αποτέλεσμα με άφησε άφωνο , πολύ γρήγορο και θανατηφόρο . Καθαρά σκοτώματα. Δέν τα έριξα στο χαρτί κατευθείαν στα θηράματα .
Η συνταγή : Sipe , 160 x 32 , σκάγια No 8,5 . ΘΩΔΗ μισόταπο 25 σε κάλυκα cheddite με cx2000. Κάλυκες κομμένοι στα 62,5 mm , κλεισμένοι ρελιαστό με χαρτάκι.

Έφτιαξα για δόκιμη καμιά 40αριά φυσίγγια με κάλυκες που είχαν περισσέψει και πυρίτιδα SIPE N . Το αποτέλεσμα με άφησε άφωνο , πολύ γρήγορο και θανατηφόρο . Καθαρά σκοτώματα. Δέν τα έριξα στο χαρτί κατευθείαν στα θηράματα .
Η συνταγή : Sipe , 160 x 32 , σκάγια No 8,5 . ΘΩΔΗ μισόταπο 25 σε κάλυκα cheddite με cx2000. Κάλυκες κομμένοι στα 62,5 mm , κλεισμένοι ρελιαστό με χαρτάκι.
Αυτη η σινταγη ειναι φαρμακι σκετο.παντος καιρου

Μετα απο αρκετα φυσηγγια με την psb1 κατεληξα σε ενα εξερετικο σεταπ.σε καλυκα cheddite 12/70/16 (και με το 616 ειναι παρααααα πολυ καλο.)1,85×33. Με μαυροπουλου 22 το κενο αναμεσα στα σκαγια και το υψωσ του καλυκα είναι πολυ μικρο καπου 3/4χιλ. Και ο συγκετρωτηρασ πολυ πατιμενοσ μην σασ προβληματιζει αυτο το φυσηγγι είναι εξερετικο είναι αντιγραφη του παλιου καλου 3ΑΑΑ.με νοτια σημερα και υγρασια 100% τα σακατεβε τα πουλια η γρια μου εχω ριξη 5 κουτια με αυτο το σεταπ και ειναι ενα απο αφτα που θα μπουν στην παραγωγή για του χρωνου
Στηστο και ακριβος το ειδιο με δρακον 20 και εκει κενταει

φιλε αστακε,για την Α1 που δουλευω και γουστάρω πολύ:
-1,60χ30,cx2000 ή 688,giovanni24 και πατημα στο 58
-1,70χ33,688,z2m21 και πατημα 57,8

παντως το τελευταιο καιρο με τρωει να παρω για δοκιμη psb1
Αν την παρεις τελος η Α1 χαχα πολη καλητερη

Με οποιαδήποτε πυρίτιδα μπορεί να φτιάξει κάποιος οποιοδήποτε φυσίγγιο, μέσα στις δυνατότητες της πυρίτιδας.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν λεπτομερείς συνταγές, όπως αυτές που υπάρχουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Και ο καθένας φτιάχνει "'ότι ξέρει και μπορεί".

Βαγγέλη το τελικό μήκος του έτοιμου φυσιγγίου πόσο είναι;

Φιλε ILIAS πως το κλείνεις?υποθέτω ρελιαστο αφού είναι 3/4χιλ. Σωστά κατάλαβα?

Περίπου 58mm κλεισμένο.
image hosting without registration

Σε σχέση με ένα πολύ γνωστό φυσίγγι.
adult image upload
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη φωτογραφία.
Τέλειο μου φαίνεται. Θα το δοκιμάσω το καλοκαίρι που θα αρχίσω να γεμίζω με 8άρια σκάγια και τζαμάκι αντί για χαρτονάκι.

Είναι παντός καιρού ή παρατήρησες κάπου να κολώνει; Ζέστη, υγρασία, κρύο ...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη φωτογραφία.
Τέλειο μου φαίνεται. Θα το δοκιμάσω το καλοκαίρι που θα αρχίσω να γεμίζω με 8άρια σκάγια και τζαμάκι αντί για χαρτονάκι.

Είναι παντός καιρού ή παρατήρησες κάπου να κολώνει; Ζέστη, υγρασία, κρύο ...
Στο 1,60 με χαρτάκι , με τζαμάκι θα πρέπει να κατέβει λίγο. Αυτό το δοκίμασα τώρα με πολύ δύσκολες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας .Με ζέστη φθινοπωρινή θα είναι αρκετά φορτωμένο , εκεί προτιμώ την psb1 που δίνει πολύ καλά φυσίγγια και μαλακά.

Τα υλικά που έχω παραγγείλει είναι τα εξής :Πυρίτιδα c7 κάλυκας cheddite T2 με CX2000 σκάγια Νο 9 και βύσματα b&p z2m 21 + Gualandi SuperG 25 + θώδη διασποράς
Δουλεψε την C7 σε παρομοια σετ απ με την Α1....πολλοι λενε που ειναι ακριβως η ιδια πυριτηδα;)πχ 1,60/1,65 με 32gr η στο 1,65/1,70 33-34 γρ...παντα με 2000 η 688.με τον z2m21 θα ειναι μια χαρα τα 32-33 ο sg25 ειναι ψηλος,εκτος και γεμισεις σε ρελι

Δουλεψε την C7 σε παρομοια σετ απ με την Α1....πολλοι λενε που ειναι ακριβως η ιδια πυριτηδα;)πχ 1,60/1,65 με 32gr η στο 1,65/1,70 33-34 γρ...παντα με 2000 η 688.με τον z2m21 θα ειναι μια χαρα τα 32-33 ο sg25 ειναι ψηλος,εκτος και γεμισεις σε ρελι
Τον sg25 τον πήρα για τα 30 γρ. για τη τσίχλα για ένα set up που είδα στη σελίδα idiogomosi. Ευχαριστώ

Τον sg25 τον πήρα για τα 30 γρ. για τη τσίχλα για ένα set up που είδα στη σελίδα idiogomosi. Ευχαριστώ
Τα 30 ισως ειναι λιγα για χειμωνα με αυτη τη πυριτηδα, σε ποιο ζεστη σιγουρα δουλευει καλυτερα...στο ποσο εχεις σκοπο να τη δουλεψεις στα 30γρ;1,70-1,75

Status
Not open for further replies.
Back