Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα 30 ισως ειναι λιγα για χειμωνα με αυτη τη πυριτηδα, σε ποιο ζεστη σιγουρα δουλευει καλυτερα...στο ποσο εχεις σκοπο να τη δουλεψεις στα 30γρ;1,70-1,75
Φίλε Venetato είναι τα πρώτα υλικά που αγοράζω για να ξεκινήσω και εγώ το ταξίδι της ιδιογόμωσης και όλα όσα ξέρω είναι μόνο θεωρία και τίποτα άλλο. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα από όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα και στην σελίδα idiogomosi. Έχω μια Lee μια ζυγαριά ακριβείας και ένα παχύμετρο ηλεκτρονικό για βοηθούς μου στο ταξίδι. Έχω όρεξη και μεράκι γι΄αυτό το ταξίδι και ας μην έχω κάποιον δίπλα μου να μου δείξει τα πρώτα βήματα. Έχω επίσης πίστη ότι όλοι εσείς οι παλιοί γνώστες του αντικειμένου θα μου λύσετε όποια απορία έχω όσο και ας σας φανεί αστεία η χαζή.

Φίλε Venetato είναι τα πρώτα υλικά που αγοράζω για να ξεκινήσω και εγώ το ταξίδι της ιδιογόμωσης και όλα όσα ξέρω είναι μόνο θεωρία και τίποτα άλλο. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα από όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα και στην σελίδα idiogomosi. Έχω μια Lee μια ζυγαριά ακριβείας και ένα παχύμετρο ηλεκτρονικό για βοηθούς μου στο ταξίδι. Έχω όρεξη και μεράκι γι΄αυτό το ταξίδι και ας μην έχω κάποιον δίπλα μου να μου δείξει τα πρώτα βήματα. Έχω επίσης πίστη ότι όλοι εσείς οι παλιοί γνώστες του αντικειμένου θα μου λύσετε όποια απορία έχω όσο και ας σας φανεί αστεία η χαζή.
Καλως ορισες στο κομματι του κυνηγιου που λεγετε Ιδιογομωση.welcome1.για καποιους απο εμας ισως να ειναι και το μισο μας κυνηγι....διαβασε,ανοιξε τα ματια και τα αυτια σου.αν εχεις ορεξη σε λιγο καιρο δεν προκειτε να ξαναβαλεις αγοραστο φυσιγγι στο οπλο σου.τη lee αστην μονο για το κλεισημο,ζυγιζε τα ενα ενα στο χερι.αν δεν εχεις ρελιαστρα παρε μια φτηνη χεριου για αρχη.....το μυστικο στη Ιδιογωμοση να ξερεις ειναι ενα και τιποτα αλλο!!!Δ Ο Κ Ι Μ Ε Σ ο Μυρος σου ειπε μια ντουφεκια εγω αλλη μια φτιαξε λιγα φυσιγγια απο τη καθεμια και δοκιμασε ποια παει το οπλο σου.οτι αλλο θες μην διςταςεις να το ρωτησεις,καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη

Σεμηρα γεμησα την drago 1,65×32 με z2m21 και καψουλι 616. Με πολυ καλα αποτελέσματα αλλοι μια μπαρουτι που χάθηκε τσαμπα μασ εφαγε η gm3.hair.δεν μπορώ να καταλαβω γιατι δεν την φέρνουν πια.ευτυχωσ εχω καμια 500γρ.ακομα
έχω 1 κιλό στοκ,στα 1,70χ32 με cx2000 z2m21 την γεμίζει ο φίλος μου τι λέτε;;;

Σε σημπεριφορα απολητα στης σηνθηκες.η ακουηλα ειναι ελαχηστα πιο νευρηκη
με συγκεντρωτήρα gualandi που χρησιμοποιώ πιστεύεις ότι ένα φυσίγγι γίνεται πιο νευρικό;;; η είναι παραμύθι κάπου που το άκουσα

Καλησπερα κυριοι!
Θα ηθελα να ρωτησω οταν ενα setup δινει ακαπτη πυριτιδα σε σημειο να μπαινει στα ματια μας(ενω τα gr ειναι σωστα),τι μπορει να φταιει;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
ΥΣ:Εγω θα ελεγα ο συγκεντρωτηρας αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο(πχ διαμετρος στο ποτηρακι)

Γειά σας παιδιά νέος εδώ στο forum. Έχω ασχοληθεί λίγο με την ιδιογωμοση. .Ήθελα κα μια συνταγή για 9 βολα..γενικώς κάτι καλό για αγριογουρουνα...Ευχαριστώ! !
Τι πυριτιδες χρησιμοποιεις;σε τι οπλο θελεις να τα ριξεις;

Sipe c7 δεν έχω κάτι άλλο ..Προς το παρόν. .Το όπλο A 400 lite beretta. Ευχαριστώ! !
Με sipe αν θες εχω μια καλουτσικη συνταγη
12/70 cx2000 sipe 1.70 couvete μαλλινη ταπα 19 χιλ 9 δραμια 11/0 νικελ σε τριαδες κλεισιμο με τζαμακι στα 63.5
Για αρχη καλο ειναι αλλα αν θες κατι πιο δυνατο παρε m92s να σου δωσω και αλλα

Ευχαριστώ Μίλτο για το χρόνο σου θα το δοκιμάσω μόλις θα πάρω αλλά υλικά κ m92s sou μυν.ευχαριστώ. .Θέλω να φτιάξω κάτι super!!
Οτι θες εδω ειμαι για οποια απορια εχεις..φτιαξε πρωτα αυτο το σεταπ και μετα οταν θα παρεις το κολαι και θες να αλλαξεις πυριτιδα πες μου να σου πω τι αλλα υλικα να παρεις για να μην κανεις μεγαλο στοκ απο υλικα..παντως το στανταρ οτι και να θες να φτιαξεις για μενα ειναι τα δραμια να ειναι παντα 11/0 και παντα νικελ..θα με θυμηθεις οταν θα πεφτουν τα γουρουνια

Status
Not open for further replies.
Back